kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Maçtan önceki grup puan durumu: 1.inter 6 2.fenerbahçe 5 3.psv 4 4.cska moscow 1 Maçtan önceki kayda değer gelişmeler; -PSV'nin teknik direktörü Ronald Koeman Valencia'ya geçmesi... bence FB büyük bir talihsizlik yaşamazsa veya çok kötü bir gününde olmazsa bu maçı illa ki kazanır... maçı kazanmamız halinde FB 8 puanla turu neredeyse garantiler CKSA zaten inter'den puan alamaz ve sonunculuğu garantiler neredeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yenersek kesinleşir neredeyse çıkmamız umarım güzel bi oyun oynarlar. Güzel bi hava yakalamışken bozulmaz rise atmayız yenilip. Stad full olcak diye duydum hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yenersek süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 maç en kötü berabere bitse fenerbahçem bu gruptan alnının akıyla çıkar eger yenersek ki yenicez işimizi şansa bırakmicaz =) hadi fenerbahçem kendi sahanda seyircilerinin önünde bu maçı da al =) maç 1-0 fener leyine olur diyorummm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 berabere biter gibime geliyo.. ama bilyiorum yine ben g*t olcam fener alcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şu maçı Fenerbahçe kazanırsa eğer.. Grup 3. lüğü için inanılmaz bir yarış olur Rusyadaki CSKA - PSV maçı grubun düğüm maçı olacak gibi .. heleki o maçı CSKA kazanırsa son maçlara (FB nin Inter'den puan çıkaramayacağını hesaba katarak konuşacağım) Inter 12 Fenerbahçe 8 PSV 4 CSKA 4 girilir son maçlara.. Rahat Fenerbahçe ve Rahat Intere karşı oynayacak 2 takımın bu maçlarda çıkaracağı puan veya puanlar 3. yü belirleyecek .. Zevkli bi grup gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bireysel bir saçmalık yapmazsa takım, (CSKA maçı gibi) rahat lırız. Ama akıllı olmak lazım, sahamızdaki iki maçtan iki beraberlikte bizi üst tura taşıyabilir. Kontrollü olmalı belkide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fener favori bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bence Fenerbahçe uefaya kalsın ş.l. de bişi yapabilceğini zannetmiyorum en ama en fazla çeyrek finalde eleniriz gibime geliyo gidelim eufaya paşalar gibi oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yine 3-0 gibi net bir skorla geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 koeman ın yerine yeni teknik adam kim geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 galba klupten yardimci birisi gecici olarak gecmis tam emin deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Valla bu yılda çıkamazsak bu gruptan yeter diyecem,kıralım artık şeytanın bacağını.Aİlk maçtaki gibi oynarsa psv burda kesin çakarız.Adamalr tırt valla koeman'da anladı bıraktı takımı kaçtı(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 önceki senelerde yenememizin sebebi şanssızlık + eski kadroları eskiden defansta Alex vardı ki, avrupanın en iyi defanslarındandı.. sattılar adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kertenkel said: eskiden defansta Alex vardı ki, avrupanın en iyi defanslarındandı.. sattılar adamı =) Alex satılmadı,zaten chelsea'nin malıydı chelsea'ye geri döndü;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kontra ya iyi kalkiyolar tek korktugum konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 deplasmandaki psv maçından korktuğumdan daha çok korkuyorum. ama bize beraberliğinde hiç yoktan iyi olacağını düşünürsek deplasmandaki gibi oynayabilirsek bu sefer kazanabileceğimizi düşünüyorum. beraberlik bekliyorum bu maçtan. deplasmanda sadece 1 pozisyon verdik kendi sahamızda duman ederiz gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Baya küçümsemişsiniz PSV'yi,Fenerbahçe'ye bu kadar güvenmeniz güzel birşey tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 teknik direktörleri yok adamların ne bekliyordun bullet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bi sakatlık olmazsa kazanırız diye düşünüyorum 2-0 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ligde Heerenven e 2-1 yenildiler , Sırp Lazovic çok etkili bir oyuncu ona özel önlem alınırsa işimiz kolaylaşır diye düşünüyorum.. PSV ve CSKA maçlarında alınacak 4 puan bizi gruptan çıkarır , İtalyaya prestij maçına gideriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Son maçı saymazsak FB bu sene muhtemelen tarihinde ilk defa avrupada düzgün oynuyor, oynaması gerektiği gibi oynuyor. İyi oyunun yanı sıra şansı da çok yerinde bu sene. Grubu çok rahat ve kolay geldi, İnter 8-9 eksikli geldi, PSV t.direktör değiştirdi vs vs, bi aksilik çıkmazsa bu gruptan çıkar zaten FB artık. PSV t.direktör değiştirmiş ve hatta t.direktörsüzmüş şu anda ki bu kritik bir şey, 3-1 Alır gibi geldi FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 son maçı saymazsak dediğin maç psv maçı ise fenerbahçe hollanda'da rakibine sadece maçın başında 1 tane gol pozisyonu verdi. aynı zamanda gol atabileceği pozisyonlar üretti. üstüne birde uzun süre 10 kişi oynadı. psv'nin kendi sahasında bu kadar silik oynadığını hiç görmemiştim. bana göre gayet başarılıydı o maç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence bi sakatlık olsa lazoviç sakatlansa alırız 2-0 falan :p zor maç, ama fenerbahce güven veriyor bu sene ya.. aksilik olmaz da yeneriz inşalla, aşağı yukarı garantileriz çıkmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Fenerbahçe sonunda nasıl oynanacağını buldu Zico ile beraber.. Daum zamanında ligdeki gibi oynamaya çalışıp hezimete uğruyordu. Zico ise daha defansif bir sisteme sahip ve ilerdeki oyuncuları tam kontra atak oyuncusu.. Kezman, Deivid, Kazım hepsi hızlı adamlar. Fener PSV'deki kadar oynasa bile galibiyet için yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar