_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ya habertürk'e girdim şu resme çok güldüm ahah
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 said: benim merak ettigim bundan önce sanırım 5 tane operasyon olmus. bir çözüm getiriyor mu bu operasyonlar? yoksa 5 yil sonra yine bir operasyon şeklinde mi devam edicez. Mesela emniyet kuvvetlerinin uyuşturucu kaçakçılarına karşı mücadelesi bitiriyor mu kaçakçılığı. Operasyon kalıcı çözüm değildir ve siyasi-sosyal açılımlarla desteklenmesi gerekir fakat bu durum operasyonu anlamsız kılmaz. Adamlar sınırı geçip bizi vuracaklar da biz elimiz kolumuz bağlı oturacak mıyız?
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ntv'de altyazıda gördüm "pkk ya karsı operasyon kararı aldık şeklini tsk bilir" demiş rte tezkereyimi söluyo yoksa giriyomuyuz?
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 _LURTZ_ said: Ya habertürk'e girdim şu resme çok güldüm ahah asuahsuahsua o ne yaaa senin ebeni der gibi gülmüş :D
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 amarika yapacaz edecez demiş rte istediğini almış, eğer gelişmeler umduğumuz gibi olmazsa operasyon yapacaz dedi. Yani NTV deki amcamızın dediği gibi bir daha böyle çok askerin bir arada öldüğü bir saldırı olmazsa operasyon olmaz.
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kısaca özet erdoğan gene tırstı yapılanlar yana kar kalıcak bu kafayla ordu müdahale etmeden ülkeyi göz boyuyarak ne kadar kandırıcaklar bakalım izleyip görücez
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Invulon said: kısaca özet erdoğan gene tırstı yapılanlar yana kar kalıcak bu kafayla ordu müdahale etmeden ülkeyi göz boyuyarak ne kadar kandırıcaklar bakalım izleyip görücez Tayyip becerebilirmi bilmem ama ben bu milleti bin yıl kandırırım arkadaş. Çok kolay yani. Bir kız ayarlayamayan ben bütün türkiye yi yıllarca vatan millet gazıyla uyuturum iddia ediyorum.
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 başarılı bir konuşmaydı tebrik ederim başbakanı
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Belediye seçimleri var onu riske atmamak için kırıtıyor başbakan.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bush iki arada bi derede Pakistan ve demokrasi![70G] questini vermis bizimkine "pakistana gidip muserrefle konus uniformasini cikarsin serbest secimelr yapsin sonra gel bana rapor ver" rewardlar 24m$ +500 bush adminstration Rep i (exalted olcak bizimki ha gayret) ve +340 resilience veren epix bi trinket turk halkinin verdigi Teroristlere musammaha yok![70] questi icin gitmsiti ama buglanmis o bi sornaki patch de fixliycez diyorlar o zamana kadar 3lu dialog ile edare edicekmisiz yazik ya 1410/3000 (%47) Neutral de takildi kaldi gariban TSK ile ise 35999/36000 Hated da elinizde rep item filan varsa mail la atalim da biracik rep kassin yoksa olmadi raid toplayip kuzey irakda rep runlara cikmak zorunda kalicak :/
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 rte fenerli muserref bjk lı o questte bug lu olmaz o ıs hıc allıance horde questı olur mu?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ahahah Viktor benim anlayabileceğim bi dilde anlatmışsın olayları sağol. Trinket güzelmiş de bi sonraki patchte bush administration factionı kalkıcak repler bi işe yaramayacak. Wildhammer dwarves gibi elimizde patlamasın sonra.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ''Altını çizerek ve seçerek bir kelimeyi kullanmak istiyorum; Biz bir savaşın peşinde değiliz. Biz bir operasyon kararı aldık''
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Gayet iyi konuştu. Ayrıca bush'a sonunda pkk için 'terör örgütü' dedirtebildik. Erdogan ara sıra kalkıp dovecek adamı dedim içimden. Bush sırıtmadan konusamıyor sanki. İyi yahu geri adım atmadık. ABD hala iran'ın peşinde yalnız. Midem bulanıyor bu hükümetin politikası yüzünden.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gayet isabetli konuştu bence de, diplomatik dilde bundan daha serti zor olur. chavez gibi magandalık yapacak değil ya.
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Viktor said: yoksa olmadi raid toplayip kuzey irakda rep runlara cikmak zorunda kalicak :/ grind yetmez farm statusuna almak lazim orayi!!1!1!1 :/
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ya bir ülkenin başbakanı nasıl ingilizce bilmez? Yani çok uzun zamandır bilinen birşey bu, ama ne bileyim bilmesi gerekmez mi? Mesela Abdullah Gül falan Başbakan kalsaydı daha iyi olurdu,en azından böyle yurtdışı gezilerinde direk İngilizce konuşurdu. :) Ki kendisi gittiği zaman açıklamaları İngilizce yapıyor, senelerce Amerika'da yaşadığını düşünürsek İngilizce'si de gayet güzel. AKP de Background'u çok sağlam olan insanlar var.Benim derdim AKP ile değil, en azından bu konuda... Ama en azından başbakanımızın İngilizce bilmesi gerekmez mi? Önemli bir makam çünkü Yoksa çok şey mi istiyorum? Hoş duruyor mu sizce tercümanlar aracılığıyla iletişim kurmaları? Bir tek ben mi rahatsızım bu konudan?
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ders falan alıyodu benim bildiğim ancak o yaşa gelmiş bi adam nekadar ingilizce öğrenebilir belki söylenen çoğu şeyi anlayacak seviye gelir ama konuşmasının fatih terim ingilizcesinden öteye gidemeyeceği kesin bushlada o şekilde konusması daha kötü bi görüntü oluştururdu heralde.bu açıdan abdullah gülün başbakan kalması çok daha iyi olurdu tabi ama sonuçta iksininde eşi kapalı verceği imajdan bahsediyosak ikiside "kafadan" kaybediyo zaten.
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ya boşver be abii doğru derdini adam gibi anlatsın hakkımız korusunda isterse mozambikçe konuşsun
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bence tercüman kullanmak çok daha iyi. şahsen ben ingilizceyi mükemmel biliyor olmama rağmen, tercüman kullanmayı tercih ederdim.
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bende kendi dilimizi kullanmamız daha önemli. dil birliği olayı vs işte. konuşurken benim aklıma gelmişti bu adam neden ingilizce konuşmadı diye ama sonradan konuşmasın zaten, Türkçe konuşsun dedim.ing konuşunca yaltaklık ediyormuş gibi geliyor :S
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pkk silah bırakır, türkiye ırak'a girmez , Irak hükümeti pkk elebaşlarına kaçtı der elimize hiç bir şey geçmez, Irak 3'e bölünür , Barzani Amerika el ele petrolu sömürürler, falan filan.. Bizde öküzün trene baktığı gibi olup bitenleri izleriz.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 e ne yapmak gerekir halbuki? hayır yalan bunlar diyip ırağa mı girelim mesela. veya o petrolden biz de istiyoruz mu diyelim? derdimizin üzüm yemek olması lazım.
Öne çıkan mesajlar