solaris777 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 http://www.lucasartsbioware.com/ 2 yıllık bekleyiş sona erdi. Kotor Online olacaktır tahminimce Lucasarts and Bioware Corp. To Develop Ground-Breaking Interactive Entertainment Product SAN FRANCISCO, CA and EDMONTON, CANADA — October 30, 2007 — LucasArts and BioWare Corp. today announced that they have entered into an agreement to create an interactive entertainment product. The product, details of which will be unveiled at a later date, will be developed and published by BioWare and LucasArts, and will push the boundaries of the gaming market by utilizing the strengths of both companies to deliver an innovative, high-quality experience. “LucasArts has a deep commitment to developing compelling stories and characters for the unique medium of interactive entertainment, and we have been searching for a developer that shares this value. We found this in BioWare,” said Jim Ward, president of LucasArts. “Through our previous collaborations, we know that BioWare has an impressive ability to blend gripping stories with technological advancements, and we believe that our upcoming product will deliver an experience that will span the traditional boundaries of video game entertainment.” “BioWare’s mission is to deliver the best story and character-driven games in the world, delivering powerful emotional experiences to our fans.” said Ray Muzyka, chief executive officer, BioWare Corp. Added Greg Zeschuk, president of BioWare Corp., “The collaboration with LucasArts allows us to combine our passion for creating high quality and innovative experiences with those of a company dedicated to bringing only the finest games to market. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aman kotor online felan yapmasınlar. kotor singleplayer kalsın, paşa paşa oynayalım. story istiyoruz biz, grind değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 EA + Bioware + Lucas .. ne cikacak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Online isteyen galaxies oynasın, kotor single güzel. Olayı senaryosu, npcleriydi kotorun. Konuşmlardı falan. Aynı questleri alan milyon tane adam arasında oynanmaz öyle, senaryolu falan mis. Kotor 3 gelecek zaten, kaçışı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kotor dizi isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kotor mmorpg dedikodusu dönüyordu, herhalde o olacak maalesef sw galaxies patladığından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 MMO Kotor olacağı zaten birkaç ay önce açıklanmamış mıydı? SP olarak ayrı Kotor gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 açıklanmadı ama belki bin tane dedikodu çıktı kotor mmo olcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 OH SHIIITT MAAAN!!!!!1 Bunların yapıcagı SW oyununun cd sini elime aldıgımda heyecandan kalp krizi geçirir ölürüm ben (tabi Sc2 çıktıgında onu elimde tutarken ölmezsem tabii) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 MMO piyasasına gelicek her türlü oyunu destekliyoruz. Maksat alternatifler çoğalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mmo istemiyoruz artik. levellemekten baydim, level up sign i gormek istemiyoruk. mmolar geride kaldi artik, sanmiyorum kimsenin mmolardan cok para kazandigini (wow disinda dabiy, blizz ordan para basiyo). single playeeeeeeeeeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 1,5 yıldır bu haberi bekledim hergün kontrol ederek. bilmem anlatabiliyo muyum. yeni bir Star Wars MMO istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Höyt MMO istiyoz layyyn o kadar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bende mmo yapcam. ismini tayyiponline koycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 MMO gelsin gelmesine de bu yurt dışı çıkışlarla neremize gelecek o mmo lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 WoW ömürümü yedi bitird, bundan sonra hayatta oynamam devasa online diyordum, ama şüphe eder oldum şu mesajdan sonra. Kotor 1'deki atmosferin yarısını sunsalar yeter pek çok kişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mmo diyince herkes artık WoW tarzı birşey bekler oldu ama ben ümitliyim 3 dev firma ya iğrenç birşey çıkıcak ortaya ki lucasart izin vermez bence swg den sonra yada çığır açan bir oyun olucak. MMO diyince akla hemen lvl sistemi gelmesin ki swg de zaten bu sistem yoktu ilk başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 swg nin ilk hallerinin 10 da biri olsa yine kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 İşin için de sony olmasında yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ssj4songoku said: MMO piyasasına gelicek her türlü oyunu destekliyoruz. Maksat alternatifler çoğalsın. ssj4songoku said: Höyt MMO istiyoz layyyn o kadar X( ne yazık ki Jadelith'e katılıyorum ben Jadelith said: mmo istemiyoruz artik. levellemekten baydim, level up sign i gormek istemiyoruk. mmolar geride kaldi artik, sanmiyorum kimsenin mmolardan cok para kazandigini (wow disinda dabiy, blizz ordan para basiyo). single playeeeeeeeeeeer. rpgci dediğin singeplayerci olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Valla iki firmanın da benim için çok özel yeri var. İkisi de en sevdiğim sayılı firmalar arasında diyebilirim rahatlıkla. Çok kaliteli bir şeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kotor mmo yapmak yerine sw: galaxies'e bi balans çekseler daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu saatten sonra galaxies'e çekilen balansın firmalara pek bi kazanç getirmeyeceği açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 galaxies bitti adı bile eski eski geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya sevgili mod lar şunu tek bi başlık haline getirebilir miyiz? mmo da ve swg de debi tane var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar