horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 14.45 Fox Tv Akşam ki derbi öncesi buturunuz size süper bi maç daha. 1 Arsenal 10 8 2 0 26 2 M.United 11 8 2 1 26 maç eksiğine rağmen lider arsenal ve 2. man.u süper maç olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 m.utd alır bencce :d o deilde üst olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben arsenali tutuyorum bu maçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 güzel maçmış , arsenal alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 maç başladı manchester alacak inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 1-1 devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 45 Rooney 48 Fabregas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 82 de Ronaldo attı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 90+1 Gallas. maça gel :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 92 de gallas eşitliği sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 müthiş bir maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 deli maç oldu. ronaldo man utd gollerinin dışında pek bir pasifti hiçbirşey yapmadı ama büyük oyuncu böyle birşey herhalde. ayrıca arsenal'in bu sezonki futbolu acayip zevk veriyor bana, gerek lig gerek şampiyonlar ligindeki maçlarında. maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yas tuttum resmen. sevmiyorum su arsenal'i ya sevemiyorum... ah bre :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Pyro said: deli maç oldu. ronaldo man utd gollerinin dışında pek bir pasifti hiçbirşey yapmadı ama büyük oyuncu böyle birşey herhalde. ayrıca arsenal'in bu sezonki futbolu acayip zevk veriyor bana, gerek lig gerek şampiyonlar ligindeki maçlarında. maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası. Ronaldo'yu bir kafa topuna sıçrarken gördüm helal olsun dedim adam gerek fizik gerekse teknik olarak tam bir futbolcu. Bizim Türkiye'dekiler, özellikle de defanslar baksın da ders alsın nasıl hava topuna zıplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Arsenal son dakikada korudu yenilmezlik ünvanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 uzatma maçı oldu resmen 3 gol uzatmalarda geldi :) güzeldi ama ii oldu m uniteda hiç sevmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 wizardofoz said: Ronaldo'yu bir kafa topuna sıçrarken gördüm helal olsun dedim adam gerek fizik gerekse teknik olarak tam bir futbolcu. Bizim Türkiye'dekiler, özellikle de defanslar baksın da ders alsın nasıl hava topuna zıplanır bir hareketle de adamı ilah yapmaya gerek yok. maçtaki girdiği pozisyonların çoğunu kaybettiği veya küçük hatalar yapıp topu kaybettiği için maçta pasifti dedim ben adama yoksa severim yani ronaldo'yu, sevilmeyecek adam değil. ama işte dediğim gibi durdu durdu ilk golde asist, ikinci golü de o attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Gallas önce kendi kalesine gol,sonra son dakika da van der sar'a gol..Gallas çok dengeleyici davrandı maçta.. ManU sezon başında ki gol atamama fobisini iyice aşmış gibi sanki,güzel hücum ediyorlar istediklerinde..Fabregas Arsenal için müthiş önemli bir aga,ama maç genelde sıkıcıydı.. Maçtan hızlı hızlı notlar hehür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yahu şu Beşiktaşı Feneri G.sarayı da böyle oynarken görsekte özenmesek ah ah :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Pyro said: maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası. Ahah "şöyle olabilir. Ama olmayadabilir" tarzı bir kararsızlık cümlesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Arsenal ftw. 25 maçtır yenilmeyerek kendi rekorlarını kırdılar. Arsene Wenger bu işi biliyor, inanılmaz güzel futbol oynuyor Arsenal son zamanlarda. İnsallah şampiyon da olacaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Rewendor said: Pyro said: maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası. Ahah "şöyle olabilir. Ama olmayadabilir" tarzı bir kararsızlık cümlesi :) benim gönlümden arsenal'in alması geçiyor diye onuda ekleyince sona öyle olmuş. gerçi alabilirlerdi de gayet zevk verici bir oyun oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Avrupa'da bu kadar iyi pas yapan bi takım yok şu an.. İnanılmaz tek pas yapıyolar ya .. resmen ambele oluyo rakip takım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Arsene Wenger'in gözbebeği Fabregas,adamın yaşı da genç..Heralde uzun yıllar Arsenal'de görürüz ? Bunu sordum çünkü forma alıcam da Arsenal Rosicky ve Cesc arasında gidip geliyorum,uzun ömürlü olsun forma maksat =]..Sonra Larson gibi patlamasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de alıcam da isim yazdırmayı dusunmuyorum. ikisi de yarın gidebilir yani, hiçbir oyuncunun yer garanti değil. zamanında reyes de uzun sure oynar diyorduk. adam once real madrid'e simdi de ispanya'da baska takıma (galiba atletico madrid'e) gitti. ama ille de isim yazdırmam lazım diyosan bence tek adam Robin Van Persie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar