Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Evet arkadaşlar hiç sizi yormadan tek bir link vereyim. Çok ilgimi çekti açıkcası. http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=1&id=41976 Daha önce de böyle görmüştüm birkaç tane ama HaberTürk toplamış baya bir resmi arka arkaya. McDonals'a Burger King'e vs... kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ULAN BENIM PROJEMDİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eski bu baya..ayrıca abartı..ben hiçbi zaman o kadar kötü big mac ve whopper yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yalnız bunu yapan habertürk değil. Envai çeşit bloglardan toplanıyor sanıyorum bu haber sitelerinin ilginç sayfaları. Çünkü asıl başka bi blogundu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Zaten haber abartı. Bariz gitmişler en kötü yapılan burgerlerin filan resmini çekmişler. Doğallık yok. Hani tamam reklamdaki kadar güzel bir whooper yok ortada fakat, gerçeği olarak gösterildiği kadar kötüsünü de yemedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evet bu gerçeklerine biraz baskı ve sallama tarzı işlemler yapılmış olabilir. çünkü epey dğılmışlar Ayrıca envai çeşit blogda vardı bu resimler, habertürk sadece derleme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 daha önce açılmıştı bu konu, sadece burger mevzusunda deil bürsürü şeyin dandik resimleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Reklamı yapan da abartıyo, haberi yapan da abartıyo, herkes abartıyo birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 mc donalds sevmem. sevenide sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 whopper direk uydurma olmuş. reklamdaki whopperın 1 e 1 aynısı geliyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu fastfood lardan hiç birini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 açılmıştı. ayrıyetten ne bekliyodunuz yani reklamdaki hamburgerin gerçek olduguna inanan var mıydı içinizde? sipariş verdikten sonra önünüze gelen hamburgeri hapur hupur götürdünüz şimdiye kadar da reklamı ile arasındaki farkı görünce var mı geçeceksiniz :) ha bi de gençturkcell üyelerine yine 1+1 kampanyası baslamıs mc'te, haber vereyim dedim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evet zaten ne de olsa reklam denen olayın maksadı ürünü olumlu bir izlenim verecek şekilde tanıtmak değil. neden olabilecek en çirkin halini göstermiyorlar ki? reklam ve haber iki ayrı kavram. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 neden göstermiyorlar, bi düşün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Çook abartı olmuş fotolar, o şekilde verilen ürünü geri almaları gerekir. Birebir reklamdakinin aynısı gelmez ama fotolar abartı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bn açmıştım.. :D 5ay önce açmışım.. buradan devam edelim. ötekisi eskimiş. ama diğer taraftan resimlerin linklerine bağlanırsanız bir iki resim daha görürsünüz sanırım.. bi sürü şey vardı yanlış hatırlamıyorsam.. bu arada bu yeni dorum içi arama sistemi iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu şekilde geldiğini sanmıyorum, yani elime geçen en kötü hamburger, ketçabı mayonezi fazla kaçtığı için arasından malzemeleri pörtleyip dağılan hamburgerdi, ki o da geldiğinde pek sorunlu değildi. çoğunlukla reklamda gösterdiği gibi gayet düzgün bi şekilde servis yapılıyo -en azından bana hep öyle denk geliyo, gerisini bilemem- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 toggie, iki paragrafı da tekrar okuyup mesajın ne anlam taşıdığını düşünmeni tavsiye ediyorum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ikinci paragrafı tek basına tekrar okumam yetti zaten de, ilk okuyunca hemen anlasılmıyor. pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 O reklamlardakiler ağza sığmaz , diğerleri daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kötü olması gereken burgerleri gereğinden fazla hırpalamışlar sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 o burgerlar fazla hirpalanmis be:P meatloafuda yapmayi bilmiyorlarmis kusura bakmayın ben yaptim benziyordu kutudakine:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 mc out burger in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar