Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarz Değişikliği

JD

Öne çıkan mesajlar

Saçın en şopar dönemine giriş yapmaktaymışsın, uzatıp uzatmayacağına karar ver, uzatamam diyorsan direk 2 numara diyorum.
Sakalı kısalt, ya normal favori olsun ya temiz olsun yanlar.
Saçı uzatırsan gider gibi ama kısa da gider gibi, ben yumurta kafalıyım anlatamıyorum insanlara da sende o pproblem yok gibi eheh.

Bunlar tabi öneri bazında hep, emrediyormuş gibi söylemişim sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

@Zep: bıyıkların ortasını kes, aşağı doğru kıvrılan yerlerden sonrası kalsın. hafif kırmızı boya oraları da. saçın da önce tamamını siyaha boya, sonra da sağ ve sol tarafından simetrik olarak mor boya attır.

vücud biraz beyaz kalmış, güneşlen fln demicem, direk dövme yaptır. hatta tek bir dragon ile tüm vücudu kaplat.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır giyim tarzı degiştir derken marka degiştir demiyorum..Billabong benimde en sevdigim giyim markası genelde hep ordan giyinirim..
Ama böle siyah,gothic tarz tasarımlar degilde güzel gömlekler,kazaklar falan giy..yazında polo yaka t-shirtler ne biliyim kısa kollu hoş tasarımları olan gömlekler falan işte..
böle alterno rocker mode undan degil yani..
Sosyal ağlarda paylaş

saçları uzatmaya devam et. sakalı şekillendir. favoriler ve çenendekiler kalsın, gerisini kes. keçi sakalı şeklinde sal gitsin. 1-2 sene sonra sıkılırsın uzun saçtan, o zamn değiştirirsin tarzını :) şimdi pek kıyamıyor gibisin saçlarına, bırak uzasınlar biraz daha. şu aralar toplamaya devam et, ama biraz daha uzayınca açık bırakırsın saçlarını
Sosyal ağlarda paylaş

JD kanka sen yakışıklıyım demiştin başka bi postta yaw :P hehe şaka bi yana, saçları aç, sakalı kirliye indir, özellikle çenedekileri azalt biraz, saçlarıda kısaltma fakat düzelttir, bi de ara makas vurdur her derde deva zaten ara makas :D gözlükler kalsın 10numara oluyosun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...