adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 4 bölüm oynamış daha yoksa ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Evet 4 bölüm oynadı. Tabi 83 de yayınlanan kısmını saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ya bu diziler niye böyle ya. 3 bölüm 4 bölüm sonra 3 ay ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Evet 4 bolum, bilerek izlemeye baslamadim ben. Bari 1 sezon devamli oynasaydi boyle izlemenin de bir anlami yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dün akşam dört bölüm üst üste izledim. fena değil takip edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 5. bölüm için 30 martta görüşürüz ^^ umarım unutmam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 4. bölümden sonra eski versiyonun jeneriğine de bir bakayım dedim sırf nostalji olsun diye.Hatırladım ki o zamanlar için daha karanlık ve daha ürkütücü bir hava veriyormuş izlerken.Henüz ilkokul çağında oluşumun ve de yayınlanma saatinin 24:00 den sonraya denk gelişinin etkisi var tabii.TRT 1'in gece haberlerini bile heyecanla izlerdim hemen ardından "Ziyaretçiler" başlayacak diye.Yeniden çekileceğini ilk duyduğumda, eski dizinin devamı şeklinde olacağını düşünmüştüm, hatta umut etmiştim.Uzaylıların "Ama bu sefer gerçekten barış için geldik" diye ortaya çıkmalarını filan tasarladılar herhalde diyordum.Belki de böylesi daha iyi oldu, zira yeni neslin çoğu eski versiyondan habersiz ve yenisini izlerken ilişki kurmakta zorlanacaklardı. Diana (Jane Badler), Donavan ve Yıldız Kızı karakterleri hala aklımda.Bu arada Michael İronside'ın canlandırdığı ve ismini hatırlamadığım karakteri de unutmamak lazım.İronside'ı son olarak Terminator : Salvation filminde izledim ve hala iş yapar bir şahsiyet bence.Bir şekilde yeni diziye dahil edilmesi hoş olabilir. Artık Ziyaretçilerin ciuuvv ciuuvv yapan lazerlerini çıkaracakları ve fare yemeye başlayacakları zamanı bekliyorum, tabii senaristler öyle birşey planlıyorsa.İşte o zaman dizi biraz daha eğlenceli hale gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dün başladım ilk 3 bölümü izledim ve şu ana kadar hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 23'ünde ilk bölümleri toparlayan bir bölüm yayınlamışlar, ek bir şey var mı yok mu bilmiyorum. Haftaya da yeni bölüm geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 30 mart ok :D tarihi öğrenmek için girdim imdb de ismi geçmişte heyecanlandım :D inş güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çıkmış yeni bölüm indiriyorum akşama seyrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 8 bölümmü olucakmış bütün dizi geçen gün öyle bişi duydum doğru değildir dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben de duydum bi yerden öyle bişey, araştırdım tekrar, öyle bişi bulamadım :S ama bazıları dizi tutmadığından öyle olcak diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yaw arkadaş bende mi sorun var. Ben bayıldım bu dizinin ilk 4 bölümüne. Tamam eski bir dizinin tekrar çekimi ama olsun çok kaliteli olmuş. Neden tutmadığını çözemedim doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 haftaya 6. bölüm var sonra gene yok dizi haftalarca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dizi icin zaten mlnl serl deniliyordu eski versiyonuda cok uzun değilmis fazla birsey beklemeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BiTcH_oFBaT said: haftaya 6. bölüm var sonra gene yok dizi haftalarca lol bu ne ya haha adamlar dilenip para toplayıp bölüm mü çekiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 5. bölüm güzel baya şimdi izledim, diğer birçok diziden daha iyi notları var, düzgünce devam edebilse bide, adamların bütçeleri kısıtlı herhalde ama dizi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dakika 17:40 bi i am scared daha.. snuff box'daki adamın "erkek arkadaşım var" diyen kadınlara yaptığı tepkiyi göstermek istiyorum bu i am scared geyiğinde.. yapmayın etmeyin bu arada eskisi bu diziye 40kat fark atar.. bi konusu, bi özelliği vardı. bunlar 5bölüm boyunca civarında geziyorlar olayın. ötekisi gibi bi politik altyapısı da olmadığın kof geliyor dizi.. bakıyorsun, gemiler güzel falan. gerisi çok kof. yayından kalkması süpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aaa cıktı mı yeni bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben beğeniyorum diziyi ama devam etmeyebilir. Umarım yanlış çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çocuk ölsün lütfen. senaristler, yapımcılar nasıl göremiyorlar lan çocuğun irrite edici olduğunu. izlemeye dayanabilen var mı çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kadın ne oldu öyle sonunda aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 8 bölümde bitmez bu dizi bence. orjinal seri büyük sükse yaptığından dolayı tabiki beklentiler yüksek oluyor ve o yüzden tam olarak bekleneni veremiyor. gerçi çok ahım şahım olmasada şu sıralar heroes ve how i met in son sezonlarından daha eğlenceli geliyor bu dizi. ama daha 15-20 bölüm daha devam eder mi onu bilemem tabi.. ayrıca.. spoiler orjinal serilerdeki ham taylor tarzı bir eleman katıldı, hobbes. belkide rahiple onun arasında donovan ve taylor muhabbetleri gibi birşey geçebilir. onların atışmaları komikti :) ayrıca yine orjinal dizideki starchilde olayı bu dizide zencu adamın çocuğu olarak ortaya çıkacak sanırım. beyaz sarışın yerine zencu starchild gelecek muhtemelen :) bir de rahip herife r6 mıdır nedir o zıkkımdan enjekte ettiler iki arada bi derede. donovan ve oğlu arasındaki hadise bu dizide fbi hatun ve oğlu olarak yansıtılmış. yani diziyi uzatmak için kullanabilecekleri malzemeleri var ellerinde. farklı şekilde betimleniyor olsa da orjinal serilere daha da paralel gidecek gibi bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Araya uzun zaman g'rd'g' 'c'n cok saramadi yen' hal' ama b' sure devam ederse zevkl' olab'l'r/ Ama edem'yor ';te ha b're pause pause/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar