nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sevgili telekom çalışanlarına ve onları grev yapmaya zorlayan değerli büyüklerimize ağza alınmıyacak küfürler etmek için sayın forum yöneticilerinden özel izin istemekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 balonundan utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 balonum var diye izin istedim zaten olmasa ohooooo.... hayatta küfretmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 %2 zam veriorlar grev herkesin hakkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 aramaya inan,inanmasan da bölümleri iyice ara.Hemen aşağıda vardı konusu zaten :) edit:internet bölümündeydi konu hehe :) ve grevin zamla alakası yoktu bin kez yazdım diğer konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mesai saatleri ile ilgili bir konu yüzündendi grev konudan okudugum kadarı ile. bilgi plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben grev neden oldu demiyorum ki küfretmek istiyodum neyse hevesim kaçtı zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nackreint 'cim , böyle konular en alttaki garbage bölümüne gidiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hmmm..bu seferlik kusuruma bakmayın burda idare edelim bidahaki inş orda olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Destur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 beyazz dişşş sakin sakin balonun utan birde sende 1 tane var zamanında biz bu işe 3 balonla başlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 üşüdüm diyorsan güneş olurum yanarım sevgimle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 baş harfleri ile telekoma küfür mü ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o grev ne zaman bitcek bu arada. adamlar 1 aydır yatıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 daha önce yazmıştı bir arkadaş.parayla ilgisi yok, sadece telekom sendikayla sorun yaşamış o yüzden böyle birşey olmuş deniyordu. kim ne derse desin, adamlar bütün gün lokantada oturuyorlar bizim orada. güya grev yapıyorlar. allah belalarını versin plxX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 savaş var adamlar grevde. tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 her halükarda telekoma kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 biz ettik sen etme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 LucifeL said: her halükarda telekoma kafam girsin. adam herşeyin özetini, en doğru şekilde koymuş ortaya. hayran kaldım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 slickers said: %2 zam veriorlar grev herkesin hakkıdır telekomda calısıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yok ama tanıdık war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 slickers said: %2 zam veriorlar grev herkesin hakkıdırdoktorlar da grev yapsın bakalım nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 haklı bulun bulmayın adamların hakkı istedikleri gibide kullanabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Köpeketi'nin dediğini yazmaya gelmiştim, artı birim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yaw yeteeeeeeeeer artık ne zaman bitiyo bu grev bilen varmı yaaa bu ne bole yaaa sinir oluyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar