Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 way way yaradana kurban :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yeri gelmisken yasanmis bir hikaye anlatiyim colasanda yazmisti galiba bunu turkiyeden ticaret bakani gidicek tahran a mollalar iktidara geldiginden osnra ilk defa biniliyor gidiliyor heyet karsiliyor bizi mticaret bakani yaka paca daginik kravatsiz kilalri gozuken sakalli bi tip goruyor arkasinda elindeki bavulalri veriyor buna al sunalri taksiye tasiyiver diyor para cikarirken tam turk heyetinden biri "aman bakan bey ne yaptiniz! bavulalri verdiginiz adam iran ticaret bakani!" diyor amauahahaahaha bakkal bunun yaninda az kaliyor eahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 way :D way kurban yaradana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 jadelith copy paste yapmışın sonra anlaşılmasın diye yerlerini değiştirmişin, yani; :)-D şerefe kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Abi insanın "Ben, Ahmedinejad tek, siz hepiniz" diyesi geliyor. Öyle karizma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sanki gözleri içine kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Dünyanın en pis bakan adamı Kaddafi dir. Ama son zamanlarda yaşlandı kendini bedevi kıyafetlerine çadırlara doğaya falan verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hakkatten çok pis bakıomuş kaddafi, leş ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o arafat ulan yuh kaddafi ile arafatı nasıl karıştırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hayır o küçük emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Voys said: hakkatten çok pis bakıomuş kaddafi, leş ulan! Editleme tehlikesine karşılık böyle bi alıntı yapmak istiyorum. Koskoca Yaser Arafat'a Kaddafi diyen adam voys :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kaddafi bu senin ki arafat Voys bravo valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ne karıştırması yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ulan ne çakalsın sanıyelerle aldın quote u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 cok karizma adam bu. fena sert cikiyo ama saga sola (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 alın ve bu topic burda kapansın olay burda bitiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yerden kayarak müdahale? ayrıca aklıma semih yuvakuran geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mr. president =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 su an gunumzudeki en karizmatik ve güclü lider bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 yıl öncesine kadar kendisinin dublörlüğünü yaptım saldırı felan olur diye iyi para kaldırmıştım canım tehlike altında düşünün o zannedip bana saldırı yapabilirler her neyse soldaki ahmed abi sağdaki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Akerfeldt said: telefonla kendini cekmis adam ben de bu adami seviyorum lan, allah cezani versin ali uyancakti sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Göksu seni seviyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 myspace profilinden mi bu resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar