Lethious Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 var mı bildiğiniz? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mattias Eklundh ve Neil Zaza geldi aklıma. Grup olarak; Circles End, Shadow Circus ve Mechanical Poet vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ne tarz istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mark Lanegan.. Kesin dinle.. Şöyle bir topic açmıştım hatta kendisi hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 UFO. Belki vardır çok bilen, ama ben yeni tanıştım adamlar meğer 70'lerden beri yapıyomuş müzik. Son derece "underrated" bi grup. Hard rock, heavy metal tarzı bi müzikleri var. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Llama said: ne tarz istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yavuz Çetin diycem, elbette dinleyip sevmiş kişiler karşı çıkacak da, adam bilinmiyor Türkiye'de. Magazin programlarında yer alan bir isim olmadığı için de meşhur olmamış bir isimdir. Şarkıları çok güzeldir, süper bir müzisyen olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yavuz Çetin'in nesi ünsüz artık. Prodüksiyon şirketlerini, medyayı ve eski eşleri tebrik ediyorum. Ölen sanatçıların üzerinden nası para kazanacaklarını biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Jazz Pistols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 matt elliot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Jari Mäenpää (Wintersun) Eric Ravn (Wuthering Heights) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Wuthering Heights +1. Willowglass var bir de. Paticik'te tanıtmıştım, konusunu ararsan bulursun. Ve... I am the Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 leonard cohen var geçen ay a kadar kendisinden haberim yoktu çok güzel söz yazar evet mark lenegan demiş ukarda birisi çok güzel müzik yapar kendisi eloy var prograssive le psychedelic arası bir şey yaparlar geldikçe aklıma yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Wuthering Heights'i çok duydum da hiç dinlemedim. Madem tavsiyedir deneriz. Jari Mäenpää'nin ise hastasıyım. İdolüm diyebilirim. Daniel Gildenlöw var bi de ama o adam apayrı bişey. Herşey var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 80'ler Hair Metalinden Ratt Dokken Firehouse (DİKKAT buna.. acaip bir grup ya.. çek çek bol bol firehouse çek ;) ) Faster Pussycat Tigertailz Tora Tora Slaughter LA Guns falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Aaaa evet Firehouse'da süper gruptur.. Bende geçen hafta keşfettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 turkiye de bilinmeyen dunyada da gunumuzde unutulanlardan sunlari sayabilirim... -ten years after -jefferson airplane -ramones p.s. simdi biri cikipta ben bunlari dogdugumdan beri dinliyorum demesin :) tamam muzik kulturunuze diyecegimiz yok ama unutulmaya yuz tuttuyo artik bu gibi cok kalite gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 32 yıldır ramones dinliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ramones çok hoş bi grup ve hiç unutulmadı ben özellikle takip ediyorum 2-3 yıldır yani kaybolmamış dünyada da tüm ünlü olmaya yüz tutumuş gruplar ramones coverı yapıyorlar çoğu zaman... skid row bile blitzkreig bop ı coverlamış 93 te bi konserinde... ramones sevilen tutulan bi grup.. türkiyede de yeni yeni moda oldu.. yalın gitti klipte ramones tişörtü giydi millet en baba ramonesçu oldu enteresan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Oha jefferson airplane ler,ramones lar falan bilinmiyorsa siz 69 kuşağını silmişsiniz kafadan. Randy Burns.Konu kapanmıştır.Kimse bu adamın şarkılarını bulamaz zaten off egomu tatmin ettim bu kadar süper bir müzisyen dünya üzerinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Selamlar; 'Explosions in the Sky' adında art-rock (instrumental, post-rock da diyebiliriz) yapan Teksas'lı bir grup. Müziklerinde baskın olarak gitar mevcuttur. Parçalar epik ve enstümentaldir. İlk deneme olarak parça ismi de tavsiye edeilirim sana. 'A Song for our Fathers'. Onun dışında bu seni tatmin etmezse diye 'The Mars Volta' adında başka bir gruptan bahsedicim. Bu grup deneysel, progressive rock diyebiliceğimiz müziğinde jazz öğeler de bulunduruyor. Şarkıları genelde İspanyolca ve İngilizce.. Onlardan da bir şarkı öneriyim madem tam olsun; Asilos Magdalena.. The Mars Volta'nın ayrıca temalı albümleri de bulunmakta, ilginizi çekerse diye; http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Mars_Volta http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mars_Volta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Explosions in the Sky diyince, aynı türden: Jakop Isis Pelican Farklı olarak: Dali's Dilemma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fazla bilinmiyosa süper değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 michael manring bjorn kjellemyr tortoise dhafer youssef mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar