Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tadı değişti

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

mADmaXimus said:
GwindonSurion said:
eskiden yeni gelenlere ayar verilirdi yada yeni gelenler artizlenirdi ben hep ilerdim şimdi her şey çok cici herkes kardeşçe seviyor sayıyor falan gözlerim doldu bi sn

eskiden insanlar yeni gelenlere ayar verip egolarini tatmin ederlerdi cunku uye alimi acikti, sonra uye alimi kapandi bu sefer uyeler birbirine ayar vermeye dusman olmaya basladi.
simdi herkesin dusmanlari oldugu icin millet birbirine ayar veriyor, yeni uyeler ayara maruz kalmiyor

kisisel gorusumdur

doğru bi görüş...
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
bizden 3.çoğul şahıs olarak bahsetmeniz pek hoş olmuyor aslında :/ tamam köyden indik şehrede çok suratımıza vurmayın yahu cxcx
az kaldı patlatıcam zaten ehe

sen yavuzkbr misin mandanın, oo kadrolaşma gördüm, topiğini boşver burda şaşırdım, burdan hoşgeldin dicem d:
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
yav said:
bizden 3.çoğul şahıs olarak bahsetmeniz pek hoş olmuyor aslında :/ tamam köyden indik şehrede çok suratımıza vurmayın yahu cxcx
az kaldı patlatıcam zaten ehe

sen yavuzkbr misin mandanın, oo kadrolaşma gördüm, topiğini boşver burda şaşırdım, burdan hoşgeldin dicem d:

burdan hoşbulduk diym ben de (:D
Sosyal ağlarda paylaş

logout sorunu yaşayanlar "paticik" sayfasını kapatıyorlar. tüm sfler kapalıyken cookieleri siliyorlar.

opera kullanıcıları için:
sf.ler açık iken sağ click>edit site preferences>cookies

oradaki pencereden tüm cookileri silsinler.

logout tuşuna bassınlar

bölece diğer internet sflerinin cookilerini silmemiş olursunuz

annneee bittiiii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...