Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Helsinborg

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
wizardofoz said:
adamınbiri said:
gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz?

İlk maç da kayıp, bu maç da.
0

ilk maçı 2-1 kazanmıştınız diye hatırlıyorum ben eleme maçıylamı karıştırdım?

elemelerde de yok 2-1 diye bir sonuç
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ulen 8tane kim yese dalgası geçilir tabi.ben galatasaraylıyım daha 2inci golde biz de mi öle olcaz die mesaj attım 8 yesin babam olsa dalgamı geçerim.

ayrıca sizin topik bizim topik diye bişey yok bu bir
onlar bize yaptı ben de yaparım banane önce onlar başlattı şekli davranış nereye kadar 10kere dendi çocuk musunuz diye ?
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Yanlız bjk neyse de gs için bu büyük bi kayıp olur çünkü adamlar yayın haklarını satarak buraya geldiler yani bi daha böyle bi şans olmayacak bi daha lincoln kalitesinde bi adam gelmeyecek gs ye acı haber gs nin bu son şansıydı ve onu da harcıyorlar bundan sonraki seneler zor duruma düşebilir gs

Not:nihahaa düşsün edasında yazmadım bu yazıyı gerçeklerden ve kulak dolgunluğuyla yazdım d-smart ta hakları sattılar dimi onun parasıyla bu kadar oyuncu alındı bildiğim kadarıyla

ahah ne diyosun ya ? bi otur şu yazdıklarını bi oku kimin son şansıymış siz gidin önce bosque nün 8 milyon dolarını ödeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Stalin said:
adamınbiri said:
wizardofoz said:
adamınbiri said:
gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz?

İlk maç da kayıp, bu maç da.
0

ilk maçı 2-1 kazanmıştınız diye hatırlıyorum ben eleme maçıylamı karıştırdım?

elemelerde de yok 2-1 diye bir sonuç

sus. bilmiyosun konusma işte sus. ben diyorum sana sus. istediğin kadar tozut.
ayrıca 1000 post gayet normal 8-0 lık skor için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...