Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 @Stalin balonunu patlatırlar senin burada dikkatli ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: toggie said: Stalin said: o sinirli arkadaşlar geçen gece post kasıyorlardı bizim topikte sizin topik kim? nerede kastıysanız postu 1000 lere vardı hani o topic ha sizindi o topik, izinsiz girdik. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ZUAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nonda 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bişey demedim ki ben girmeyin diye, ama daha ilke mesajdan sus falan deyince tozuttum biraz, kim olup kime sus deniyor yani onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 wizardofoz said: adamınbiri said: gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz? İlk maç da kayıp, bu maç da. 0 ilk maçı 2-1 kazanmıştınız diye hatırlıyorum ben eleme maçıylamı karıştırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2-3 fistan msn bak.10 sn sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Cok eglenceli lan :p Sali gunku kadar olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2-3 şabani nonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gol nonda.geç kaldık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adamınbiri said: wizardofoz said: adamınbiri said: gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz? İlk maç da kayıp, bu maç da. 0 ilk maçı 2-1 kazanmıştınız diye hatırlıyorum ben eleme maçıylamı karıştırdım? elemelerde de yok 2-1 diye bir sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yine nonda. Helal lan sana nonda. 3-2 skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ahah ulen 8tane kim yese dalgası geçilir tabi.ben galatasaraylıyım daha 2inci golde biz de mi öle olcaz die mesaj attım 8 yesin babam olsa dalgamı geçerim. ayrıca sizin topik bizim topik diye bişey yok bu bir onlar bize yaptı ben de yaparım banane önce onlar başlattı şekli davranış nereye kadar 10kere dendi çocuk musunuz diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kaç dakika kaldı, beraberlik şansı var mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geç geldi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bi 30dk kadar geç hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 79 kurulumu dünkü takıma yenilmek de gayet dalgalık bi olay bence.trömsö gibi bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 zannetmiyorum.her an bitirebilir maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hadi be bari beraber kalsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2-3 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 NoS said: Yanlız bjk neyse de gs için bu büyük bi kayıp olur çünkü adamlar yayın haklarını satarak buraya geldiler yani bi daha böyle bi şans olmayacak bi daha lincoln kalitesinde bi adam gelmeyecek gs ye acı haber gs nin bu son şansıydı ve onu da harcıyorlar bundan sonraki seneler zor duruma düşebilir gs Not:nihahaa düşsün edasında yazmadım bu yazıyı gerçeklerden ve kulak dolgunluğuyla yazdım d-smart ta hakları sattılar dimi onun parasıyla bu kadar oyuncu alındı bildiğim kadarıyla ahah ne diyosun ya ? bi otur şu yazdıklarını bi oku kimin son şansıymış siz gidin önce bosque nün 8 milyon dolarını ödeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ve evet tekrardan geçmiş olsun hepimize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Şimdi olur da GS gruptançıkamazsa, GSyi izlemek için Dsmart alanların elinde mi patladı bu olay? Bir de 3. olmak daha iyidir geyiği vardı Şampiyonlar Liginden gelenlerle eşleşilmiyormuş değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: adamınbiri said: wizardofoz said: adamınbiri said: gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz? İlk maç da kayıp, bu maç da. 0 ilk maçı 2-1 kazanmıştınız diye hatırlıyorum ben eleme maçıylamı karıştırdım? elemelerde de yok 2-1 diye bir sonuç sus. bilmiyosun konusma işte sus. ben diyorum sana sus. istediğin kadar tozut. ayrıca 1000 post gayet normal 8-0 lık skor için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Şu bjk ile dalga geçenleri görelim , 8-0 ı unutturur bu mağlubiyet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar