Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 paticiğimize yeni bir tad geldi farkındasınızmı ? böyle yeni üyeler falan. Şekerli gibi böyle tatlı ama bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bence tatlı diil bi garip oldu topicler mesajlar falan ı ıh sevmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bilmiyorum üniversite geyiğini biliyor musunuz? (Hani kızın birinin hocanın lafına atlayıp "Hayır hocam tadı tuzlu gibiydi!" demesi ve akabinde morarması.) Bu konuyu görünce o aklıma geldi direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tatlı ek$i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yenı gelenlerın cogu fake gıbı duruyor bazıları zaten yorungeye sutlan aralarında 1 yada 2 dane vardır yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eskiden yeni gelenlere ayar verilirdi yada yeni gelenler artizlenirdi ben hep ilerdim şimdi her şey çok cici herkes kardeşçe seviyor sayıyor falan gözlerim doldu bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gayet güzel oldu dağılın ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 agalar dayılar ve sevgili bacılar.gorüşümü sorarsanız ki sormadınız soyle düşünüyorum.şimdi böyle yeni üyelerle beraber etrafta 23 nisan kutlamaları gibi kımıl kımıl balonlar oluştu cok sevindirdi. not:kımıl kımıl lafını kullanmak için bu kadar uzun mesaj attım.cok hoşuma gitti bidah yazcam.kımıl kımıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şimdi yeşillendi fıındık dallarıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bazı yerlerde gereksiz yere ayarlar veriliyor. bir başlıkta sen böyle mesaj atamazsın balonunu patlat da gel denmiş, başka bir başlıkta eski üye olsa böyle başlık açmazdı falan, önyargıları anlıyorum tabii hoşunuza gitmiyor olabilir uzun süre aramızda olmayan birinin size ters gelen hareketini daha büyük tepkiyle karşılayabilirsiniz ama ben yeni yüzler görmekten hoşnutum. böyle gereksiz ayar verenlere de şaşırıyorum sadece.. sırf yeni olduğu için daha tanımadığı bir insana.. ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Angelotti said: Şekerli gibi böyle tatlı ama bi yandan. bap tad alma hücrelerin hasarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şekerli tatlı aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben sevdim yeni üyeleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 GwindonSurion said: eskiden yeni gelenlere ayar verilirdi yada yeni gelenler artizlenirdi ben hep ilerdim şimdi her şey çok cici herkes kardeşçe seviyor sayıyor falan gözlerim doldu bi sn eskiden insanlar yeni gelenlere ayar verip egolarini tatmin ederlerdi cunku uye alimi acikti, sonra uye alimi kapandi bu sefer uyeler birbirine ayar vermeye dusman olmaya basladi. simdi herkesin dusmanlari oldugu icin millet birbirine ayar veriyor, yeni uyeler ayara maruz kalmiyor kisisel gorusumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yeni sistemm geldiğini bile msnde ogrendim ne zmandır giremiyorum tanrım bu tempo yordu beni :)o tadı hep güzeldir la patinn girerler çıkarlar ama tadı hep güzeldir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yeni üyeler iyi baya , arada var yine 1-2 tane çıkıntı ama hareketlendi gibi forum sanki . Ben sevdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mandanın gücü! asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bizden 3.çoğul şahıs olarak bahsetmeniz pek hoş olmuyor aslında :/ tamam köyden indik şehrede çok suratımıza vurmayın yahu cxcx az kaldı patlatıcam zaten ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 rütbeni bil !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 peki 9 kaldı eae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben de memnunum valla ama çoğunluğu erkek yeni patilerin olmuyo böyle!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 diyorum işte sims bölümü açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 stfu n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bence şimdi allaam ne hanzo balonlar vr ya desem yeni gelenler alınır.. işte snradan gelme oldukları içiiiin ben espri yapmaya korkuorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar