Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Helsinborg

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

üzücü olan gs sanki 3.sınıf moldova takımı istekli, arzulu, bol poziyonlu, ama gol atmayı beceremiyo.. ya nerde avrupa tecrübesi, nerde kurt teknik direktor, nerde son vuruşları çok iyi diye gelen transferler.. gol atıcaksın arkadaş böle takıma senin net 3-4 tane atman lazım şu maçta helsinborg 3 posizyona girdi hepsi gol bu kadarmı profesyonel takım. yuh yani gsye
Sosyal ağlarda paylaş

Stalin said:
sonuçlara baktımda uefa da daha ezik bir grup yok bu gruptanda çıkamayacaksa gs yazıklar olsun. yada olmasın bana ne gs li değilimki :)

gs li olmayan cok kişi var buraya yazan. ama nasıl yazacaklarını biliyorlar. senin gibi dagdan inip hanzoluk yapmıyorlar.
bi kaç gün sadece okuyarak gecir vaktini forumda. daha alışamamışsın ortama.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lanlı lunlu konusma, adam ol.
slaven koprivnika maçları. içerde-dışarda 2-1 bitti.
hadi yat şimdi.

bi 2-1lik skor varmış bana ben galip çıktım ama siz bi çıkamadınız ama şimdiden söliyim kendime adıma eğerki gs uefa grubunda 0 çekerse rahat ama rahat bi kaç milenyum dilimizden düşmezsiniz bu yuzden artık gider ümitimi döversiniz çıkar sizmi oynarsınız bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
A-R-E-S said:
Ben bu filmi daha önceden izlemiştim.

bkz. Tromso!

bir de utanmadan hedef uefa diyor adnan bey,yazıktır gs taraftarına.

trömsö out , helsinborg in :P

EHE EHE EHE şöyle komik üyelerimizi bi tittlela falan ödüllendirsek,böyle havada kalmasın espriler.
Bakın,
şurda saçma sapan tahrik içerikli mesajlar yazmayın,ağır küfürler ediyorum haberiniz ola.
Sosyal ağlarda paylaş

son haftalarda süper ligde kör topal ilerleyen galatasarayda böyle bir durumun olacağı belliydi , hatta galatasaraylı taraftarlarda bunun farkındaydı. Galatasarayın çok kaliteli bir kadrosu var ama önemli eksikleride yok değil.Mesela defans göbek , sağ bek gibi.. Neyse geçmiş olsun herkese , galatasaray bence bu gruptan çıkabilicek güçte bir takımdı , en azından bir beraberlik çok iyi olurdu :(
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
wizardofoz said:
dandiğin dandiği oluyor GS...

farkına varın artık şunun

Hehe Lorratar sen de gazeteciler gibi almışsın yazımın bir bölümünü koymuşsun oraya alıntı olarak:)
Ama öyle... Şu anki gidişat iyi değil, oyunu bilmiyorum aama 1-3 sonucu (ne kadar yanıltıcı olsa da) aklıma bir sürü soru işareti getiriyor. Mesela defans en alem?

Ligin başında GSnin maçlarını izlemeye gittim kafelerde vs. ve fena değildi, keyif almıştım. Şİyi bir oyun sergiliyordu. Son maçlarını ise izlemek bile istemiyorum, rezalet oyun, kötü futbol, kötü goller (varsa tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu takım tez uefa dan elenmeli ve lige konstantre olmalıdır. Aksi takdirde sonraki turlarda daha kötü şeyler olabilir. Defansta iyi değiliz. Hele maç esnasında geriye düştükmü defansta hiç iyi değiliz. Sabri henüz hazır değil bunu pek iyi gösterdi. Forvet desen transfer şart. Rakip yakaladığını atarken biz Ümit le sinir olmaya devam edioruz.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
üzücü olan gs sanki 3.sınıf moldova takımı istekli, arzulu, bol poziyonlu, ama gol atmayı beceremiyo.. ya nerde avrupa tecrübesi, nerde kurt teknik direktor, nerde son vuruşları çok iyi diye gelen transferler.. gol atıcaksın arkadaş böle takıma senin net 3-4 tane atman lazım şu maçta helsinborg 3 posizyona girdi hepsi gol bu kadarmı profesyonel takım. yuh yani gsye

+1
Sosyal ağlarda paylaş

wizardofoz said:
Lorrotar said:
wizardofoz said:
dandiğin dandiği oluyor GS...

farkına varın artık şunun

Hehe Lorratar sen de gazeteciler gibi almışsın yazımın bir bölümünü koymuşsun oraya alıntı olarak:)
Ama öyle... Şu anki gidişat iyi değil, oyunu bilmiyorum aama 1-3 sonucu (ne kadar yanıltıcı olsa da) aklıma bir sürü soru işareti getiriyor. Mesela defans en alem?

Ligin başında GSnin maçlarını izlemeye gittim kafelerde vs. ve fena değildi, keyif almıştım. Şİyi bir oyun sergiliyordu. Son maçlarını ise izlemek bile istemiyorum, rezalet oyun, kötü futbol, kötü goller (varsa tabii)

=D
Sosyal ağlarda paylaş

Takımda Song, Nonda ve zaman zaman Volkan ve Hasan Şaş dışında oynayan adam yoktu.

Aykut: Çok kötüydü. Bi kaleci hala ne zaman nerde durması gerektiğini bilmiyorsa bu takımda yeri yoktur. Bir de utanmadan mızmızlanıyor yedek kalmam artık diyor. Artık genç de değil, satalım kurtulalım.

Sabri: İlk yarının çoğunu izleyemedim o yüzden yorum yapamicam

Servet: Hala pozisyon hatası var, rakipten top çalmayı bilmiyor, bir defans için bu rezalet bir şey.

Song: Yine Defansta tek ayakta duran isim, helal valla

Volkan: ileri çok bindirme yaptı ama etkisiz kaldı

Hasan Şaş: Orta Sahada iyi gibiydi, defansta bozuldu. Yine görevini yaptı ama sırıtmadı

Barış: Çok koşuyo, çok çabalıyo ama bu adamın yeteneği sınırlı. Değilse de şu anda bu takımda oynayacak kapasitede değil. Belki ileride.

Linderoth: Oyunda varla yok arasıydı. Zaman zaman kritik müdahale yaptı ama oyuna daha çok katılması lazımdı.

Lincoln: Sıfırdı, hiçbir şey yapmadı maç boyunca

Arda: Yine takıma hareket getirdi. Ama ağır kalıyor. Arda topu alıp da rakibe çalım atana kadar defans yerleşiyor. Arda hızlı oynayan bi oyuncu değil, topu alınca bir durdurup çevresini inceleyip yavaş ama emin karar vermek istiyor. Ama rakip kapalı savunma yapınca bu oyuna ters. Biraz daha hızlı oynayacak şekilde mantalitesini geliştirmesi şart.

Hakan Şükür: Koca bir sıfır, rezalet.

Nonda: Takımın ihtiyacı olan forvet böyle işte. Koşuyor, çabalıyor, defans dengesi bozuyor, yeri gelince orta sahaya kadar gelip top kapıyor

Ümit: Geç girdi, çok da bir şey yapamadı. Defans kalabalığında kayboldu
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Servet i çözemedim ben iyi savunma mı kötü mü adama iyi dediğin zaman sıçıyor kötü desen bişeyler yapıp yok ya iyi dedirtiyor karar veremedim ben bu adama ya servet nsl bi adamdır gsliler size sormak istiyorum?
lan alıntıya basmışım pardon ya yukarıda bi tane daha var bundan ben bi kendimi ispikliyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:
hakemler uefa dan. gs nin şansı yok..
said:
toggie
Üye
medal 1k medal 5k
§ 08 Nov 2007, 22:01 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]

Alıntı:
Stalin
sonuçlara baktımda uefa da daha ezik bir grup yok bu gruptanda çıkamayacaksa gs yazıklar olsun. yada olmasın bana ne gs li değilimki smiling smiley

gs li olmayan cok kişi var buraya yazan. ama nasıl yazacaklarını biliyorlar. senin gibi dagdan inip hanzoluk yapmıyorlar.
bi kaç gün sadece okuyarak gecir vaktini forumda. daha alışamamışsın ortama.
original ultras mentalita

böyle en üstteki gibi postlarda var bende balon olduğu için üstüme geliyorsun mağlubiyetin hıncını benden almaya çalışıyorsun ben kötü birşey demedim. Şimdi bu postu attıktan sonra bana cevap yazarsan özelden devam edeceğim çünkü maç topikini tıkamak istemiyorum. Ama sırf madalyan var diye altta kalmam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

wizardofoz said:
Toggie dandik dediğin takımın kadrosunu bilmiyorum ama Larsson var işte. İstemez miydin GSde olsun...
İşin kötüsü bu "dandik" takıma yeniliyorsa GS demek ki gözümüzde büyüttüğümüz gibi hiç değil, dandiğin dandiği oluyor GS...
Belki de öyle.

isterim tabi ki larsson gs'de olsun. ama takım larsson'dan baska adam yok. oynadıkları futbol bile değil yani. süperlig'in ilk 10 sırasındaki takımları al, şu takımla oynat 3 tane yemez.

tamamen kendi becerimiz bu macı kaybetmek. beceri diyorum dikkat et, yeteneksizliğimizden değil bu konuda çok yetenekli oldugumuzdan. aynı senaryoyu sion maçında da yasadık. hiçbir farkı yok bana göre.

ayrıca helsinborg uefa'ya son sıradan katılan takım. yani gruplardaki toplam 40 takımdan en dusuk puana sahip olanı.
Sosyal ağlarda paylaş

servette her futbolcu gibi 11 vs 1 yapıcak yapıda bi karakterde , yapıda değil. o yüzden kimseyi direk suçlayamazsın. ama kendi kademesinde yapması gerekeni en azından elinden geldiğince yaptığı kanaatindeyim ben. bugün ki kafa toplarını %60 ına boyu gereğince Servet yükseldi. gol atma yeteneği top cıkarma yetenegınden daha az oldugu ıcınde golü bulamadı. uğraştı ama olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

@Stalin,
durumun ne balonunla, ne de macın kotu gecmesiyle hiçbir ilgisi yok.

kendin demişsin zaten "aman bana ne gs li değilim" diye. ondan once benimle iddalastıgın konu elemelerde 2-1 lik skorun olmamasıydı. ben sana var dedim sen bana "nerde var lan" diye cevap verdin.

biraz daha düzgün tartısabilirsen iyi olur. agzını bozmana gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...