fmea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: zydar said: hakemler uefa dan. gs nin şansı yok.. said: toggie Üye medal 1k medal 5k § 08 Nov 2007, 22:01 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] Alıntı: Stalin sonuçlara baktımda uefa da daha ezik bir grup yok bu gruptanda çıkamayacaksa gs yazıklar olsun. yada olmasın bana ne gs li değilimki smiling smiley gs li olmayan cok kişi var buraya yazan. ama nasıl yazacaklarını biliyorlar. senin gibi dagdan inip hanzoluk yapmıyorlar. bi kaç gün sadece okuyarak gecir vaktini forumda. daha alışamamışsın ortama. original ultras mentalita böyle en üstteki gibi postlarda var bende balon olduğu için üstüme geliyorsun mağlubiyetin hıncını benden almaya çalışıyorsun ben kötü birşey demedim. Şimdi bu postu attıktan sonra bana cevap yazarsan özelden devam edeceğim çünkü maç topikini tıkamak istemiyorum. Ama sırf madalyan var diye altta kalmam ben. yahu stalin bisey dememiski dogru diyor kotu bir grup galatasarayin buradan cikmasi gerekiyor, adnan polat degilmiydi 2. uefa kupasini kaldirmaya gidiyoruz bu sene diye? uefa kupasina aday olan bi takim icin zayif grup degil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 artık bordonun kazanması bizim gruptan çıkma şansımızı artırır.gerçi çıksakta bi halt olacağı yok ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gecmis olsun artik bidahaki maca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 @fmea konu baska ustteki mesajımı oku anlayacaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Cimbomluların sinirler laçka olmuş, hilmi ok gazınızı alacak birini gönderir hafta sonu dert etmeyin. O değilde keşke yenseydiniz şimdi fenerliler gemi iyice azıya alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yani servet cidden bir odun yani, odun bile degil yani oduna suya atsan yüzer bu yüzemez de.Bu kadarda molozluk olmaz ki kardeşim.Ben biraz müzik dinleyerek ayrıldım ortamdan bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Lütfen biraz daha sakin tartışalım, hakaret ve saldırganlık içermeden, saygısız hitap tarzlarından kaçınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 neyse. önümüzdeki maçlara bakalım. ben uyuyorum byz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu kazmalık yetti ama ya. Serkan falan oynasın Nonda'yla.. Ayrıca kalecileri de aşmış adamların, bizde şans olsa zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aykut ve servet takımın en berbatlarıydı bence.lincoln de iyi değildi.neyse lincoln'e kızmıycam daha kredisi var onun,her maç iyi oynamasını beklemiyorum kimseden.ama aykut resmen öeh. bi tane golde 10 metre önde durmuş,"aaaa top geliyo" modunda. orkun 100 çeker aykut'a havada karada.Her kontrada gol yenmez ki.3 atak var helsingborg'un,3 ü de gol.biz 90 dakika atak yapıyoruz,gol yok.helsingborg kalesini allah korudu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Nonda'yı iyi ki almışız. Hakan ve Ümit tez zamanda gönderilsin. Eskidiler artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Fistan said: larsson yazar bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kaç kaç bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 toggie said: larson 1 tane, nonda 3 tane. 1 daha atsa alıyorlardı puanı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Fistan said: Fistan said: larsson yazar bi tane helsingborgdan 3 gol yersen larssonda boş geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bonjo said: toggie said: larson 1 tane, nonda 3 tane. 1 daha atsa alıyorlardı puanı valla harbi tutturuyodum az kalsın :) helal olsun ya nonda'ya. ders veriyor bizim golculere adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nileppezdel said: Ayrıca kalecileri de aşmış adamların, bizde şans olsa zaten.. hakem iyi çıkardı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ümit Karan'ın son dakikalara doğru bi pozisyonu vardı, nası kaçırdı hala onu düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hakemler türkiyeden deil ki maçı kazansın gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 uefa'yı kazandık ya 2000 senesinde hakemlerle. es geçmeyin lütfen. o zaman da ulusoy baskandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Hemen 7 sene geriye gittik, careler tukendi galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Madcat said: nileppezdel said: Ayrıca kalecileri de aşmış adamların, bizde şans olsa zaten.. hakem iyi çıkardı di mi? Hay allahım ya illa karıştıracaksınız burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya ne karıştırcam allah aşkına. 2-3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Baggio said: Hemen 7 sene geriye gittik, careler tukendi galiba :p neyin çaresi?ha tamam gs dünyanın en dandik takımı,kapatalım gs'yi falan mı diyelim anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar