fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 freelance o sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ulan halamı be halamı? bırakın artık şu dipsiz kuyuya taş atmayı ne biçim bir olaydır şuraya giripte yazar olmaya bu denli gayret göstermek? size olacağı söyleyeyim biraz dik başlılık gösterdiğiniz anda kaldıramayıp kapatırlar kullanıcı adınızı bu kadar dert edindiğinize yanarsınız.suratınızı ekşitmeyin gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ben dağcılık ürünlerini yazdım. 3 ay sonra acc açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bi açık buldum sonra onu pm olarak attım yazar yaptılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 7binlerden binlere çıkmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yazar olduydum, ulan canı sıkılan dallama şikayet etmiş, totalde 2 haklı şikayet vardı, 6 şikayet olmuş, indirdilerdi bakmıyorum şimdi uludağ sözlüğe kayıt oldum, uludağ üniversitesi öğrencisi oldumum için açıverdiler hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ya arkadaşım, hiç bir sözlükte yazmadıysanız daha önce eyvallah girin hevesinizi alın ama nedir lan bu ekşi hevesi? ha ben de öyle çaylak alınıyomuş deyince çaylak oldum 1 ay içinde yazar oldum soora 30 tane falan entry girdim topu topu 1 senenin üstü zamanda. bi aralar üye olmayanlar hayvan arama yapamıyolardı bi o zaman kullanıcı adımla giriyodum. ne gerek var ekşiye yazar olucaksın falan, gereksiz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 30k da olan bi ark yaptığı bir olay sayesinde 1 saatte onaylandı. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 çaylak alımı hevesiylen hemen acc açmıştım da hala 10 entry dolmadı lan. doldurmıcam da kalsın öyle hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hem yazar hem noob biri olarak iki şeyi merak ediyorum: birincisi bir entrynin kötülendiğini nerden anlıyoruz? ikincisi millette karma var bende yok, nerden bakıyoruz? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben'e bakıyorsun. zamanın ötesindeyse kötülenmiş oluyor. son oylananlardan neyle oylandığını anlayamıyorsun zaten. bir de belli bir oy ya da entry'i geçmen gerekiyor karmanın görünmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 zamanın ötesinde diye bişi yok sayfamda. ama en çok beğenilenler listesinde girmiş bi entrym bi anda kayboldu listeden ondan şüpheye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 mokoko said: 5000 kusurden 53000 kusurlere gelmişim. yazarlıktan çaylaklığa dusurulmemin nedenin dahi bilmiodum. yuh yani. 53000 kişi ne lan. 3kdan 35k'ya geriledim ben de bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 DoruK said: zamanın ötesinde diye bişi yok sayfamda. ama en çok beğenilenler listesinde girmiş bi entrym bi anda kayboldu listeden ondan şüpheye düştüm. eğer bir tane fln oy aldıysan yada bütün oyların kötüyse de en düsük puanlı kötü oylaman da "en cok beğenilen" listesine girio :) güvenme ona yani anca zamanla mesaj sayın belli bir rakama ulasınca kestirebilirsin ii oy kötü oy diye :D onun dışında mod tanıdığın yoksa puanını göremiosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 23k dan 19k ya inmişim dsfdfg artık bu sene daha çok çalışıp ilk 1000e kasmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yazar olmusum ben mail geldi :P pek umrumda degildi ama neyse yazarız arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 11kdan 35kya inivermiştim. daha da ...sen yazar olamam diyordum. ki yazar olmuşum. sıralamayı hala anlamış değilim ama neyse, kurcalamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 soykırım yapmışlar çaylaklara 70k adamı uçurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 şu anda çaylak onay listesinde 9700. sıradasınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 soykırım beni tekrar ümitlendirdi. en son uçurulunca bir hesap açmıştım hemen. sonra onu kapattım. keşke kapatmasam. sonra tekrar açtım. bugün 10 entry girdim. 38372. sıradaymışım. e iyi, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 valla iyi oldu bu soykırım. çünkü 6 aydan beri girenleri almışlardı vaktiyle, yine 6 aydan beri girmeyenleri şutladılar hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 3700 deyim, 3 ay sonra okuturum acc u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 6 nesil acc vardi 130+ entry ile uctu, simdi 9 nesilim ama 1 senedir tek br entry girdim sadece. okur olmak daha guzel babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dün gene çaylak açtım sdf. 2 yılda bir uçmadan rahat edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar