MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ozaman rakıyı da enfilasyon malzemelerine katsınlar da bakın nooluyo enfilasyon... imkansız imkansız imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 rakı votka farkı değil yurt içinde üretilen yurt dışında üretilen farkı söz konusu mesela KKTC viskisi (yerli sayılıyor) 25 kağıt İskoç 65 lira. TÜrk votkası 25 lira yabancı 45 lira anladınmı farkı. yerli üreticinin korunmasını istemiyorlar. (iyi birşey mi? değil tabii ki savunma yapmıyorum ben burada) gerçi yeri üretici kalmadı zaten Mey de amarikanlara satılmış. En azından işçiler yerli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 rte bedava yap camini basariz (iste Turkiye'nin aydinlik gencligi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bundan sonra benzin içicem ben en azından litresi 3 milyon kafasıda 3 milyon.içtiğimden anlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 la tekel votka 24 absolut 47 rakı 34mü ne hangi güç rakıyı 70 yapabilir çarparlar adamı ezerim ulan, dipnot:110 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 100 lük rakı 34 dipnot: ben daha ağırım bende geleyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 madem viskiyle fiaytı dengelenmesi lazım Jack'in fiayını 34 ytlye çeksinler o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 herşeyi düz hesap yapmaya çalışıyosa sayın ab yöneticileri 1 euro'yu 1 ytl ile denk yapsınlar sonrasında 70lik rakı isterse 100 milyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cok sacma geldi bana kolpa diyesim gelyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 .iktir ozaman zam gelmeden stoklamaya baslıyalım zararın ne kadar kurtarırsak okadar iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 başlığı gördüm korktum, iyiki fakemiş, fiuuuv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yoo fake olmadığı iddia ediliyor. İstersen bütün mesajları oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gözlerim doldu, çok hüzünlendim. böle bişi gerçekleşirse kederimden kendim rakı olurum anasını satiim. olamaz, olmamalı. musluklardan su yerine rakı akacağı günü beklerken verilecek haber mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hadi sen kullanmıyorsun içki, milletin içkisine ne karısıyosun ulan? bırak insanlar istediği gibi içsin SANANE. izmit'e sekapark yapıldı yeni, deniz kenarında falan süper olmuş. balık lokantaları var ama içki satılmıyor. gel de küfür etme simdi bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ülkede isyan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 toggie said: hadi sen kullanmıyorsun içki, milletin içkisine ne karısıyosun ulan? bırak insanlar istediği gibi içsin SANANE. izmit'e sekapark yapıldı yeni, deniz kenarında falan süper olmuş. balık lokantaları var ama içki satılmıyor. gel de küfür etme simdi bu adamlara. istanbul plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ev yapımı boğmaya kalacaz bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cidden bu yaz komünizm gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 rakılar bitmez meze bölünmez! dökülsenize yollara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 winston bile 3.75 olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 4. kadehten sonra 500 milyon olsa içilir devamı,feda olsun fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yalan ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Arden said: winston bile 3.75 olmuş :( yok artık.. önce sigarayı bırakmaya karar verdim sonra da vazgeçtim sigara parasını çıkartmak için daha çok çalışıp vatana millete de yararlı bir insan olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Greeny said: toggie said: hadi sen kullanmıyorsun içki, milletin içkisine ne karısıyosun ulan? bırak insanlar istediği gibi içsin SANANE. izmit'e sekapark yapıldı yeni, deniz kenarında falan süper olmuş. balık lokantaları var ama içki satılmıyor. gel de küfür etme simdi bu adamlara. istanbul plz İstanbul uzak valla gerek yok, valiliğin karşısı sahil balıkçıları piliz. Hatta direk balıkçı hamdi. Azcık kaçabiliyor hesap ama mezeler imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 balikla raki icilmez pic etmeyin baligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar