Polan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Evet ben şu sıralar bu diziyi izlemekteyim.Evet dizide abeste kaçan ve bu kadar da olur mu denilebilecek bazı şeyler var ama sonuçta dizi işte.(:P)Ben özellikle öğretmenin sözlerinin ve konuşmasının şeklini sevdim.Bu dizide o açıdan hoşuma gitti.Bence bu dizi güzel şeyler vaadediyor.Pati halkı sever mi bilmem Lost falandan sonra:) ama benim hoşuma gitti izleyen var mı? Ps: Dizide Bücür Cadı adlı o gençliğimi çürüten dizideki Zeliş adlı küçük kız da oynuyor.(Tabi büyümüş artık.Hatta iki oğlanda peşinden koşuyor:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben bir iki bölüm tekrarını gördüm, yönetmenlik ve oyunculuklar kolpa ama reislik ve liselerde çeteleşme kavramlarına deyinen tek dizi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de bi kac kere denk geldim fena deil gibi bole bi acayplik var fazla gercekci gelmio yani hocalara bu kadar ters davranabilinen bi yer oldugunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oyuncular cok yapmacık davranıyor hoş bir dizi ama oyunculuk yerler altına bir dürümcüye gidiyorlar oraya bakan garson bile daha iyi oyuncu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bugun öylesine denk geldim, hocanın teki cafe yaptırıp oyun oynuyodu çocuklarla(okulun içine asdf), hadi görüşürüz dedim kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya ordaki ana karakter olan şu iyi ogretmen nazım hikmet e cok benzemiyomu yoksa ben mi sallıyorum acaba?sanki benzesin diye bi kasılmış ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sarışın kız çirkin bide kızların çorapsız minicik etekle gezebildiği liseler görmekten bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hehehe bu dizideki hatunların cogu diziyi cekenlerin fantezilerinin kurbanı oluyo uleyn sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bizim okula gelin gerçeği var abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 geçenlerde rastladım sarışın kızı gördüm tv yi kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi fox da diye izlemiyorum ama şimdi o zelişi merak ettim ondan izliyicem(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben izlemiştim, 2-3 bölüm. Roller cok yapmacık, o sarışın kız hiç rol yapamıyor, mafya ayağına yatmış lise öğrencisi iyi oynuyordu. Gerisi fasa fiso, senaryo güzel ama oyuncu seçimi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ombakkombak said: ben bir iki bölüm tekrarını gördüm, yönetmenlik ve oyunculuklar kolpa ama reislik ve liselerde çeteleşme kavramlarına deyinen tek dizi herhalde.Yönetmedi Hamdi ALkan. dizi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 biri hamdi alkana yönetmenliği bırakmasını söylesin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bölüm sayısı belli olsa aslında güzel bir konsept olabilirdi ama yapımcı cast olarak eğer ki bölüm konularını haftalık yazıp artık nereye kadar sürdürebiliriz diye düşünürseniz maalesef o dizi izlenmez. Ha ne için izlenir, Kavak Yelleri gibi arada bir goth görürüz filan niyetine. Rating alıyor mu alıyor, hatta Arka Sıradakiler Tatilde türü bir filmi de yapılmakta. Şu sıralar düzenli olarak Lost haricinde sadece Kamen Rider izleyen biri olarak tümden kötülemek istemiyorum ama oyuncudan ziyade yapımcı cast'ın kendisi hatalı göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gece 3 te falan uyku tutmayınca bu diziyi izlemek çok hoşuma gidiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lise olayı diye başladı aksiyon, bilim kurgu ,macera,gerilim her yola girdi dizi.mafyacılık bilmemnecilik herşey var.ve hala kimse mezun olamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 MarcOConner said: ben de bi kac kere denk geldim fena deil gibi bole bi acayplik var fazla gercekci gelmio yani hocalara bu kadar ters davranabilinen bi yer oldugunu sanmıyorum... ahaha denk gelmemek mümkün değil ki . Herkes aynı nedenden dolayı en az bir iki kez izlemiş oluyo , valla helal olsun Fox'a zorlada izletiyor. Bezbebeğin yerini bu aldı sabah öyle aksam gece bu diziyi veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kızlar ilik gibi herifler izbandut nasıl lise ben anlamadım. Godoş çocuk var fahişe kızla çıkıyor.Kız bide para lazım geleceğimiz için çalışmak zorundayım diye çocuğu yiyo.Oğlanda saf. diğerleride evleniyor garip bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Başrol oyuncusu Haberturk'te şuan herif 35 yaşındaymış asdafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bLackcha0s said: Godoş çocuk var fahişe kızla çıkıyor.Kız bide para lazım geleceğimiz için çalışmak zorundayım diye çocuğu yiyo.Oğlanda saf. Heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 alın bücür cadıda oynayan küçük kızın yeni hali; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o kız ciddi anlamda zayıflasa güzel kız onun harici benim favorim en sağdaki turunculu.ama o yok artık.babası dağa kaldırdı herhalde hkadjas geceleri izliyorum tabi kaçırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bu dizide ingilizce hocası varmış bitane.. o bi adım öne çıksın!! (resim varsa koysun biri çok merak ediorm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 İngilizce hocası çok iyi bide sibel in ev arkadaşı var. kalın dudaklı gözlüklü sekreter havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar