Yumruk değil o klavyeyle abanıyor adama sanırım, baya iyi evet. Çok süper bir film olacak kesinlikle.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Wanted Movie
şu kurşuna falso verme olayı çok hoş bi fikir, fragmanı izledim coştum bekliyoruz ailecek
Bugün afişine baktım Morgan Freemanı gördüm zaten gerisini okumadım mutlaka izlicem.
Yalnız motherfucker kelimesi bir insanın ağzına bu kadar mı yakışmaz. Başka bişey söyleseymiş Freeman ya, oturmuyor adamın ağzına küfür.
- 2 hafta sonra ...
girdi bakalım bugün belki giderim izlerim ne diyosunuz bence iyi gibi duruyor
Akşam gidiyorum kesin! Efsane olucak diye umuyorum, olmadı sadece angelinayı izleriz.
Asıl güzelliği Timur Bekmambetov gibi bir deha yönetmenin elinden çıkmasıdır.Özellikle Day Watch filmiyle hollywood a aksiyon nasıl yapılır gösteren ve Rusya nın Wachowski si olarak bilinen yönetmenimizin 3lemeside şudur ki mutlaka izlenmelidir.
Nochnoy bazar
Nochnoy dozor (Night watch)
Dnevnoy dozor (Day watch)
Nochnoy bazar
Nochnoy dozor (Night watch)
Dnevnoy dozor (Day watch)
ya yapmayın allasen bu film saf aksiyondan başka bişey vaad etmicek görceksiniz.
shot em up vardı o da böyle full ekşın.
bunu fragmanı ile abarttılar ha bide köfte dudak faktörü var.
Timur Bekmambetov un filmlerinde genellikle saf aksiyon var işte matrix vari sürrealist bi görsellik
Day watch i izleyin hiçbirşey anlamazsınız ama çok sağlam aksiyon sahneleri var.
Day watch i izleyin hiçbirşey anlamazsınız ama çok sağlam aksiyon sahneleri var.
abi matrixte yine çakma bi felsefesi var diye tutturulmuş bi felsefesi var dı :)
bunda onunda olucağını sanmıyorum.
ama izlenir yani.kült falan kelimeleri ciddiyse komik şakaysa hiç değil.
bunda onunda olucağını sanmıyorum.
ama izlenir yani.kült falan kelimeleri ciddiyse komik şakaysa hiç değil.
ya yapmayın allasen bu film saf aksiyondan başka bişey vaad etmicek görceksiniz.
Shoot'em Up zaten saf aksiyon oluşuyla kült diye anılmaya başlandı. Bundan da saf aksiyon dışında bişey bekleyen olduğunu sanmıyorum, illa sürpriz son lazım değil filmin güzel olması için yani.
shoot'em up mı kült denilmeye başlandı?
kim diyo onu
kim diyo onu
Şimdi filmden geliyorum bence rahat 9/10 alır. Çok eğlenceli komik aynı zamanda aksiyon doluydu.
Çıksın DVDsi alırım kesin. O Derece! :)
Çıksın DVDsi alırım kesin. O Derece! :)
hastası oldum. iron man de bu kadar eğlenmemiştim. köfte dudak güzel çıkmış ben sevemedim bi türlü ama seveni kaçırmasın.
Geyikler süperdi tek kelimeyle! Kesinlikle kaçırmayın, gidin sinemada!
Öne çıkan mesajlar