Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Helsinborg

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Stalin said:
zydar said:
hakemler uefa dan. gs nin şansı yok..
said:
toggie
Üye
medal 1k medal 5k
§ 08 Nov 2007, 22:01 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]

Alıntı:
Stalin
sonuçlara baktımda uefa da daha ezik bir grup yok bu gruptanda çıkamayacaksa gs yazıklar olsun. yada olmasın bana ne gs li değilimki smiling smiley

gs li olmayan cok kişi var buraya yazan. ama nasıl yazacaklarını biliyorlar. senin gibi dagdan inip hanzoluk yapmıyorlar.
bi kaç gün sadece okuyarak gecir vaktini forumda. daha alışamamışsın ortama.
original ultras mentalita

böyle en üstteki gibi postlarda var bende balon olduğu için üstüme geliyorsun mağlubiyetin hıncını benden almaya çalışıyorsun ben kötü birşey demedim. Şimdi bu postu attıktan sonra bana cevap yazarsan özelden devam edeceğim çünkü maç topikini tıkamak istemiyorum. Ama sırf madalyan var diye altta kalmam ben.

yahu stalin bisey dememiski dogru diyor kotu bir grup galatasarayin buradan cikmasi gerekiyor, adnan polat degilmiydi 2. uefa kupasini kaldirmaya gidiyoruz bu sene diye? uefa kupasina aday olan bi takim icin zayif grup degil mi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

aykut ve servet takımın en berbatlarıydı bence.lincoln de iyi değildi.neyse lincoln'e kızmıycam daha kredisi var onun,her maç iyi oynamasını beklemiyorum kimseden.ama aykut resmen öeh. bi tane golde 10 metre önde durmuş,"aaaa top geliyo" modunda. orkun 100 çeker aykut'a havada karada.Her kontrada gol yenmez ki.3 atak var helsingborg'un,3 ü de gol.biz 90 dakika atak yapıyoruz,gol yok.helsingborg kalesini allah korudu resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...