proggorp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ilkönce suratta hiç tüy bırakma kirpiklere kadar kes herşeyi. sonra da bırak yıllarca hiçbişey yapma nolucak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 :D:D onun yerine fotoşop var dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Eternal said: Gözlügü çıkart Sakalları kes Saçı kes Giyim Tarzını degiştir. Hepsini anladımda giyim tarzı ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 KingOfLoss said: İyi böyle? T-shirtü merak ettim. Ne o? billabong? JD said: Eternal said: Gözlügü çıkart Sakalları kes Saçı kes Giyim Tarzını degiştir. Hepsini anladımda giyim tarzı ne alaka ? tarz değiştiriyorsun(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ya saç sakal tarzı kastetmiştim eet aslında eksik anlatmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Saçın en şopar dönemine giriş yapmaktaymışsın, uzatıp uzatmayacağına karar ver, uzatamam diyorsan direk 2 numara diyorum. Sakalı kısalt, ya normal favori olsun ya temiz olsun yanlar. Saçı uzatırsan gider gibi ama kısa da gider gibi, ben yumurta kafalıyım anlatamıyorum insanlara da sende o pproblem yok gibi eheh. Bunlar tabi öneri bazında hep, emrediyormuş gibi söylemişim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hazır açılmışken bende tavsiye istiyim saç,bıyık,ten rengi üçlemesinde nasıl bi yenilik yaratabilirim tavsiyeleri bekliyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gozlugu cikarMA.. saclari kisalt.. sakallari uzat.. kolyeyi yok et.. tshirt u yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 @Zep: bıyıkların ortasını kes, aşağı doğru kıvrılan yerlerden sonrası kalsın. hafif kırmızı boya oraları da. saçın da önce tamamını siyaha boya, sonra da sağ ve sol tarafından simetrik olarak mor boya attır. vücud biraz beyaz kalmış, güneşlen fln demicem, direk dövme yaptır. hatta tek bir dragon ile tüm vücudu kaplat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oha koptum :D:D:D.Ya şimdi benim kafam yuvarlağımsı 3 numara fln fazla gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hayır giyim tarzı degiştir derken marka degiştir demiyorum..Billabong benimde en sevdigim giyim markası genelde hep ordan giyinirim.. Ama böle siyah,gothic tarz tasarımlar degilde güzel gömlekler,kazaklar falan giy..yazında polo yaka t-shirtler ne biliyim kısa kollu hoş tasarımları olan gömlekler falan işte.. böle alterno rocker mode undan degil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zep olmuşsun sen.Sakın oynama yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Anladım ya giyim tarzını değiştirmek kolay şey yani giyersin beenmessen çıkarırsın ama hani sakalıda geçtim 2 haftalık ömrü var uzaması için ama saç... ben bu saçları 1.5 sene uzattımm dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 o yee zep süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ozmn direkt ustura traşı olda nâmın yürüsün aehfuaehfuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 saçları uzatmaya devam et. sakalı şekillendir. favoriler ve çenendekiler kalsın, gerisini kes. keçi sakalı şeklinde sal gitsin. 1-2 sene sonra sıkılırsın uzun saçtan, o zamn değiştirirsin tarzını :) şimdi pek kıyamıyor gibisin saçlarına, bırak uzasınlar biraz daha. şu aralar toplamaya devam et, ama biraz daha uzayınca açık bırakırsın saçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sfdgdfgadsfs :D:D:D askere kadar uzatsam sonra orda zaten 0 larlar dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sakal iyi bence dokunma, saçlarıda uzat daha, beline kadar gelsin, toplama ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi adam aynı prawlera benziyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kac tane kedi kestin acıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 JD kanka sen yakışıklıyım demiştin başka bi postta yaw :P hehe şaka bi yana, saçları aç, sakalı kirliye indir, özellikle çenedekileri azalt biraz, saçlarıda kısaltma fakat düzelttir, bi de ara makas vurdur her derde deva zaten ara makas :D gözlükler kalsın 10numara oluyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Cidden Serdar'ın uzun saçlı, sakallı hali gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Serdar kısa saçlıysa kısa saçlı olursam nolcamı görmek istiorm picture pls :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben gözlükte kaldım hala asdf :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi gözlük neden öyle anlatiim diğer tarz gözlükleri de taktım ve uymadı yani güneş var yukarda napiim şekil olsun die takmıorm millet serviste bile takıo ben servise binince çıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar