Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

ulan halamı be halamı? bırakın artık şu dipsiz kuyuya taş atmayı ne biçim bir olaydır şuraya giripte yazar olmaya bu denli gayret göstermek?

size olacağı söyleyeyim biraz dik başlılık gösterdiğiniz anda kaldıramayıp kapatırlar kullanıcı adınızı bu kadar dert edindiğinize yanarsınız.suratınızı ekşitmeyin gerisi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşım, hiç bir sözlükte yazmadıysanız daha önce eyvallah girin hevesinizi alın ama nedir lan bu ekşi hevesi? ha ben de öyle çaylak alınıyomuş deyince çaylak oldum 1 ay içinde yazar oldum soora 30 tane falan entry girdim topu topu 1 senenin üstü zamanda. bi aralar üye olmayanlar hayvan arama yapamıyolardı bi o zaman kullanıcı adımla giriyodum. ne gerek var ekşiye yazar olucaksın falan, gereksiz yani...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

zamanın ötesinde diye bişi yok sayfamda. ama en çok beğenilenler listesinde girmiş bi entrym bi anda kayboldu listeden ondan şüpheye düştüm.

eğer bir tane fln oy aldıysan yada bütün oyların kötüyse de en düsük puanlı kötü oylaman da "en cok beğenilen" listesine girio :) güvenme ona yani anca zamanla mesaj sayın belli bir rakama ulasınca kestirebilirsin ii oy kötü oy diye :D

onun dışında mod tanıdığın yoksa puanını göremiosun sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...