cerebralis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 foto lazım foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bu bücür cadıdaki kızmı be çam yarması olmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bücür cadıyı oynayan kız hiç değişmemiş ya, tıpatıp aynı hala lol. insan bu kadar mı sabit tipli kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bücür cadıyı fabrikaya kaldırmışlardı bi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bücür Cadı demişken: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 zengin züppeler cok iyi ya, surekli bi komplo kurma hevesi icindeler falan.. tvde hicbisi olmadıgı zaman dalga gecmek icin izlemesi zevkli oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bi amerikan vari hocaya tecavüze kalkışma, olmadı 90'ların popüler gençlik teması kız için kanlı bıçaklı kavgaya tutuşma gibi klişelere denk gelemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bu ne abi, izlemeyin böyle şeyler. Yazık etmeyin kendinize. Hele Hamdi Alkan varmış yönetmen hiç izlemeyin. İsminde bile hayır yok ki. Ben de dizi çekicem "Gözlüklünün Yanındaki" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 benim oda arkadaşım izliyor bunu, hatta öyle ki bi ara hafta içi gece 4 gibi falan onu bekliyordu çıkınca seviniyordu falan. barış mıdır nedir onun oynadığı mavi sakal gibi bir şey koymuşlar dizi çok sıradan olmasın diye ama o nasıl bir oyunculuktur hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 essek kadar herifleri lise ögrencisi yapmislar ya. dizinin oynadigi kanalda meymenet yok ki dizide olsun. of agir typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 neyin çakması bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Biz lisede pet şişeleri ikiye katlayıp birbirimizi vururduk, kızların bacaklarına bakmaya çalışırdık. Nerde bunun gerçekçilik payı. 21 yaşıma girdim bu kadar sorumluluk sahibi değilim lan. Her bi karekter 45 yaşında adam gibi. Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 boş zaman öldürmek için birebir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Rewendor said: Bu ne abi, izlemeyin böyle şeyler. Yazık etmeyin kendinize. Hele Hamdi Alkan varmış yönetmen hiç izlemeyin. İsminde bile hayır yok ki. Ben de dizi çekicem "Gözlüklünün Yanındaki" diye. bi ara cocugun birinin yüzü yandı joker posteri gösteriyolar , cocuk kaka adam oldu fln.. dasfdasd Bari ikiyüz ü koy lan hiç olmazsa film'i izlediğin belli olur hamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Geçen gün şans eseri gördüm ben de bu diziyi, bir tane güzel kız var dizide, gerisi boş asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bücür Cadı'daki hatun var. Büyümüş şişkolaşmış ve çirkinleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 benim anlamadığım nokta ne zamandır o dizi oynuyo ve hep lise sondalar. hiç bitmiyomu veya bunlara ek sene filanmı geliyo anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Abi biz liseydeyken genel geyik "yok benden zevk suyu gelie" şeklindeydi. Bu herifler çoluk çocuğa karışmış, sakallar erdem vermiş. Süper bi dizi ama izlenmeli, izletilmeli. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bi tek bu kız güzel tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bunu düzenli seyredene insan demem yazık diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Geçen gün oktay ın bi arkadaşı köln de dayak yiyor dazlaklardan.Oktay geldi dövdüler hepsini emaneti çekti. Sonra alman gençlere "neden bir arada yaşamayı bir zenginlik olarak görmüyorsunuz dostça kardeşçe yaşamıyorsunuz hayatın güzelliğini paylaşmıyorsunuz" dedi kaçtı çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Abi işte epic bir spell çakmış. Ne var yani. Heriflerin tek Quest'i mesaj kaygısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sinad said: "neden bir arada yaşamayı bir zenginlik olarak görmüyorsunuz dostça kardeşçe yaşamıyorsunuz hayatın güzelliğini paylaşmıyorsunuz" hayata bakış açım değişti. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 izliyorum şimdi bu saatte çok güzel gidiyor. yin enteresan olaylar var.Dizel sibel in manita hapse girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben bu diziyi anlamadım birader. Az önce izlerken ibo hapisteydi.geldim 2 post attım gittim ibo daha hapise girmemiş yerleri gösteriyor. nası iş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar