Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tadı değişti

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

agalar dayılar ve sevgili bacılar.gorüşümü sorarsanız ki sormadınız soyle düşünüyorum.şimdi böyle yeni üyelerle beraber etrafta 23 nisan kutlamaları gibi kımıl kımıl balonlar oluştu cok sevindirdi.

not:kımıl kımıl lafını kullanmak için bu kadar uzun mesaj attım.cok hoşuma gitti bidah yazcam.kımıl kımıl.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı yerlerde gereksiz yere ayarlar veriliyor. bir başlıkta sen böyle mesaj atamazsın balonunu patlat da gel denmiş, başka bir başlıkta eski üye olsa böyle başlık açmazdı falan, önyargıları anlıyorum tabii hoşunuza gitmiyor olabilir uzun süre aramızda olmayan birinin size ters gelen hareketini daha büyük tepkiyle karşılayabilirsiniz ama ben yeni yüzler görmekten hoşnutum. böyle gereksiz ayar verenlere de şaşırıyorum sadece.. sırf yeni olduğu için daha tanımadığı bir insana.. ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
eskiden yeni gelenlere ayar verilirdi yada yeni gelenler artizlenirdi ben hep ilerdim şimdi her şey çok cici herkes kardeşçe seviyor sayıyor falan gözlerim doldu bi sn

eskiden insanlar yeni gelenlere ayar verip egolarini tatmin ederlerdi cunku uye alimi acikti, sonra uye alimi kapandi bu sefer uyeler birbirine ayar vermeye dusman olmaya basladi.
simdi herkesin dusmanlari oldugu icin millet birbirine ayar veriyor, yeni uyeler ayara maruz kalmiyor

kisisel gorusumdur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...