pirireis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 simpsons hi&and run'dan bahsediyorum.bugün farkettim ana uyuyan homer noel baba kıyafeti giymiş ve noel ağacı gelmiş menüye.dün falan bunlar yoktu?noelden mi kaynaklanıyor bu?öyleyse süper olmuş çünkü.[hline]piri reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 büyük ihtimalle önceden menüye şu tarihte böyle olcak diye bir ayar koymuşlardır. güzel düşünmüşler ama. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ohaaa hadi ya.yarın hemen deniyorum.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bu çok ünlü bir olay özel günlerde,günün anlam ve önemine göre oyunda değişiklikler olur sadece o günler için[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 madem öyle niye ilk defa duyuyorum :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bir daha ki sefere duymayı değil okumayı tercih et daha iyi :)[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 öööööö bu 1 hangi oyunda vardı ki? bu 2 (kafiyeli bile oldu)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Dungeon Keeper 2 de mesela her gece saat 12 de yaratıklar dans etmeye başlarlar,1 dk boyunca filan deneyin süper :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Crimsonland'de de noel için bir sürpriz var bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 team fortress'de de oyunun yıldönümünde bombalar hediye paketi şeklinde çıkardı. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 vışşşş ben niye bilmiyorum ki...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Mirage, 25 December 2003 22:57 tarihinde demiş ki: team fortress'de de oyunun yıldönümünde bombalar hediye paketi şeklinde çıkardı. teeey tey good old days :P dungeon keeper'da da belirli gunlerde oyun baslarkenki ekranda enteresan yazilar cikardi[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] =Follow the Blind= "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Dungeon Keeper 1 de sanırım,ay tutulmalarında(yada güneş filan) belli gizli bölümler açılırdı.Tam emin değillim ama 1 kez olmuştu sanırım ordan gördüm.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fallout 2 pipboy'u yeni yıl'ı, şükran günü'nü, sevgililer günü'nü falan kutlardı.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 eheh tnmt de kaplumbağaların kafasında şapka var =p bide stronghold da açılışta normalde wellcome sire felan der paskalyada happy easter sire mı ne demişti, kesin noel dede bişiler dicek =)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 noel gecti :) dun noel yuzunden tfc de hediyelerden az olmedim[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bircuvalincir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 evet dün simpsonslar öyleydi şimdi girdim baktım düzelmiş.[hline]To be or not to be,That is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Crimsonland doğum gününü de kutluyor (gerçi benim değil adı chris olan alakasız bi gavurunkini kutlamıştı ama olsun :))[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lol ben hiç bi oyunda böyle bişeylere rastlamadım ne bahtsızım[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 doğum gününü nası kutlarki adamlarımı doğum günü tarihini atıyosun onlar mı koyuyor[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Register ederken doğum tarihini verirsen kutlar[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar