Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı şakadan üstüne sürer gibi yapar, Grup halinde konan güvercinlerin üstüne koşarak onları uçurur, Otobüs durakları gibi yerlere "Ateşli sevişirim ben 0 535 xxx.." diye numara bırakır, Gazete ve Dergilerdeki yüzlere bıyık gözlük yapar, İskambil kağıdı ile kule yapmaya çalışan birinin kulesini bozmaya çalışır, Kardan adama tekme atar ya da bozmaya çalışır, Ağaçlara ve banklara isim baş harfi kazıma suretiyle kalp çizer, Şahin marka arabayı Doğan görünümlü yapmaya çalışır, Yeni dökülmüş betona isim ve tarih yazar vs. sizde ekleyebilirsiniz. çok mu bayık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben şey gördüm kıbrısta. Tofaş marka (şahin felan) otomobillerine spoiler takıyorlar, yan taraflara need for speed underground vari stickerlar koyuyorlar, müziğin sesini sonuna kadar açıp, sanki altlarında modifiye, altı ışıklı, böyle süper bir araç varmış gibi hava takınıyorlar ve motoru zorluyarak yolda turluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bilmemne radyosundaki matrax isimli programı sunan zeki adındaki gereksiz kişinin yazdığı gereksiz kitaplardan birinden yapılmış olan bu "bizim insanımız çok hıyar caaanım" tarzındaki alıntılar hiç hoş değil. bunları ne türkiyedeki bütün insanlar yapıyo, ne de dünyada yapan tek millet türkler... garip valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bunu niye bir aşağılama gibi gördün ki? Bence bunlar milletimizin mizah anlayışını anlatıyo. Kötü bir yanı yok ve ben koşarak güvercin kovalamaktan zevk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 toplum içinde "lem ibne" diyip parmak atmaya çalışırız birbirimize falan demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ama adamın programını en azında 4-5 defa dinlesen, çok da iyi niyetli olmadığını, sadece bunu kullanarak insanları güldürüp prestij kazanmaya çalıştığını anlarsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 durumun son lokması ıle ayranın kolanın son yudumu bızı tanımlayan gayette ıı bır hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Motorla giderken ışıklarda durunca yanındaki arabanın arkadaşının olduğunu fark edip, arabanın arka kapısını açmak, gerçek hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yemekte çatalı bıçak niyetine kullanmak var bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bizim ginalyla kitap promiz vardı bunlarla ilgili. en az 200 maddemiz vardı. format bitmek üzereydi ve bi gün kitapçı da Zeki Kayahan Coşkunun Türkleri Anlama Kılavuzunu gördüm. kötü oldu. zaten her dönem çıkıyo da böyle kitaplar o kitaptan sonra patlama yaşandı. pazar elimizden kaçtı biz de vazgeçtik projeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Fistan said: Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı şakadan üstüne sürer gibi yapar, Grup halinde konan güvercinlerin üstüne koşarak onları uçurur, Otobüs durakları gibi yerlere "Ateşli sevişirim ben 0 535 xxx.." diye numara bırakır, Gazete ve Dergilerdeki yüzlere bıyık gözlük yapar, İskambil kağıdı ile kule yapmaya çalışan birinin kulesini bozmaya çalışır, Kardan adama tekme atar ya da bozmaya çalışır, Ağaçlara ve banklara isim baş harfi kazıma suretiyle kalp çizer, Şahin marka arabayı Doğan görünümlü yapmaya çalışır, Yeni dökülmüş betona isim ve tarih yazar vs. sizde ekleyebilirsiniz. çok mu bayık oldu cizdiklerim bzie mahsus degil dunyanin her yerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 siz niye bunu aşağılama ya da Türklerin dallamalıkları gibi algıladınız anlamadım.dünya da varsa onlarda bizim insanımız sfddsf değil mi? evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 dunya turk olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 biz yapınca daha komik oluyo. aşaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 said: çok mu bayık oldu Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bi evet de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bi misafirlikten cıkınca balkondan el sallıyanlara korna calmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Al sana insanımızdan bir ayrıntı hemde sıcak bölgeden: Askeri konvoy düğün konvoyu ile karşılamşmış operasyona giden askerler düğün konvoyunun önünü kesiğ bahşiş istemişler... http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=110648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hiç bir "insan" Kiev i Moskova 'nın başkenti sanan arkadaşlar kadar ilginç olamaz:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bir ölür bin doğarız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çatalı bıçak niyetine kullanmak gayet pratik aslında. ben de yapıyorum ne var fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 her türk asker dogar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Demokrasinin tanımını bilmeden demokrasi diye ağlar. Sürekli ülkeye zarar veren insanlara oy verir. Yasak olan otobüslerde bağıra bağıra telefonla konuşur. Toplum içinde herkesin gözünün içine baka baka kulağını,burnunu karıştırır. Gerektiğinde işi biraz daha ileriye götürerek tombala çeker. Turk milleti gariptir her lafi kaldirmaz ib..e dersin kizar da sk..sin aldirmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nazım hikmetti dimi prawler ? yanlış hatırlamıyorsam. adamların teşhisleri ne kadar yerinde abi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 İnsanın kendini bilmeside güzel birşey aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar