Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal - M.United (3 Kasım - 14:45)

horten

Öne çıkan mesajlar

deli maç oldu. ronaldo man utd gollerinin dışında pek bir pasifti hiçbirşey yapmadı ama büyük oyuncu böyle birşey herhalde. ayrıca arsenal'in bu sezonki futbolu acayip zevk veriyor bana, gerek lig gerek şampiyonlar ligindeki maçlarında. maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
deli maç oldu. ronaldo man utd gollerinin dışında pek bir pasifti hiçbirşey yapmadı ama büyük oyuncu böyle birşey herhalde. ayrıca arsenal'in bu sezonki futbolu acayip zevk veriyor bana, gerek lig gerek şampiyonlar ligindeki maçlarında. maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası.

Ronaldo'yu bir kafa topuna sıçrarken gördüm helal olsun dedim adam gerek fizik gerekse teknik olarak tam bir futbolcu.
Bizim Türkiye'dekiler, özellikle de defanslar baksın da ders alsın nasıl hava topuna zıplanır
Sosyal ağlarda paylaş

wizardofoz said:

Ronaldo'yu bir kafa topuna sıçrarken gördüm helal olsun dedim adam gerek fizik gerekse teknik olarak tam bir futbolcu.
Bizim Türkiye'dekiler, özellikle de defanslar baksın da ders alsın nasıl hava topuna zıplanır

bir hareketle de adamı ilah yapmaya gerek yok. maçtaki girdiği pozisyonların çoğunu kaybettiği veya küçük hatalar yapıp topu kaybettiği için maçta pasifti dedim ben adama yoksa severim yani ronaldo'yu, sevilmeyecek adam değil. ama işte dediğim gibi durdu durdu ilk golde asist, ikinci golü de o attı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gallas önce kendi kalesine gol,sonra son dakika da van der sar'a gol..Gallas çok dengeleyici davrandı maçta..
ManU sezon başında ki gol atamama fobisini iyice aşmış gibi sanki,güzel hücum ediyorlar istediklerinde..Fabregas Arsenal için müthiş önemli bir aga,ama maç genelde sıkıcıydı..
Maçtan hızlı hızlı notlar hehür
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Pyro said:
maçın hakkı beraberlikti ama arsenal de almayı haketmişti açıkçası.

Ahah "şöyle olabilir. Ama olmayadabilir" tarzı bir kararsızlık cümlesi :)

benim gönlümden arsenal'in alması geçiyor diye onuda ekleyince sona öyle olmuş. gerçi alabilirlerdi de gayet zevk verici bir oyun oynuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de alıcam da isim yazdırmayı dusunmuyorum. ikisi de yarın gidebilir yani, hiçbir oyuncunun yer garanti değil. zamanında reyes de uzun sure oynar diyorduk. adam once real madrid'e simdi de ispanya'da baska takıma (galiba atletico madrid'e) gitti.

ama ille de isim yazdırmam lazım diyosan bence tek adam Robin Van Persie :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...