Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visitors (Ziyaretçiler)

Creel

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
4. bölümden sonra eski versiyonun jeneriğine de bir bakayım dedim sırf nostalji olsun diye.Hatırladım ki o zamanlar için daha karanlık ve daha ürkütücü bir hava veriyormuş izlerken.Henüz ilkokul çağında oluşumun ve de yayınlanma saatinin 24:00 den sonraya denk gelişinin etkisi var tabii.TRT 1'in gece haberlerini bile heyecanla izlerdim hemen ardından "Ziyaretçiler" başlayacak diye.Yeniden çekileceğini ilk duyduğumda, eski dizinin devamı şeklinde olacağını düşünmüştüm, hatta umut etmiştim.Uzaylıların "Ama bu sefer gerçekten barış için geldik" diye ortaya çıkmalarını filan tasarladılar herhalde diyordum.Belki de böylesi daha iyi oldu, zira yeni neslin çoğu eski versiyondan habersiz ve yenisini izlerken ilişki kurmakta zorlanacaklardı.
Diana (Jane Badler), Donavan ve Yıldız Kızı karakterleri hala aklımda.Bu arada Michael İronside'ın canlandırdığı ve ismini hatırlamadığım karakteri de unutmamak lazım.İronside'ı son olarak Terminator : Salvation filminde izledim ve hala iş yapar bir şahsiyet bence.Bir şekilde yeni diziye dahil edilmesi hoş olabilir.
Artık Ziyaretçilerin ciuuvv ciuuvv yapan lazerlerini çıkaracakları ve fare yemeye başlayacakları zamanı bekliyorum, tabii senaristler öyle birşey planlıyorsa.İşte o zaman dizi biraz daha eğlenceli hale gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
dakika 17:40

bi i am scared daha..

snuff box'daki adamın "erkek arkadaşım var" diyen kadınlara yaptığı tepkiyi göstermek istiyorum bu i am scared geyiğinde..

yapmayın etmeyin

bu arada eskisi bu diziye 40kat fark atar.. bi konusu, bi özelliği vardı. bunlar 5bölüm boyunca civarında geziyorlar olayın. ötekisi gibi bi politik altyapısı da olmadığın kof geliyor dizi..

bakıyorsun, gemiler güzel falan. gerisi çok kof. yayından kalkması süpriz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

8 bölümde bitmez bu dizi bence. orjinal seri büyük sükse yaptığından dolayı tabiki beklentiler yüksek oluyor ve o yüzden tam olarak bekleneni veremiyor. gerçi çok ahım şahım olmasada şu sıralar heroes ve how i met in son sezonlarından daha eğlenceli geliyor bu dizi. ama daha 15-20 bölüm daha devam eder mi onu bilemem tabi..

ayrıca..

spoiler

orjinal serilerdeki ham taylor tarzı bir eleman katıldı, hobbes. belkide rahiple onun arasında donovan ve taylor muhabbetleri gibi birşey geçebilir. onların atışmaları komikti :)

ayrıca yine orjinal dizideki starchilde olayı bu dizide zencu adamın çocuğu olarak ortaya çıkacak sanırım. beyaz sarışın yerine zencu starchild gelecek muhtemelen :) bir de rahip herife r6 mıdır nedir o zıkkımdan enjekte ettiler iki arada bi derede.

donovan ve oğlu arasındaki hadise bu dizide fbi hatun ve oğlu olarak yansıtılmış.

yani diziyi uzatmak için kullanabilecekleri malzemeleri var ellerinde. farklı şekilde betimleniyor olsa da orjinal serilere daha da paralel gidecek gibi bundan sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...