Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çikolata

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

horacegoesskiing said:
lindt bence de güzel ama %85 sınırda. şahsen %70 i daha çok seviyorum.

hayır yani pastaneler için satılan deli bitterler var, böyle kahverengi pakette. onları yemeye başlar insan sonra. başlayan var. ben gördüm. hafazanallah.

anacım zaten %85 isimli arkadaştan bir ya da max iki parça yiyor ve akabinde ölmeye uzanıyoruz. bi hafta filan çikolata yemiyoruz sonra. yoxa valla çok tehlikeli, kaşık kaşık nestle kakaoyu buruna çekmeye kadar gider o iş. şeytan kulaana...

ay bi de, bu magnumun yeni çıkan parça parça paketlenmiş bi takım çikolataları var. excellence dediğiniz olabilir mesela. bööle yumurta gibi şekilleri, ayrı ayrı paketli, ambalajı siyah filan. onun fındık parçacıklı olanından aldım geçenlerde, gaayet olmuş. otur, yıldızlı pekiyi!
Sosyal ağlarda paylaş

byzasz said:
xaty said:
zaten yazın sıcağında olcaksın, ortadan ikiye ayrılmış çilekleri buzların arasından alıp şelaleden geçirip ağzına atıcaksın..
sen nerde yedin allah aşkına merak ettim :)

evde yedim desem :P yok evde yemedim de kahve dünyasında yedim. sanırım tüm kahve dünyalarında şelale var zaten. ayrıca alet perakende de satılıyor, çok pahalı bişi değil. fantazisi olan alır evine. (temiz tutması problem olmasa ben almıştım şimdiye kadar)
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:
byzasz said:
xaty said:
zaten yazın sıcağında olcaksın, ortadan ikiye ayrılmış çilekleri buzların arasından alıp şelaleden geçirip ağzına atıcaksın..
sen nerde yedin allah aşkına merak ettim :)

evde yedim desem :P yok evde yemedim de kahve dünyasında yedim. sanırım tüm kahve dünyalarında şelale var zaten. ayrıca alet perakende de satılıyor, çok pahalı bişi değil. fantazisi olan alır evine. (temiz tutması problem olmasa ben almıştım şimdiye kadar)
bende kahve dünyasında yedim aynı etkiyi yapmadı tanıdık falan vardı herlde senin bana gelende buz falan da yoktu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...