bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Tür : Western Gösterim Tarihi : 2 Kasım 2007 Yönetmen : James Mangold Senaryo : Halsted Welles , Michael Brandt , Derek Haas , Elmore Leonard Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael Müzik : Marco Beltrami Yapım : 2007, ABD , 117 dk.Russell Crowe (Ben Wade) , Christian Bale (Dan Evans) , Logan Lerman (William Evans) , Dallas Roberts (Grayson Butterfield) , Ben Foster (Charlie Prince) , Peter Fonda (Byron McElroy) , Vinessa Shaw (Emmy Nelson) , Alan Tudyk (Doc Potter) , Luce Rains (Marshal Weathers)Kanun kaçağı Wade yakaladığında Evans, bu azılı katili mahkemeye götüremeye gönüllü olur. 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etmek üzere hareket ettiklerinde, Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar. Ancak, Wade’in çetesi ve her köşede bekleyen tehlikeler yüzünden, yolculuk kaderlerine doğru bir göreve dönüşür. Gerçek bir western klasiğinin yeniden yapımı olmasına rağmen olumlu tepkiler alan yapım özellikle oyuncuları ile ilgi çekiyor. Filmin başarısı üzerine western türü Hollywood'un yeniden ilgisini çekmeye başladı. imdb puanı : 8.2 / Western filmlerini fazla sevmem.Orjinali 57 de çekilmiş bu film western sevmeyeni bile alıp götürüyor. Russle Crowe muhteşem oynamış.Azılı bir katili canlandırıyor gerçektende izlerken adamdan korkuyorsunuz. Türkiye de 2 kasımda Sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben severim bu Western olaylarını her pazar kalkar trt1deki Western kusagını izlerim huzel oluyolar.izlemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yuh ne kadar gec geliyo 1 ay once falan izledim ben bunu amerikada.filmin basi biraz yapmacik ama sonrasi baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kadro fena . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Russel Crowe'un oyunculuğu iyidi de ben karakteri pek beğenmedim. Charlie Prince gibi hasta bir tip bekliyodum. Christian Bale zaten çok iyidi. Film güzel, izleyin. Ama western tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İş kadroyla olsaydı Oşıns 225 dalda oscar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kaliteli rip bekliyorum TS,R5 falan var şimdilik, meraklandım cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kaliteli rip zaten var. Şu an bilgisayarımda hatta, 720p değil tabi ki, ama gayet kaliteli. DVD gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 3.10.To.Yuma.XViD-PUKKA.avi bumu greeny sendeki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 İzlemek gerek bu filmi, bir ara gideyim ben buna sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 izledim acayip eğlenceli bi film ya herkese tavsiye ederim!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben filmi izledikten sonra klasik western sevmeyenlerin pek hoşuna gitmez diye düşünmüştüm ama yanılmışım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vay be. 3 sene falan oldu heralde western izlemeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yeni izleyebildim,gerçekten harika bir filmdi.Bir çok yönden eksik olmasına rağmen oyunculuklar üst düzeydeydi.Başlarda bayağı sıkıcı olmasına rağmen ilerledikçe film akıcı bir hale bürünüyor. Russell Crowe ve Cristian Bale harikalar yaratmış,beğendim ya kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Çok ama çok eğlenceli bir film. Russell Crowe inanılmaz iyi oynamış, Christian Bale'da bir şey yok, ortalama, ama zaten rolü, çok iyi oynamayı gerektirmiyor. Film tam bir, eğlencelik, arkadaşlarla gidip güle oynaya izlenecek, sonra da unutulacak filmlerden... Harbi kafanızı boşaltmak istiyorsanız, tam izlenecek film. Ama hayatın anlamını bulamazsınız yani filmden :) Dipnot: filme giderseniz, mantık aramaya kalkmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Zaten Western filmlerinin neredeyse tamamında mantık aramak hatadır,mantığa uygun çok az western filmi izlebildim :) Ama onlar böyle de güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 russel abim çok şekil olmuş, yanlış zamanda doğmuş harbiden. güzel oynadığını zaten söylemeye gerek yok. christian bale zaten adamımdır sever sayarım.filmde tek beni sıkan nokta konu çok yavaş ilerliyor, bazı yerler 10 dakka bayıyo direk mesela, 2 kere uyuya kalıp 3. de bitirdim o sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 alpha dog daki piskopat abiyi de başka filmde görmek güzel oldu, harbiden ağır piskopat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 BaaL said: russel abim çok şekil olmuş, yanlış zamanda doğmuş harbiden. güzel oynadığını zaten söylemeye gerek yok. christian bale zaten adamımdır sever sayarım.filmde tek beni sıkan nokta konu çok yavaş ilerliyor, bazı yerler 10 dakka bayıyo direk mesela, 2 kere uyuya kalıp 3. de bitirdim o sebeple. Genelde bu tarz filmlerden pek hoşlanmam ama, torrentten çekip baktım gece gece, aynı şekilde ya gece olduğundan uykum geldi, yada filmden dolayı ileri sararak izledim aksiyon sahnelerini. Bazı sahneler falan inanılmaz abartı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bir filmi sinemada değil de evdeki uyduruk sistemden izleyip hele hele bilgisayardan izleyip yorum yapmak çok sağlıklı değil diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evdeki 'uyduruk sistem' dediğin 22" lcd + 5.1 ses sitemi :) uyduruk değil aslen ışığı kapatıp yayılıp sinemadan 10 kat daha fazla zevk alarak izliyorum. keza film için ek$i dede çogu insan "kısmen bayıyor" demiş. izleyen herkes öyle demiş neredeyse. güzel film ama (spoiler olmasın) olayın çözüldüğü noktaya kadar bi uyku getirme şeysi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 güzel film bence sıkılmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 güzel film. sadece western sevenlere de hitap etmiyo bence. izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar