Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Kimle değil, neyle karşı karşıyayız onu sormalıyız. RINRINRINRINRINR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arada niye bengü ye laf ediosunuz? ne pis adamsınız siz. şipşirin çok tatlı hatun LÜTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bengu var ya duduk gibi oter ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 öttürene bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bengu dondurmayı yaladığı gün çizdi şipşirinlik karizmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Voys said: yalnız korkuyorum bu kadar süre mesaj gelmedi ya yine çok uzun bi mesajla karşı karşıyayız ya da bakkala gitti gelcek şimdi aynı merak bende de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hande yener konserine gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Aramis said: Sam amcam o kadar post atti zamaninda okumadan es gectim hep yani. ne mesajıymış onlar merak ettim. :P ya şaka bir yana da evet cidden bir bone'un üstüne yürüme olayı var genel olarak. hayır uzun zamandır tanıyan, hoşbeş edenlerin takılmalarına üçüncü kişiler de çoşuyor bazen. adamcağızın huylanması pek anormal denemez hani. hoş gerçi başkalarına da yapılmıştır, halen de yapılıyor kimisine ama herkes aynı şekilde tolere edemeyebilir. ama yine ben de dikkate alma derim şahsen. ama evet takılmamak da elde değil zaman zaman. uzun lafın kısası ben bu başlığa uzaktan 10, yakından 0 ve ortalama 7 veriyorum.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 10 la 0 ın ortalaması 7 mi oldu :( bence bone istiyor her seferinde "ne üstüme gelionuz hep bana yapıonuz zaten :(" tarzında topic açınca herkes daha bi üsteliyor adamı. o multi çizimde adam leyla zana muamelesi gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bence adam patiyi bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya bu bozuk arama motoru sağolsun şimdi doom 3 başlığını bulamadım, orada bone'un değerlendirmesine gönderme uzaktan 10 ve yakından 0'ın ortalaması 7. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yazıktır yahu gitmeyin adamın üzerine... heyheyleri üzerinde besbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 attention whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yargıcmısınız lan yargılamısınız hemen boneki boncan biraz kendinle barısık olmayı ogrenmelisin yoksa cok eglenirler üstünden :) tabi saane lan got dersın,eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Gözlerim doldu , çok dokunaklı bir yazı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 genelden once ozellikle bi kac kisi var bu olayi yapan. gorev edinmisler heralde. ozellikle huzursuzluk vermeye calisan kisiler var, atesle oynuyorlar. ugrasmayin bos yere birbirinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar