nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rüzgar da etkiler. Filmdeki sahneyi bilmiyorum izlemedim filmi de merminin gidişinde mesafe ve rüzgar etkiler kurşunun falsosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 onyargili gitmistim ama sevdim, guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kurşuna açıklama. valla bak kurşuna verilen falso ile ilgili sistematik bir açıklama getirmeye çalışmak yersiz. kaldı ki filmde bile mental bir yönlendirmeden bahsediyor. yani temelde konu kolun hareketi falan değil orda. adamların özel güçleri var. dreagloth, diyorsun ki 30 metre atlayabiliriz? süper hızlı koşabiliriz vs... algıladığımız kadar varız yani? hadi buna inanabilirsin de, mutlak doğru olarak bize sunman abes değil mi? "what is the matrix" demezler mi adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Film etkenini ortadan kaldırırsak, 30m daha düşer aşşağılara :D Ama süper hızlı koşmak, çok çok ağır şeyleri kaldırmak mümkün evet. Ama dediğim gibi istek doğrultusunda olmuyor bunlar, filmdeki gibi çok heycanlanmak, korkmak falan lazım, direk adrenalinle ilgili yani. not: birde bunu ben sunmuyorum, yaşanmış olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya adamların süper güçleri var işte.filmde çok üstün körü geçilmiş. filmi beğendim.ÇR nından çok daha güzel olmuş bence.konunun zaten nerdeyse hiç alakası yok.o yüzden bi ara filmi seyrederken "lan o dandik ÇR ı yapan adam bundan telif hakkı mı alıyo şimdi?vay ak" dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 NEO ya boyle mermı atsalar napardı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 durdururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Aksiyon içeriği olarak iyi olabilir de bence görsellik mi, full aksiyon mu ikilemi arasında kalmış bir film ve kesinlikle matrixle kıyaslanmaz, bu yapılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 çizgiroman arkadaşlar bunun orjinali. neden mantık arıyosunuz ki? örümcek adamlar, hulklar filan çok mu mantıklı. nerden geldiği belli olmayan isimler filan var yani onlarıda eleştirin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bu arada okumayanlar icin: Cizgi roman Cizgi romanda fraternity aslinda dunyadaki tum super villain lar 1986 da bir araya gelip tum super kahramanlari oldurmeleri ve insanlarin hafizalarini silmeleri ile kurulmus, bu cocuk da iste fraternity deki baba adamlardan birinin oglu, cok daha super cizgi roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 E o zaman sıçmışlar güzelim konunun içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bugün gittim yeni daha, güzel film fena diil, tam boyle elinde patlamış misuri izlemelik ama sunu da soyliyim: adamlar bi olay bulmuslar kursuna falso verme die, onun ustune bastıra bastıra bi film cıkmıs ortaya. tabii cizgi roman konusu daha guzelmis, gorunce oyle geldi yani. edit: belki biraz daha uzatılarak karakterlerin arasındaki ilişkiye falan değinilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok abi daha uzatmaya gerek yok kurşuna falso ver yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 LordVithar said: Aksiyon içeriği olarak iyi olabilir de bence görsellik mi, full aksiyon mu ikilemi arasında kalmış bir film ve kesinlikle matrixle kıyaslanmaz, bu yapılmaz :D bi matrix tadı var filmde ama ilk geldiinde morgan freeman "what if i were to tell you, kursun soyle boyle" die girince olaya, matrix kokusu alıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Çizgiromanından bayağı daha faklı bir film. Açıkçası pek beğendiğimi de söyleyemeyecem. Ama bunu çizgiromanla tutarsız olmasına bağlamıyorum. Genelde ayrı değerlendirmeler yaparım böyle uyarlamalarda. LoTR'yi de mesela rezil bir uyarlama ve LoTR ismiyle bakarsak olabilecek en kötü çevrilmiş seri olmasına rağmen film olarak gayet eğlenceli ve başarılı bulmuştum. Bunda maalesef aynı şeyleri diyemeyeceğim. Film bariz derecede boş ve kopuk. Yani nasıl desem, hiçbir şekilde seyirciyi konuya bağlayamıyor. Hep bir yabancı kalıyorsunuz filme, hiç bir duygu uyandırmıyor. Zaten konu da çok derin sayılmaz. Binlerce defa anlatılmış bir hikayenin yeni bir versiyonu. "Sürpriz" olması gereken yerleri taa ilk sahneden tahmin ediyorsunuz. Çok fazla, ÇOK fazla klişe var. Aksiyon sahnelerine uğraşmışlar, böyle abartılı şeyler yaparak oradan kurtarmaya çalışmışlar filmi ama çok sırıtıyor. 4/10, o 4'ün biri de Angelina Jolie'ye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Xaenin said: E o zaman sıçmışlar güzelim konunun içine? yok.arkalardada yazmıştım; ÇR konusu güzel başlıyo ama gerisi gelmiyor.sonlara doğru iyice berbatlaşıyor. rewendor said: Yani nasıl desem, hiçbir şekilde seyirciyi konuya bağlayamıyor. Hep bir yabancı kalıyorsunuz filme, hiç bir duygu uyandırmıyor. filmi sevenler seyirci değil mi? :P boş aksiyon filmi işte, aksiyonu da hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Boş aksiyon filmi de olsa en kötü ihtimalle ne bileyim bi insanı havaya sokmasını, gaza getirmesini beklerim ben filmden. Boş aksiyon filmi de konu monu olmasa da insanı atmosferiyle gaza getirir içine çeker. Bu filmde onu da göremedim ben. Ama oyunculardan ve filmden ziyade yönetmenin başarısızlığı sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Film harikaydı. O kadar da boş değildi. Fantastik öğeler falan vardı tamam da senaryo, kurgu falan çok sürpriz yapmasa da bence gayet hoştu. Ayrıca verdiği mesaj da gayet güzel yani. Bence kesinlikle boş bir film değil hatta o imba aksiyon sahneleri ver verdiği güzel mesajla izlediğim en iyi aksiyon filmleri arasına ilk 3ten giriş yaptı. Saygılar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Download link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sorry =[ [omden link atin plz =[] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Şimdi.... Ağır spoiler olabilir gitmediysen okuma Müziklere az not veriyorum. Nine inch nailin şarkısı hariç o metal tarzı zorlamalar bazı aksiyon sahnelerinde 3. sınıf aksiyon filmi havası katmış. Müzik olmassa ztn atmosfer olmaz. Angelina Jolie mütiş tek kelimeyle. ÜF yani, dövmeler felan abo. Başrol abimiz rol icabı sintiri, ama oynayamamış bence. Hem kendisi, hem ona diyalogları yazan senarist ii deilmiş. Çok sıradan salak replikleri vardı. Film Bokunu çıkarmanın bokunu çıkarmış ÜH falsolu kurşun araba sahneleri ÜH Öte yandan, eğlenceli film. Sıkılmadım okadar süre uykum gelmedi izledim işte bambam gümgüm. Fareler güzeldi, herifin kafasına silahı sokup sağa sola ateş etmesi güzeldi öle yani. Ancak benim için hala, bourne filmleri bu tarz ajanlı majanlı filmlerde zirveyi çeker. Gitmeyenler için, fazla bişi beklemeden gidin. Aksiyon filmi, bol dışdış dıp tıs ama az hatun var :P öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Film aksiyon sevenler için gayet guzeldi. Ha dedim cocugun bir uçmadığı kalmış uçsa matrixede ucundan girecektir. Öte yandan hani dayak ile adam olunur mu? diye mevzu vardır kafalarda. çocuğu döve döve adam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bir de çizgi roman uyarlaması değil mi mantık aramak yanlış bi yerde. Superman izleyip de "Aaa çok saçma hiç adam uçar mı? Kurşun göğüsten seker mi?" diyen gördünüz mü? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 filmden şimdi geliyorum hoşuam gitti iyi bi adrelin salgıladım acıl bana bu filmin parçalarını yazın :D özellikle son bitişte çalan parçayı haa bana göre filmin tek kurusu ilk başlardaki kamyonla nası o kadar seri giden bi arabayı yakalıyor du adam onu anlıyamadım baya güldüm istemeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar