Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arka Sıradakiler

Polan

Öne çıkan mesajlar

Evet ben şu sıralar bu diziyi izlemekteyim.Evet dizide abeste kaçan ve bu kadar da olur mu denilebilecek bazı şeyler var ama sonuçta dizi işte.(:P)Ben özellikle öğretmenin sözlerinin ve konuşmasının şeklini sevdim.Bu dizide o açıdan hoşuma gitti.Bence bu dizi güzel şeyler vaadediyor.Pati halkı sever mi bilmem Lost falandan sonra:) ama benim hoşuma gitti izleyen var mı?

Ps: Dizide Bücür Cadı adlı o gençliğimi çürüten dizideki Zeliş adlı küçük kız da oynuyor.(Tabi büyümüş artık.Hatta iki oğlanda peşinden koşuyor:D)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bölüm sayısı belli olsa aslında güzel bir konsept olabilirdi ama yapımcı cast olarak eğer ki bölüm konularını haftalık yazıp artık nereye kadar sürdürebiliriz diye düşünürseniz maalesef o dizi izlenmez. Ha ne için izlenir, Kavak Yelleri gibi arada bir goth görürüz filan niyetine.

Rating alıyor mu alıyor, hatta Arka Sıradakiler Tatilde türü bir filmi de yapılmakta.

Şu sıralar düzenli olarak Lost haricinde sadece Kamen Rider izleyen biri olarak tümden kötülemek istemiyorum ama oyuncudan ziyade yapımcı cast'ın kendisi hatalı göründü bana.
Sosyal ağlarda paylaş

MarcOConner said:
ben de bi kac kere denk geldim fena deil gibi bole bi acayplik var fazla gercekci gelmio yani hocalara bu kadar ters davranabilinen bi yer oldugunu sanmıyorum...

ahaha denk gelmemek mümkün değil ki . Herkes aynı nedenden dolayı en az bir iki kez izlemiş oluyo , valla helal olsun Fox'a zorlada izletiyor.

Bezbebeğin yerini bu aldı sabah öyle aksam gece bu diziyi veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...