Selen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mmm föndü istiyorum yaaa o nasıl güzel bişi..incecik bademli kek üzerine eritilmiş bitter çikolata, olsada yesek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 horacegoesskiing said: lindt bence de güzel ama %85 sınırda. şahsen %70 i daha çok seviyorum. hayır yani pastaneler için satılan deli bitterler var, böyle kahverengi pakette. onları yemeye başlar insan sonra. başlayan var. ben gördüm. hafazanallah. anacım zaten %85 isimli arkadaştan bir ya da max iki parça yiyor ve akabinde ölmeye uzanıyoruz. bi hafta filan çikolata yemiyoruz sonra. yoxa valla çok tehlikeli, kaşık kaşık nestle kakaoyu buruna çekmeye kadar gider o iş. şeytan kulaana... ay bi de, bu magnumun yeni çıkan parça parça paketlenmiş bi takım çikolataları var. excellence dediğiniz olabilir mesela. bööle yumurta gibi şekilleri, ayrı ayrı paketli, ambalajı siyah filan. onun fındık parçacıklı olanından aldım geçenlerde, gaayet olmuş. otur, yıldızlı pekiyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Föndü bende istiyorumm :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aaaaaaaaah çikolataaaaaaaaaa onuuuuuuuuu uuuunuuuttursaaaanaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 karamal çok ağır geliyo insana be. eritilmiş şekerden yapılıyo zaten. 10 gram karamel 1 kg çikolata fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Anteplibitter&fındıklı kahve bitti sayılır şrlop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 karamela sepeti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çikolata şelalesine çilek banmak gibisi yok.. örn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 xaty said: çikolata şelalesine çilek banmak gibisi yok.. örn.yok be bende çok özenip yaptım havalı oluyor ama çilekler buz gibi olmaz sa azcık çukulata geliyor gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yüzerim o şelalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 zaten yazın sıcağında olcaksın, ortadan ikiye ayrılmış çilekleri buzların arasından alıp şelaleden geçirip ağzına atıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 xaty said: zaten yazın sıcağında olcaksın, ortadan ikiye ayrılmış çilekleri buzların arasından alıp şelaleden geçirip ağzına atıcaksın..sen nerde yedin allah aşkına merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 snickers, tobleron çoğu m-joy beyaz çikolata hastasıyım bir de ben, nestlenin beyazı iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bitter sevmiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 KingOfLoss said: Bitter sevmiyorum mesela. bednde sevmiyorum.. çok kastım güzel de ben anlamıyorm diye ama yok yaa bol şekerli kahveye daldırınca bile ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 şu an için farketmez çikolata olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 byzasz said: xaty said: zaten yazın sıcağında olcaksın, ortadan ikiye ayrılmış çilekleri buzların arasından alıp şelaleden geçirip ağzına atıcaksın..sen nerde yedin allah aşkına merak ettim :) evde yedim desem :P yok evde yemedim de kahve dünyasında yedim. sanırım tüm kahve dünyalarında şelale var zaten. ayrıca alet perakende de satılıyor, çok pahalı bişi değil. fantazisi olan alır evine. (temiz tutması problem olmasa ben almıştım şimdiye kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 xaty said: byzasz said: xaty said: zaten yazın sıcağında olcaksın, ortadan ikiye ayrılmış çilekleri buzların arasından alıp şelaleden geçirip ağzına atıcaksın..sen nerde yedin allah aşkına merak ettim :) evde yedim desem :P yok evde yemedim de kahve dünyasında yedim. sanırım tüm kahve dünyalarında şelale var zaten. ayrıca alet perakende de satılıyor, çok pahalı bişi değil. fantazisi olan alır evine. (temiz tutması problem olmasa ben almıştım şimdiye kadar)bende kahve dünyasında yedim aynı etkiyi yapmadı tanıdık falan vardı herlde senin bana gelende buz falan da yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bugun misafirler geldi ve bana hediye olarak mega boy tobrerona getirmişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 @byzasz: uygun bir zamanda rica edersen getirirler. (uygun zaman: çok kalabalık değilken ve hava çok sıcakken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Stalin said: güzel görüküyo be! ne ki bu? iyi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar