Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3:10 to Yuma

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Tür : Western
Gösterim Tarihi : 2 Kasım 2007
Yönetmen : James Mangold
Senaryo : Halsted Welles , Michael Brandt , Derek Haas , Elmore Leonard
Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael
Müzik : Marco Beltrami
Yapım : 2007, ABD , 117 dk.

Russell Crowe (Ben Wade) , Christian Bale (Dan Evans) , Logan Lerman (William Evans) , Dallas Roberts (Grayson Butterfield) , Ben Foster (Charlie Prince) , Peter Fonda (Byron McElroy) , Vinessa Shaw (Emmy Nelson) , Alan Tudyk (Doc Potter) , Luce Rains (Marshal Weathers)

Kanun kaçağı Wade yakaladığında Evans, bu azılı katili mahkemeye götüremeye gönüllü olur. 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etmek üzere hareket ettiklerinde, Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar.

Ancak, Wade’in çetesi ve her köşede bekleyen tehlikeler yüzünden, yolculuk kaderlerine doğru bir göreve dönüşür.

Gerçek bir western klasiğinin yeniden yapımı olmasına rağmen olumlu tepkiler alan yapım özellikle oyuncuları ile ilgi çekiyor. Filmin başarısı üzerine western türü Hollywood'un yeniden ilgisini çekmeye başladı.

imdb puanı : 8.2

/ Western filmlerini fazla sevmem.Orjinali 57 de çekilmiş bu film western sevmeyeni bile alıp götürüyor.
Russle Crowe muhteşem oynamış.Azılı bir katili canlandırıyor gerçektende izlerken adamdan korkuyorsunuz.

Türkiye de 2 kasımda Sinemalarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Çok ama çok eğlenceli bir film. Russell Crowe inanılmaz iyi oynamış, Christian Bale'da bir şey yok, ortalama, ama zaten rolü, çok iyi oynamayı gerektirmiyor. Film tam bir, eğlencelik, arkadaşlarla gidip güle oynaya izlenecek, sonra da unutulacak filmlerden... Harbi kafanızı boşaltmak istiyorsanız, tam izlenecek film. Ama hayatın anlamını bulamazsınız yani filmden :)

Dipnot: filme giderseniz, mantık aramaya kalkmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

russel abim çok şekil olmuş, yanlış zamanda doğmuş harbiden. güzel oynadığını zaten söylemeye gerek yok. christian bale zaten adamımdır sever sayarım.filmde tek beni sıkan nokta konu çok yavaş ilerliyor, bazı yerler 10 dakka bayıyo direk mesela, 2 kere uyuya kalıp 3. de bitirdim o sebeple.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
russel abim çok şekil olmuş, yanlış zamanda doğmuş harbiden. güzel oynadığını zaten söylemeye gerek yok. christian bale zaten adamımdır sever sayarım.filmde tek beni sıkan nokta konu çok yavaş ilerliyor, bazı yerler 10 dakka bayıyo direk mesela, 2 kere uyuya kalıp 3. de bitirdim o sebeple.

Genelde bu tarz filmlerden pek hoşlanmam ama, torrentten çekip baktım gece gece, aynı şekilde ya gece olduğundan uykum geldi, yada filmden dolayı ileri sararak izledim aksiyon sahnelerini. Bazı sahneler falan inanılmaz abartı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

evdeki 'uyduruk sistem' dediğin 22" lcd + 5.1 ses sitemi :)
uyduruk değil aslen ışığı kapatıp yayılıp sinemadan 10 kat daha fazla zevk alarak izliyorum. keza film için ek$i dede çogu insan "kısmen bayıyor" demiş. izleyen herkes öyle demiş neredeyse. güzel film ama (spoiler olmasın) olayın çözüldüğü noktaya kadar bi uyku getirme şeysi var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...