Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakanın Görüşme sonrası açıklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
benim merak ettigim bundan önce sanırım 5 tane operasyon olmus.
bir çözüm getiriyor mu bu operasyonlar?
yoksa 5 yil sonra yine bir operasyon şeklinde mi devam edicez.

Mesela emniyet kuvvetlerinin uyuşturucu kaçakçılarına karşı mücadelesi bitiriyor mu kaçakçılığı. Operasyon kalıcı çözüm değildir ve siyasi-sosyal açılımlarla desteklenmesi gerekir fakat bu durum operasyonu anlamsız kılmaz. Adamlar sınırı geçip bizi vuracaklar da biz elimiz kolumuz bağlı oturacak mıyız?
Mesaj tarihi:
amarika yapacaz edecez demiş rte istediğini almış, eğer gelişmeler umduğumuz gibi olmazsa operasyon yapacaz dedi. Yani NTV deki amcamızın dediği gibi bir daha böyle çok askerin bir arada öldüğü bir saldırı olmazsa operasyon olmaz.
Mesaj tarihi:
kısaca özet
erdoğan gene tırstı yapılanlar yana kar kalıcak
bu kafayla ordu müdahale etmeden ülkeyi göz boyuyarak
ne kadar kandırıcaklar bakalım izleyip görücez
Mesaj tarihi:
Invulon said:
kısaca özet
erdoğan gene tırstı yapılanlar yana kar kalıcak
bu kafayla ordu müdahale etmeden ülkeyi göz boyuyarak
ne kadar kandırıcaklar bakalım izleyip görücez

Tayyip becerebilirmi bilmem ama ben bu milleti bin yıl kandırırım arkadaş. Çok kolay yani. Bir kız ayarlayamayan ben bütün türkiye yi yıllarca vatan millet gazıyla uyuturum iddia ediyorum.
Mesaj tarihi:
bush iki arada bi derede

Pakistan ve demokrasi![70G]

questini vermis bizimkine

"pakistana gidip muserrefle konus uniformasini cikarsin serbest secimelr yapsin sonra gel bana rapor ver"

rewardlar

24m$
+500 bush adminstration Rep i (exalted olcak bizimki ha gayret)
ve +340 resilience veren epix bi trinket

turk halkinin verdigi Teroristlere musammaha yok![70] questi icin gitmsiti ama buglanmis o bi sornaki patch de fixliycez diyorlar o zamana kadar 3lu dialog ile edare edicekmisiz
yazik ya 1410/3000 (%47) Neutral de takildi kaldi gariban
TSK ile ise 35999/36000 Hated da elinizde rep item filan varsa mail la atalim da biracik rep kassin
yoksa olmadi raid toplayip kuzey irakda rep runlara cikmak zorunda kalicak :/
Mesaj tarihi:
Ahahah Viktor benim anlayabileceğim bi dilde anlatmışsın olayları sağol. Trinket güzelmiş de bi sonraki patchte bush administration factionı kalkıcak repler bi işe yaramayacak. Wildhammer dwarves gibi elimizde patlamasın sonra.
Mesaj tarihi:
Gayet iyi konuştu. Ayrıca bush'a sonunda pkk için 'terör örgütü' dedirtebildik. Erdogan ara sıra kalkıp dovecek adamı dedim içimden. Bush sırıtmadan konusamıyor sanki. İyi yahu geri adım atmadık. ABD hala iran'ın peşinde yalnız. Midem bulanıyor bu hükümetin politikası yüzünden.
Mesaj tarihi:
Ya bir ülkenin başbakanı nasıl ingilizce bilmez?
Yani çok uzun zamandır bilinen birşey bu, ama ne bileyim bilmesi gerekmez mi?

Mesela Abdullah Gül falan Başbakan kalsaydı daha iyi olurdu,en azından böyle yurtdışı gezilerinde direk İngilizce konuşurdu. :) Ki kendisi gittiği zaman açıklamaları İngilizce yapıyor, senelerce Amerika'da yaşadığını düşünürsek İngilizce'si de gayet güzel.

AKP de Background'u çok sağlam olan insanlar var.Benim derdim AKP ile değil, en azından bu konuda...

Ama en azından başbakanımızın İngilizce bilmesi gerekmez mi?
Önemli bir makam çünkü

Yoksa çok şey mi istiyorum?
Hoş duruyor mu sizce tercümanlar aracılığıyla iletişim kurmaları?

Bir tek ben mi rahatsızım bu konudan?
Mesaj tarihi:
ders falan alıyodu benim bildiğim ancak o yaşa gelmiş bi adam nekadar ingilizce öğrenebilir belki söylenen çoğu şeyi anlayacak seviye gelir ama konuşmasının fatih terim ingilizcesinden öteye gidemeyeceği kesin bushlada o şekilde konusması daha kötü bi görüntü oluştururdu heralde.bu açıdan abdullah gülün başbakan kalması çok daha iyi olurdu tabi ama sonuçta iksininde eşi kapalı verceği imajdan bahsediyosak ikiside "kafadan" kaybediyo zaten.
Mesaj tarihi:
bende kendi dilimizi kullanmamız daha önemli. dil birliği olayı vs işte. konuşurken benim aklıma gelmişti bu adam neden ingilizce konuşmadı diye ama sonradan konuşmasın zaten, Türkçe konuşsun dedim.ing konuşunca yaltaklık ediyormuş gibi geliyor :S
Mesaj tarihi:
pkk silah bırakır, türkiye ırak'a girmez , Irak hükümeti pkk elebaşlarına kaçtı der elimize hiç bir şey geçmez, Irak 3'e bölünür , Barzani Amerika el ele petrolu sömürürler, falan filan..

Bizde öküzün trene baktığı gibi olup bitenleri izleriz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...