Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 adamın profesyonelliğinden değil karşının kazmalığından o.bizim okuldan herhangibi 3 tane lise son a giden adam koysalar orda her halikarda döverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bende youtubeda asarim keserim sokarim mesajlari nerelerden geliyor diye merak ediyordum yakinmis meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Arkadaşım , adam atar sahiplerini şiir gibi dövmüş , siz dövemezsiniz öyle diye kıskanmayın , bal değil o proluk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 efsanedir bu video yaaaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ayrıca muhtemelen sizin lise 3 dönemini alır o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Apache said: sallamadıysa fistanın kankasıydı bu bizzat kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Helal olsun adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Çok pis gaza geldim yarın savunma sporlarına başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ahah süper, videoyu direk komedi yapmışlar zaten fon müziğiyle montajıyla, haber anlayışına kafam girsin amcanın ses şahane olmuş yalnız sopadan sonra, "üwe" tonlaması var direk pop lol =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Popeye said: bende youtubeda asarim keserim sokarim mesajlari nerelerden geliyor diye merak ediyordum yakinmis meger rofl ya cidden parende atan adamın oğluna mı gülsem adamın sesine mi gülsem, hoş bir olay değil gerçi ama eğlenmemek elde değil. X( yalnız şaka bir yana adam bala dövmüyor direkt neo kung fu'su var. adeta bir matrix reloaded ajan simit sahnesi olmuş. 00:57'deki parende direkt lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ohaaa yaa elemana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 beyazlı apaçi tekmesi atıyor malüm yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 K.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 beyazlı iyi uçmuş ya elemana helal hakkaten wurdugunu devirmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 hep bunu yapmak istedim. Ben açmıstım xD Aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 öejeaıjhueuhahua bu görüntüyü kaç binkere izlemişimdir her seferinde o beyazlı elemanın sağa doğru uçuşu ayaklarının yerden kesilişi beni bitirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahahua yine izledim yine yarıldım sdfkhlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla sakin olmak lazım böyle durumlarda. benzer bi durum benim de başıma gelmişti öfkeyle kalktık zararla oturduk. gerçi adam bana hiç vuramadı ama benim yumruk biras hızlı gitti adamın kafasına adamın kaşı açıldı benimde parmak kırıldı. boksörler neden eldiven takıyorlar onu da iyicene anladım :) sakin olalım sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 la bu versiyon farklıymış. haberi anlatan ayrı bomba zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 haha vah vahhh döven adam allahtan sert kayaya çarpmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lol peşpeşe baba oğul devirdiği sahne süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar