Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu grev gerçek. Ne kadar sürecek belli değil. En son 1988 yılında olmuştu sanırsam.. ve birçok diziyi etkilemişti. Okuduğuma göre mesela Star Trek: The Next Generation dizisinin 2. sezonu 26 bölüm yerine 22 bölüm olmuş. 6 ay sürmüş bu grev. Şu anda grevden diziler etkilenmeye başladı bile. Heroes'un sezon finali erkene alındı ve 6 Aralık'ta bu sezonu bitircek Heroes. Normalde o sezon finali bu sezonun tam ortasına denk gelicekti ama bütün sezon finali yaptılar grev yüzünden. Battlestar Galactica da etkilenicekmiş. Ama stargate etkilenmiyor haha benim için süper sevindirici bi haber. Etkilenmeme nedeni ise Kanada'da çekilen ve dizinin Kanada dizisi olması. BSG de Kanada'da çekiliyor mesela ama Kanada dizisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 OF BE. Yapılmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dizilerin patlaması açısından kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha bu grev bitmesse lost falan gelmez şubatta. tüh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 eğer çoktan yazılmış bölümleri varsa ki bence yazılmıştır, gelir. Yazılmamış bölüme gelince de ara verirler sezon arası gibi olur grev bitince normal olarak devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lost gelmezse bu yüzden yemin ederim bozarım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 elaidi said: bonec, sonra neden insanlar üstüme geliyor diye topic açıyorsun. İticilik yaparsan, kaşıntıyı üst seviyelere taşırsan, uyuz uyuz konuşursan, kuduz köpek gibi etrafa saldırırsan, 10 dakika sonra da tam bir no-lifer edasıyla topicler açarsan başına geleceklerden paticikte senden nefret eden, varlığından bile hoşlanmayan insanlar niye sorumlu tutuluyor ben bunu anlamıyorum. :( doğru, aslında popüler olan neyse ondan yana olmak lazım. ben böyle sevmediğim şeyleri açık açık söyleyince, hele o dediğim trend'e karşı birşeyse, direk kötü adam oluyorum. Jandor said: Bone said: kişisel olarak ben de umarım lost iptal olur, sonunu göremessiniz diyorum o zaman. Kişisel olarak psikolojik yardım almanı temenni ediyorum. Gerçekten ilk defa bukadar eminim birisi hakkında. aha mesela bunun gibi. eğer tüm dizilere kötü muamele yapıp bir tek lost önemliymiş gibi davranırsan iyi adamsın. ama bunu eleştirir bir duruş sergilersen insanlar sana hakaret etmeye başlar. yürü be jandor. helalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Lopeth said: habire eziyorsunuz adamı onunda canı çekiyor sonra üç topikte bir sapıtıyor adam rüyalar aleminde yaşamak güzel birşey tabii. beni ezdiğini sanan varsa onun seviyesine inip "çelik ayna" diyim tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 once %4 aliyorlar sandim ciro uzerinden, isyan edecektim de %o4 (binde dort) aliyorlarmis. o zaman grev daha bir anlamli hal aliyor. gerci lost, heroes, friends gibi bir dizinin yazariysan olene kadar sirtin yere gelmez ki. friends'in senaristleri yattiklari yerden 4 sent 4 sent para cikariyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sinir olurum ben böyle oyun bozancılık yapanlara. yapımcı olsam "şerefsiz herif, altına imza atmadın mı lan bunun" diyip genç yeteneklere şans tanırım. o greve giden arkadaşları o zaman görmek lazım. bildiğim kadarıyla senaritslik abd'de talep gören bir meslek, bir sürü genç vardır alttan gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 boneque, kişisel olarak sorunlu olduğunu insanların sevdiği şeyleri aşağılayarak egonu tatmin etmenin peşinde olduğunu düşünüyorum.No-lifer san no-lifer lığını bil insanlara sataşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 walla cok sikinti deil ai hollywood beni caarsn dizilerin yarisni ben yazarim zaten prison break yakalanip 1 defada paamada kacip sonra turkiyeye gelcekler lost bunu 5 6 kisi yazcaz kimsenin birbirinden haberi olmucak sonra asla araya bole gecs felan koymadan cekcez mystery olcak nip tuck troy yakaladigini zikicek house house gene cirkin cirkin davranicak gribi 400 tane testle bulucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Antipopülizm almış başını gitmiş resmen. İzleyeni çok diye Lost, Heroes izlemeyen, herkes dinliyo diye Iron Maiden dinlemeyen insanlar çoğalıyo etrafta. Ben bütün bunların altında psikolojik nedenler yattığını düşünüyorum. Derinlerde kalmış özgüven eksikliği, çocukken yaşanan bi travma, vs. Neyse, her yerde grev var ne iş ya. Telekom'un da aletlerine asit dökmüşler mesela :((((88 Eğer Lost bu olay etkilenirse resmen işkence, aylardır bekliyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bone said: Jandor said: Bone said: kişisel olarak ben de umarım lost iptal olur, sonunu göremessiniz diyorum o zaman. Kişisel olarak psikolojik yardım almanı temenni ediyorum. Gerçekten ilk defa bukadar eminim birisi hakkında. aha mesela bunun gibi. eğer tüm dizilere kötü muamele yapıp bir tek lost önemliymiş gibi davranırsan iyi adamsın. ama bunu eleştirir bir duruş sergilersen insanlar sana hakaret etmeye başlar. yürü be jandor. helalsin. hayır abi diziyle alakası yok üslubun yanlış. ne biliyim iyi birisin ama uyuzluk yapıyosun kabul et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Prim yapıyor(lar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Grev etkisini göstermeye başlıyor. Kimi network sezonları toptan erteliyor (24) kimisi ise 7-8 yayımlayacak, bölümlerin sonunda cliffhanger olacak (Lost) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hak arama mücadelesini destekliyorumda medyamız şu greve verdiği önemi türk telekom grevine niye vermedi acaba merak etmeden duramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 grevi gösterme diye para alıyorlarda ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gayet hakli Bonec yani, "banane aga lost gelsin gerisi isterse gebersin" seklinde yarma bi soze ben de ayni tepkiyi verirdim. 24 de belirsiz bi tarihe ertelendi cunku sadece 8 bolum cekebilmisler Eylul'de basladiklari icin, Prison Break bi bolum daha verip araya giricekmis galiba, Heroes yilbasinda sezonu bitiricek veya araya giricek diye duymustum (burda okumus bile olabilirim :p), baya saglam grev oldu yani. 24'un ertelenmesi yasam sevincimi tuketti zaten, pif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sendikalaşsın haklarını alsın garipler :( Sonuçta dizide oynayanlar bir sürü para alıo, yüzde 1'i mi çok görmüşler senaristlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 olay su: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Battlestar Galactica'nın gelecek üç sezonu bir sezona indi. olacak iki film bir filme indi. Daha nolsun? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Nasi yahu, zaten 4. son sezon degil miydi basindan beri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oha yalnız doggy'nin verdiği videodaki kadar tahmin etmiyordum, çok cimriymiş be stüdyolar. 3-5 cent verip onu da kısmak nedir yani yuh.. sonuçta hikaye olmadan diğer herşey hiç, senaristler benim için yönetmenle beraber en önemli kişiler film & dizi üretiminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 dvd başına fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar