Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 harbi eski geyikleri yazamayacaz =) Lem ne hanzo adamlar var yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 mADmaXimus said: GwindonSurion said: eskiden yeni gelenlere ayar verilirdi yada yeni gelenler artizlenirdi ben hep ilerdim şimdi her şey çok cici herkes kardeşçe seviyor sayıyor falan gözlerim doldu bi sn eskiden insanlar yeni gelenlere ayar verip egolarini tatmin ederlerdi cunku uye alimi acikti, sonra uye alimi kapandi bu sefer uyeler birbirine ayar vermeye dusman olmaya basladi. simdi herkesin dusmanlari oldugu icin millet birbirine ayar veriyor, yeni uyeler ayara maruz kalmiyor kisisel gorusumdur doğru bi görüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yav said: bizden 3.çoğul şahıs olarak bahsetmeniz pek hoş olmuyor aslında :/ tamam köyden indik şehrede çok suratımıza vurmayın yahu cxcx az kaldı patlatıcam zaten ehe sen yavuzkbr misin mandanın, oo kadrolaşma gördüm, topiğini boşver burda şaşırdım, burdan hoşgeldin dicem d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet o o gdf. hattori hanzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahhh ahhh nerde eski pati, nerde eski sistem, nerde eski bayramlar, nerde nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben Xunn account'umu geri almadıgım sürece pati sucks, kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben de istiyorum eski accauntumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 doğrudur, tadı sarımsak veya soğan yiyince değişir diyor doktorlar. bir de brokoli etkiyormuş.. isveçli bilim kadınları araştırmış bu konuyu da. bi süre bekleyin düzelir herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bende nickimi değiştirmek isterdim ama olmuyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kuzenm balonları yakalicam die masan düştü ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 auhauhuhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim masam kuzenimin üzerine düştü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben masadan kuzenin üzerine atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 utopia said: yav said: bizden 3.çoğul şahıs olarak bahsetmeniz pek hoş olmuyor aslında :/ tamam köyden indik şehrede çok suratımıza vurmayın yahu cxcx az kaldı patlatıcam zaten ehe sen yavuzkbr misin mandanın, oo kadrolaşma gördüm, topiğini boşver burda şaşırdım, burdan hoşgeldin dicem d: burdan hoşbulduk diym ben de (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ne zaman balon görsem off fake diyorum ben. Yeni gelenler de kaynıyor arada harraslıyorum içimden asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben yeni hesap açtım ama logout çalışmadığı içim çıkıp yeni nickle giremyiorum ya... Login sorunu yaşayanlar varmışda logout sorunu yaşayan varmı benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fake hesap alırsan çarpılırsın böyle, fake alanları tespit edip foruma hapsediyolar, bi daha çıkamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fake değil ya ombaktan bıktım ne biçim nick bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 alırken düşünecektin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o zamanlar çok gençtim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 logout sorunu yaşayanlar "paticik" sayfasını kapatıyorlar. tüm sfler kapalıyken cookieleri siliyorlar. opera kullanıcıları için: sf.ler açık iken sağ click>edit site preferences>cookies oradaki pencereden tüm cookileri silsinler. logout tuşuna bassınlar bölece diğer internet sflerinin cookilerini silmemiş olursunuz annneee bittiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya yanlış anlamışsınız ayar vermeye falan çalıştığım yok benim, şuana kadarda kimseye ayar vermişliğim yoktur. Ama öyle bi dile getirmek istemiştim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aga yanlış yere attın galiba. ya da çok geç kaldın, :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eaam evet 2 sayfa kadar, yeni gördümde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar