Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Kasım / Fenerbahçe - PSV


kertenkel

Öne çıkan mesajlar

Maçtan önceki grup puan durumu:

1.inter 6
2.fenerbahçe 5
3.psv 4
4.cska moscow 1

Maçtan önceki kayda değer gelişmeler;
-PSV'nin teknik direktörü Ronald Koeman Valencia'ya geçmesi...

bence FB büyük bir talihsizlik yaşamazsa veya çok kötü bir gününde olmazsa bu maçı illa ki kazanır...

maçı kazanmamız halinde FB 8 puanla turu neredeyse garantiler CKSA zaten inter'den puan alamaz ve sonunculuğu garantiler neredeyse..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maçı Fenerbahçe kazanırsa eğer.. Grup 3. lüğü için inanılmaz bir yarış olur Rusyadaki CSKA - PSV maçı grubun düğüm maçı olacak gibi .. heleki o maçı CSKA kazanırsa son maçlara (FB nin Inter'den puan çıkaramayacağını hesaba katarak konuşacağım)

Inter 12
Fenerbahçe 8
PSV 4
CSKA 4

girilir son maçlara.. Rahat Fenerbahçe ve Rahat Intere karşı oynayacak 2 takımın bu maçlarda çıkaracağı puan veya puanlar 3. yü belirleyecek .. Zevkli bi grup gibi gözüküyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deplasmandaki psv maçından korktuğumdan daha çok korkuyorum. ama bize beraberliğinde hiç yoktan iyi olacağını düşünürsek deplasmandaki gibi oynayabilirsek bu sefer kazanabileceğimizi düşünüyorum. beraberlik bekliyorum bu maçtan. deplasmanda sadece 1 pozisyon verdik kendi sahamızda duman ederiz gibi bir durum yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son maçı saymazsak FB bu sene muhtemelen tarihinde ilk defa avrupada düzgün oynuyor, oynaması gerektiği gibi oynuyor. İyi oyunun yanı sıra şansı da çok yerinde bu sene. Grubu çok rahat ve kolay geldi, İnter 8-9 eksikli geldi, PSV t.direktör değiştirdi vs vs, bi aksilik çıkmazsa bu gruptan çıkar zaten FB artık.

PSV t.direktör değiştirmiş ve hatta t.direktörsüzmüş şu anda ki bu kritik bir şey, 3-1 Alır gibi geldi FB.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son maçı saymazsak dediğin maç psv maçı ise fenerbahçe hollanda'da rakibine sadece maçın başında 1 tane gol pozisyonu verdi. aynı zamanda gol atabileceği pozisyonlar üretti. üstüne birde uzun süre 10 kişi oynadı. psv'nin kendi sahasında bu kadar silik oynadığını hiç görmemiştim. bana göre gayet başarılıydı o maç yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe sonunda nasıl oynanacağını buldu Zico ile beraber.. Daum zamanında ligdeki gibi oynamaya çalışıp hezimete uğruyordu. Zico ise daha defansif bir sisteme sahip ve ilerdeki oyuncuları tam kontra atak oyuncusu.. Kezman, Deivid, Kazım hepsi hızlı adamlar. Fener PSV'deki kadar oynasa bile galibiyet için yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...