Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollywood yazarlari grevde...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

bu grev gerçek. Ne kadar sürecek belli değil. En son 1988 yılında olmuştu sanırsam.. ve birçok diziyi etkilemişti. Okuduğuma göre mesela Star Trek: The Next Generation dizisinin 2. sezonu 26 bölüm yerine 22 bölüm olmuş. 6 ay sürmüş bu grev.

Şu anda grevden diziler etkilenmeye başladı bile. Heroes'un sezon finali erkene alındı ve 6 Aralık'ta bu sezonu bitircek Heroes. Normalde o sezon finali bu sezonun tam ortasına denk gelicekti ama bütün sezon finali yaptılar grev yüzünden.

Battlestar Galactica da etkilenicekmiş. Ama stargate etkilenmiyor haha benim için süper sevindirici bi haber.

Etkilenmeme nedeni ise Kanada'da çekilen ve dizinin Kanada dizisi olması. BSG de Kanada'da çekiliyor mesela ama Kanada dizisi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
bonec,

sonra neden insanlar üstüme geliyor diye topic açıyorsun. İticilik yaparsan, kaşıntıyı üst seviyelere taşırsan, uyuz uyuz konuşursan, kuduz köpek gibi etrafa saldırırsan, 10 dakika sonra da tam bir no-lifer edasıyla topicler açarsan başına geleceklerden paticikte senden nefret eden, varlığından bile hoşlanmayan insanlar niye sorumlu tutuluyor ben bunu anlamıyorum.

:(

doğru, aslında popüler olan neyse ondan yana olmak lazım.
ben böyle sevmediğim şeyleri açık açık söyleyince, hele o dediğim trend'e karşı birşeyse, direk kötü adam oluyorum.

Jandor said:
Bone said:
kişisel olarak ben de umarım lost iptal olur, sonunu göremessiniz diyorum o zaman.

Kişisel olarak psikolojik yardım almanı temenni ediyorum.
Gerçekten ilk defa bukadar eminim birisi hakkında.

aha mesela bunun gibi.

eğer tüm dizilere kötü muamele yapıp bir tek lost önemliymiş gibi davranırsan iyi adamsın.
ama bunu eleştirir bir duruş sergilersen insanlar sana hakaret etmeye başlar.

yürü be jandor. helalsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sinir olurum ben böyle oyun bozancılık yapanlara. yapımcı olsam "şerefsiz herif, altına imza atmadın mı lan bunun" diyip genç yeteneklere şans tanırım. o greve giden arkadaşları o zaman görmek lazım.

bildiğim kadarıyla senaritslik abd'de talep gören bir meslek, bir sürü genç vardır alttan gelen.
Sosyal ağlarda paylaş

boneque,

kişisel olarak sorunlu olduğunu insanların sevdiği şeyleri aşağılayarak egonu tatmin etmenin peşinde olduğunu düşünüyorum.No-lifer san no-lifer lığını bil insanlara sataşma.
Sosyal ağlarda paylaş

walla cok sikinti deil ai hollywood beni caarsn
dizilerin yarisni ben yazarim zaten

prison break
yakalanip 1 defada paamada kacip sonra
turkiyeye gelcekler

lost
bunu 5 6 kisi yazcaz
kimsenin birbirinden haberi olmucak
sonra asla araya bole gecs felan koymadan cekcez mystery olcak

nip tuck
troy yakaladigini zikicek

house
house gene cirkin cirkin davranicak gribi 400 tane testle bulucak
Sosyal ağlarda paylaş

Antipopülizm almış başını gitmiş resmen. İzleyeni çok diye Lost, Heroes izlemeyen, herkes dinliyo diye Iron Maiden dinlemeyen insanlar çoğalıyo etrafta. Ben bütün bunların altında psikolojik nedenler yattığını düşünüyorum. Derinlerde kalmış özgüven eksikliği, çocukken yaşanan bi travma, vs.

Neyse, her yerde grev var ne iş ya. Telekom'un da aletlerine asit dökmüşler mesela :((((88 Eğer Lost bu olay etkilenirse resmen işkence, aylardır bekliyoruz lan
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Jandor said:
Bone said:
kişisel olarak ben de umarım lost iptal olur, sonunu göremessiniz diyorum o zaman.

Kişisel olarak psikolojik yardım almanı temenni ediyorum.
Gerçekten ilk defa bukadar eminim birisi hakkında.

aha mesela bunun gibi.

eğer tüm dizilere kötü muamele yapıp bir tek lost önemliymiş gibi davranırsan iyi adamsın.
ama bunu eleştirir bir duruş sergilersen insanlar sana hakaret etmeye başlar.

yürü be jandor. helalsin.

hayır abi diziyle alakası yok üslubun yanlış.
ne biliyim iyi birisin ama uyuzluk yapıyosun kabul et :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet hakli Bonec yani, "banane aga lost gelsin gerisi isterse gebersin" seklinde yarma bi soze ben de ayni tepkiyi verirdim.

24 de belirsiz bi tarihe ertelendi cunku sadece 8 bolum cekebilmisler Eylul'de basladiklari icin, Prison Break bi bolum daha verip araya giricekmis galiba, Heroes yilbasinda sezonu bitiricek veya araya giricek diye duymustum (burda okumus bile olabilirim :p), baya saglam grev oldu yani.

24'un ertelenmesi yasam sevincimi tuketti zaten, pif.
Sosyal ağlarda paylaş

oha yalnız doggy'nin verdiği videodaki kadar tahmin etmiyordum, çok cimriymiş be stüdyolar. 3-5 cent verip onu da kısmak nedir yani yuh..

sonuçta hikaye olmadan diğer herşey hiç, senaristler benim için yönetmenle beraber en önemli kişiler film & dizi üretiminde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...