pirireis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 simpsons hi&and run'dan bahsediyorum.bugün farkettim ana uyuyan homer noel baba kıyafeti giymiş ve noel ağacı gelmiş menüye.dün falan bunlar yoktu?noelden mi kaynaklanıyor bu?öyleyse süper olmuş çünkü.[hline]piri reis
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 büyük ihtimalle önceden menüye şu tarihte böyle olcak diye bir ayar koymuşlardır. güzel düşünmüşler ama. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ohaaa hadi ya.yarın hemen deniyorum.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bu çok ünlü bir olay özel günlerde,günün anlam ve önemine göre oyunda değişiklikler olur sadece o günler için[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 madem öyle niye ilk defa duyuyorum :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bir daha ki sefere duymayı değil okumayı tercih et daha iyi :)[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 öööööö bu 1 hangi oyunda vardı ki? bu 2 (kafiyeli bile oldu)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Dungeon Keeper 2 de mesela her gece saat 12 de yaratıklar dans etmeye başlarlar,1 dk boyunca filan deneyin süper :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Crimsonland'de de noel için bir sürpriz var bildiğim kadarıyla.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 team fortress'de de oyunun yıldönümünde bombalar hediye paketi şeklinde çıkardı. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 vışşşş ben niye bilmiyorum ki...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Mirage, 25 December 2003 22:57 tarihinde demiş ki: team fortress'de de oyunun yıldönümünde bombalar hediye paketi şeklinde çıkardı. teeey tey good old days :P dungeon keeper'da da belirli gunlerde oyun baslarkenki ekranda enteresan yazilar cikardi[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] =Follow the Blind= "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Dungeon Keeper 1 de sanırım,ay tutulmalarında(yada güneş filan) belli gizli bölümler açılırdı.Tam emin değillim ama 1 kez olmuştu sanırım ordan gördüm.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fallout 2 pipboy'u yeni yıl'ı, şükran günü'nü, sevgililer günü'nü falan kutlardı.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow!
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 eheh tnmt de kaplumbağaların kafasında şapka var =p bide stronghold da açılışta normalde wellcome sire felan der paskalyada happy easter sire mı ne demişti, kesin noel dede bişiler dicek =)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 noel gecti :) dun noel yuzunden tfc de hediyelerden az olmedim[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
bircuvalincir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 evet dün simpsonslar öyleydi şimdi girdim baktım düzelmiş.[hline]To be or not to be,That is the only thing that counts.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Crimsonland doğum gününü de kutluyor (gerçi benim değil adı chris olan alakasız bi gavurunkini kutlamıştı ama olsun :))[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Predator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lol ben hiç bi oyunda böyle bişeylere rastlamadım ne bahtsızım[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 doğum gününü nası kutlarki adamlarımı doğum günü tarihini atıyosun onlar mı koyuyor[hline]It Is A Good Day To Die
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Register ederken doğum tarihini verirsen kutlar[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Öne çıkan mesajlar