Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 efendim artik biktik yureyelim anasini satiyim ama nerde azeroth da yuriycez bu topic tartismanin basi olsun iste bir tarihde anlasalim bilinen bir serverda belli bir saatte lvl-1 karakterlerle protesto edelim tt net i hemde bir araya gelip biraz eglenmis oluruz eger buyuk capli olursa belki ilgiyi ustumuze cekmeyi basaririz bi iki yerde haber olduktan sonra gerisi gelir ha telekom un umursiyacagini sanmiyorum ama en azindan derdimizi duyurmus oluruz dunyaya hemde lag yuzunden guildden arena takimlarindan bir bir atilan vatandaslarimiza karsi tutumuda biraz yumusatabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Tabi zaten, turk telekom'un yarisi WoW'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Haha abi duyduguma gore feci lag varmis, e bu lagda "yuruyus" degil anca "durus" olur heralde, ahahaha.. Guzel fikir ama eksisozlukde konu acarsaniz yerini ve zamanini belirledikten sonra, yayilabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yok lag olayini bir nebze cozduk su yourfreedom olayiyla, yuruyusde sorun cikmazda yani telekom un altyapi sorunlari yuzunden hem internete, hemde oyun oynamak icin ekstradan proxy ye para vermek komik oluyor ha olay tamamen protesto amacli telekom heralde gelip wowdan bakmiycak daha cok sosyal ve ilgi cekip wow oyuncualrina turk oyuncularin derdini analtmak icin dusunulmus bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ahaha, ifde yürüyen onlarca gnome TT'yi protesto ediyor sdf. Sonra wow'a erişimi mahkeme kararı ile kapatırlar ama = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bi sanal yürüyüş protestomuz eksikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Valla bence güzel olur, katılabileceğim bi zaman olursa katılırım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ahah ben de gelirim zevkli olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 100 mbit für alles ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hatta fazlasıyla kalabalık olsak daha bi güzel olur. World Server Down(td) gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 horde ally beraber mi yürüyecez?kan çıkar o yürüyüşte ben size söliyim:)bide yeşil bi yerlerde yürüyelim gidip te booty bayin başından sonunda kadar yürüyüp,lvl 1 charlarla reskill yiyip rezil olmanın bi anlamı yok eidk:hoş eminim bütün azeroth bu haklı mücadelemizde yanımızda olacaktır.yaşasın factionların kardeşiliği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Server ve tarih belirleyin toplayayım bizim tayfayı. Tabii önce kapalı hesabımı açtırmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Daha önce de denendi Viktor. Ama başarılı olamadık . . . . http://youtube.com/watch?v=nCem2c_apoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sfd video süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Uff akşam akşam video efsane ya. Ama biz server kitliycez fransadaki serveri basıp fiberoptik kablolarını kesicez adamların. Öyle basitçe yürüyüp bırakmayacağız işi. Türk işi olacak eylemlerimiz, eylem alanında lahmacun, simit satılacak. Susayana buz gibi soğuk suyu 1 ytlden çakacağız vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 blizzard a karsi gelirseniz basarili olmassiniz :P amac zaten baya bi kalabalik toplayip ilgi cekmek insider a filan haber olmak derdimizi en azindan wow oyuncualri arasinda duyurmak reklam kokan hariketler lazim ayni server gocse misal super olur X3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yapalım öyle bir yürüyüş world server down. Telekomu prostestyo edicez derken olan wowa olacak ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 benim olamiycaksan blizz teknisyenlerinin ol ey world server!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ahahaa video efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gnome gibi ezik bir ırk varken blood elf'lere takılırsanız tabii başarılı olamassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 6. kez bıraktım ikinci dönem almanya ya gidene dek valla. Hamburg yakınlarına gidiyorum benim realmin serverida oradaymış 0 ping ile coşar oynarım artıkın. Yürüyüş falan istemem TT'a kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yalnız çok önemli bi noktayı atlıyosun warhero. Gnomelar allience. Belfler horde. Yoksa her türlü elf gelsin oyuna itirazımız olmaz. Da bize gelmesin, biz delikanlı ırklarla oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Gelirim ben de bitsin bu çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 son zamanlarda aksine ben çok memnunum. kaymak gibi oynuyorum. bölgesel problemler falan da mı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Chromaggus'da da 2000'leri gördüm ya tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar