ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Beşiktaş ligden çekiliyor İşte Sinan Engin'in açıklamaları 03.11.2007 21:30 Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada, "Maç sonrasında Başkan Demirören ile görüşerek Sivasspor maçına PAF takım ile çıkma kararı aldık" dedi. Sinan Engin, hakemler yüzünden böyle bir karar aldıklarını ifade ederek Lig'den çekileceklerini söyledi. DHA http://www.haberturk.com/haber.asp?id=43068&cat=170&dt=2007/11/03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sdfdsfsdaf yenilgiyi örtmek içn mi bu anlayamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 germe ortamı daha baştan adamakıllı post atın. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Nooolur ÇEKİLME ... BakaLım bu lafın arkasında ne kadar durucaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Arzuman'ı 2-3 ay dinlendirip ondan sonra 2.Lig maçlarını yönettirsinler. Bu arada Beşiktaş ligden falan çekilmez. Belki sadece 1 maçlığına Sivas'a PAF'larla çıkarlar. Sonra yine aynı tas aynı hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Abi allah aşkına mantıklı olsunlar ya çekilceklerse çekilsinler. bu kurtlar sofrasında kim ağlar onlar için. hayır sivas maçına paf çıkıcaz neyse de bu biraz fazla yüksekten olmuş. ha beşiktaşın ipini çekmek istiyorlarsa buyursunlar çeksinler bize göre hava hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 cekileceklerini dusunmuyorum maksat ortama polemik gelsin mac unutulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu mesajımıda sil, balonlu adam gelip laf sokuyo benim msj ım siliniyo bravo yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yıldırım Demirören den tipik Aziz Yıldırım davranışları. Başarısızlık geldi gündem değiştir. Oklar üstüne gelmesin diye şimdide paf ı kullan. Önce Demirören paf takımını süreceğine kalkıp bir baksan başkanlığında Beşiktaş lider olabilmiş mi? Yıldız futbolcu gelmiş mi. Kaç derbi kazanabilmiş. Tesisleşme ne durumda finans ne durumda klubun her yerini bok götürüyor.Avrupanın 2.sınıf teknik direktörlerine borcun var ödeyemiyorsun.Şampiyonlar Ligi gelirlerine el konuluyor. Hakem hatası olur. Beşiktaş Türkiye Ligi kuruldu kurulalı çekiyor. Sen yıldız diye higuain kakalarsan taraftara. Senin paf takımın adını ağzına alman bile yakışmaz.Bırak o gençler temiz kalsın. Onlar hiç olmazsa inanıyor.İnanarak top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Gene sağa sola bok atıp kendi kusurlarını unutturuyorlar.. Taraftar da yiyor.. Aynı bizim Aziz'in taktiği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bana germe olayı fln denmiş de onu söylememdeki amacı blackchaos yeterince açıklamş işte,nedir yni hakkaten okları başka yere çekmek içn yapılmş bi hareket dgl mi ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dark_Soul said: bu mesajımıda sil, balonlu adam gelip laf sokuyo benim msj ım siliniyo bravo yönetim Kompleksli misin? Herneyse. Çok saçma harbi koskoca takımın koca ligten çekilmesi. Tükürdüklerini yalayacaklardır muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=js0Jjkyxc-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Komikler bide ligden çekiliriz diyorlar iyi çekilin ya bize ne sizin çekilmenizin derdi bizi mi gerdi kardeşim sonuçta seneye ne uefa ne şampiyonlar ligi görürsünüz oyuncuları kaybedersiniz para kaybı oluşur biraz daha batırırsınız diyecem de yıldırım demirören başkanlığında daha ne kadar batar bu takım bilmiyorum belki o çocuklar yürekleriyle bu milyon dolarlık kramponlardan daha iyi oynarlar Not:apache muhahahahahahahaa süper ya :):D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diger konu gibi kapatmak zorunda kalmayayim burayi, ban listesi zaten iki elin parmagini gecti, daha da gecmesin. tahrik, hakaret vs. yasak ve taviz vermiyoruz. rica ettim hadi bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Seperate said: bana germe olayı fln denmiş de onu söylememdeki amacı blackchaos yeterince açıklamş işte,nedir yni hakkaten okları başka yere çekmek içn yapılmş bi hareket dgl mi ltfndenmiştir. ben demiröreni hiç desteklemedim bugüne kadar, sonrasında da desteklemem. Seba'dan başkası yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 denyo strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yav said: Dark_Soul said: bu mesajımıda sil, balonlu adam gelip laf sokuyo benim msj ım siliniyo bravo yönetim Kompleksli misin? Herneyse. Çok saçma harbi koskoca takımın koca ligten çekilmesi. Tükürdüklerini yalayacaklardır muhtemelen.. sen nediyosun? bilip bilmeden konusmamayı öğrenirsin bundan sonra,diyorumki bölümün modu gelip 2 sefer msj ımı sildi,küfür vs. olmamasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 balon yakışıyo ama. üyelik açıldı nasılsa al bi tane daha banlanırsa girer yazarsın.Yüz yok nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 espri güzel; genel olarak düşünce 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Black niye senden önce banlansın ki adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 @Dark_soul Olabilir güzel insan, bunu 'balonlu herif ne diyor ona bişey yapmıyonuz bana yapıyonuz örtmenimm' diye söylemek var başka türlü söylemek var. Neyse yahu dağıtma konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kobe azmonun bikaç msg yukarıda attığı postu hiç mi okumadın be evladım=) neyse seni bu sene bol balonlu günler bekliyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 BJK nin cekilmesi gibi bir durum soz konusu olamaz. Anca 1 2 maca pafla cikarlar. Cok uzatilmamasi gereken bir mac olarak dusunuyorum cunku her iki takiminda sampiyonlar liginde cok onemli maclari var. Ozellikle bjk nin bu maci birakip biran once onundeki sampiyonlar ligi macina konsantre olmasi gerekli. Federasyon maci erteleseydi bu kadar stressli bir mac olmucakti diye bir dusuncem var. Fakat oynandi ve bitti fenerime tebrikler bjk ya basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 balonlu uyenin yeri senden az mi yani? haksizsan yaptirim sana uygulanir. Diger topikte de tahrik etmistin burda da devam etme lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar