ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet, biliorum, ~15 dk. var daha. erkenden açarım arkadaş. banne. ayrıca önceden bilmiodum, facebook sayesinde öğrendim nıhoray. iyi ki doğdun nihan! (keşke bi de pop-art çalışma yapsaydım sana. lakin hödöist bir duruş sergilemekten öteye gidemiyorum eheh)
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben açıcaktım lan adi. 1 saattir bekliyom :D mutlu yıllar bebeyim :P
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ginaly said: evet, biliorum, ~15 dk. var daha. erkenden açarım arkadaş. banne. ayrıca önceden bilmiodum, facebook sayesinde öğrendim nıhoray. iyi ki doğdun nihan! (keşke bi de pop-art çalışma yapsaydım sana. lakin hödöist bir duruş sergilemekten öteye gidemiyorum eheh) ikinci keredir dogum gunu topigi acma cabalarim erkenden acan sahislar tarafindan engelleniyor neyse Iyiki dogdun Nihan, Iyiki varsin
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 iyiki dogduuuunnn.... ben bilmiyodum valla ama ogrenmiş oldum...
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben 1 gün önceden açıcaktım da etiğe aykırı kaçar diye açmadım naaabaer temmuz ? nihan' a gelince.. iyi ki doğdun lan uyuz.
ivy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 doğum gününn kutlu olsun cücüğüm valla ben de açmaya niyetliydim emme unuttum :) iyiki doğmuş iyiki bizim niiimiz olmuşsun aferim kız!
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 doğumgünün filan, kutlu olsun yea, m/ sana burdan APOKOLÜPTÜKA hediye ediyorum, yea çok gaz df
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 utopia ve kendim adına mutlu yıllar
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nice senelere burto güzel günler senin olsun :)
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mutlu Yıllar Emo //.- darko was here
Öne çıkan mesajlar