Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Sanırım herşey aileden kaynaklanıyor.Fazla ilgi yada ilgisizlik. Herşey dengesinde olsa zaten zerre sorun çıkmaz hayatta ama..[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bugun olecekmis gibi yasa , hic olmeyecekmis gibi calis sorunun kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bone... Uzun sure senin gibi bi hayat yaşadıom, arklarım vardı ama cidden çok asosyal bi insandım. Bunu zamanında kabul edemezdim kendimi normal biri sanırdım sonra gordum ki oyle degilmisim. Lise2'de (geçen sene) bi ara fark ettim, bana hayatım doğru gelmedi. Oysa derslerim çok iyiydi, mutluydum fln ama ne bileyim iceriden çok da mutlu degildim. Bi de bi kız olayım çıktı, reddi de yedim doğal olarak; sonraki yaz da çok değişik geçti benim için. Bütün bunlar üst üste gelmesi tokat gibi geldi bana. Şimdi en azından biraz düseldiğimi dusunuyorum, ama okulda hala asosyal biri olarak imajım ağır basmakta biraz da bundan çekiyorum. Çok sıkma canını... Geçecek bi zaman EDIT: Yanlıslıkla göndere basmışım mesaj yarıda kalmıştı :) [hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you [Bu mesaj Saendul tarafından 19 December 2003 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Biraz da olay değişmeye karar vermekte ve bunu uygulamada. Yani cidden hayatından memnun değilsen değiş o zaman. Bikac hafta/aylıgına seni memnun edecek değişik şeyler yap, taa ki cidden hoşuna gidecek bi hayat tarzını bulana kadar. Ve bunu yaparken sadece kendini dinle. Derslerini ihmal etmene gerek yok, ama bu süreç içerisinde derslerin seni rahatsız etmeye başlarsa o zamna biraz kemeri gevşetebilirsin. Sonra bi daha kemeri sıkabilirsin. Hayat tarzın (asosyal/sosyal olma durumu) ile dersler arasında sanılanın aksine cok sıkı bi baglatı bulunmamakta (sınav zamanları oncesini saymıyoruz :) ); ve bu onyargı nedeniyle şu anda bende az şey çekmiyorum açıkçası... Ondan biraz çaba, biraz sabır, biraz da başkaları yerine kendi kalbini dinle.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Hmmmm....... durumun hicte vahim diil aslinda sadece tipik ailelerin gurur duyulan bir cocuk yetistiricem olayindan yeni cikmissin yani demek istedigim sudur ki: yanlis egitim sistemi +yanlis aile tavri =Akilli,caliskan ama malesef cekingen genc tripi... Buyuk ihtimalle bu zamana kadar bir yaris atiydin ailenin gozunde, calisdin, cabaladin ,terledin ve basardin ama arada bir seyi unuttun oda arkadaslik iliskileri .... Ve bunu daha onceleri farketmemistin cunku cok mesguldun... dahasi su anda iliskilerini gelistirmekte zorlaniyorsun cunku bu daha once caba sarf etmedigin bir konu yanlismiyim... sana bir haberim war....belki tatmin etmicek ama Sen asosyal deilsin....sadece cekingensin.. Bunun en iyi tedavi yoluda girlfriend bulmaktan gecer ne vitamin ne bilgisayar oyunu nede hobi.... Hepsinden hewesini aldiginda eger bir ozel ilgin yoksa ....sykylyrsyn... Bu trip'in ustundede durma yillar gececek sen donup baktiginda amma utangacmisim bende ya diyceksin pink demisti dersin... bende uni'ye ilk girdigim senelerde senin gibiydim ortam arkadaslar hersey yeni... sonradan kurt olup cikarsin meraklan ma... (tecrube konusuyor)[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Çekingenlik olayını yenmenin en kolay yoluda bi ara gaza gelip, kendini aşıp bi kaç rezillik yapmaktır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Saendul, 19 December 2003 20:14 tarihinde demiş ki: Bone... Uzun sure senin gibi bi hayat yaşadıom, arklarım vardı ama cidden çok asosyal bi insandım. Bunu zamanında kabul edemezdim kendimi normal biri sanırdım sonra gordum ki oyle degilmisim. Lise2'de (geçen sene) bi ara fark ettim, bana hayatım doğru gelmedi. Oysa derslerim çok iyiydi, mutluydum fln ama ne bileyim iceriden çok da mutlu degildim. Bi de bi kız olayım çıktı, reddi de yedim doğal olarak; sonraki yaz da çok değişik geçti benim için. Bütün bunlar üst üste gelmesi tokat gibi geldi bana. Şimdi en azından biraz düseldiğimi dusunuyorum, ama okulda hala asosyal biri olarak imajım ağır basmakta biraz da bundan çekiyorum. Çok sıkma canını... Geçecek bi zaman EDIT: Yanlıslıkla göndere basmışım mesaj yarıda kalmıştı :) [hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you [Bu mesaj Saendul tarafından 19 December 2003 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Sen sus assosyal ezık herıf. Neyse saka bı yana aslında Saendul gosterdıgının kat kat fazlası duygusal bırıdır. Senın meselene gelınce Bonecrusher bana bırsey soylemek dusmez ama sunu soyleyım: Insanın tarvırları tarzı dusuncelerı ıstedıklerı arzuları nefretlerı hıssetıklerı sevdıklerı, ne cezadır nede odul sadece kendısıdır. Bırak gecen yıllar yasannalarla kalsın sen dıleklerıne yonel ve gecmısı "kendın" olarak yasadıgın yıllar olarak hatırla.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: fizban, 20 December 2003 00:37 tarihinde demiş ki: kısa süreli çözüm; browny gold + sıcak çikolata. sonra kapı da çalıp kız arkadaş geliyomu elinde çiçekle :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 şimdi reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: -Mandrake-, 20 December 2003 00:56 tarihinde demiş ki: sonra kapı da çalıp kız arkadaş geliyomu elinde çiçekle :) *!Niye sap geldim sap gidiyorum diye hayıflanır* Ya galba biz (saplar olarak) bişeyi eksik yapıyoruz ki yoksa öbürlerinden ne eksiğimiz var değil mi? :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hayatımızı(evet aslında bize ait olması gereken ne hikmetse 25'ine kadar sahip olamadığımız hayatımızı) bir türlü seçimlerimize göre değilde seçilenlere göre yaşıyoruz.yani kurtulmamız gereken ama son derece çaresiz ve ilaçsız bir durum.ama sana şu kadarını söyleyeyim;senin veya benim veya bir başkasının bir tür hapiste olması gerçek(maalesef)fakat en kötü durum zihninide bu hapishaneye koymaktır.yani onu duvarlarla,dayatmalarla sınırlamana gerek yok.ve ne yazıkki en doğru kararı verip onu uygulayabilmek her zaman en zor olandır.birilerinin bizim yerimize kararlar almasına dıştan kızsakta aslında içten içe memnunda oluruz.çünkü aldığımız hiç bir sorumluluk olmaz.böylece suçu başkasına atarak içimizi de rahatlatmış oluruz.beri yandan kendimiz için doğru olanı yaparken ebeveynlerimizi de kırmadan yapmak zorunluluğu hissederiz.işte burada bir karar vermek gerekiyor ki bu da doğru soruyu sormakla gerçekleşir.Gerçekten NE istiyorum?[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 En iyi yaşayan bilir. Benim bu tarz dönemlerim oldu hatta elimden gelse böyle garip bir yapıya sahip olmaktansa bu halde olmayı tercih edicem.Beni böyle olmaktan kurtaran en büyük "+" yönüm ise sempatikliğim.Bu sempatiklik bana allahın bir lütfumu yoksa cezasımı bilemiyorum.Bazen boşluğa düşerim yine dostlarım kurtarır beni.Böyle bir yapıya sahip olmak çok zor.Daha fazla yazmak gereksiz. Sadece seni anladığımı bilmen yeter...[hline]Her daim kutsal... Her daim tanrıya yakın... Her daim üstte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Fizban =] Bonec bence de pink haklı, ama gözden kaçırdığın bir noktayı vurgulamak istedim ben ayrıca; sen o okulda yenisin belki ama oradaki herkes hayatlarını orada geçirmiş değil ki. Yani zaten seninle aynı durumda binlerce insan var ortada, kafanın uyabileceği hiç kimse mi yok aralarında? Daha dikkatli bak bence ;] Kendi üniversite başlangıç ve hatta lise son dönemim için konuşuyorum; En büyük sorun hayatının kontrolünü her geçen gün daha fazla kaybediyor olman. Her adımda, her yeni günde biraz daha kontrolden çıkar hayat, bunun başarıyla iradeyle alakası yok. Sen ne kadar büyürsen, çevrende seni etkileyecek o kadar çok dış faktör oluşuyor. Dünya uzun zamandır "sadece senin için" dönmüyor, o koruyucu auralarla çevrelendiğin ortaokul lise dönemi bitti artık. Yaşın ilerleyip sorumlulukların ve görevlerin arttıkça -sadece kendine karşı olanlar bile olsa- bir o kadarda kontrolün dışında gelişen olay ortaya çıkıyor; ya da varolanları farkediyorsun diyelim. Hayatını anlık planlara göre yaşayamazsın, çok uzun vadeli planlarında genellikle sapar. Bence en önemlisi asıl isteklerini, senin için en önemlileri belirlemen ve kalanını hayatın akışına bırakman. Ailense, ona göre hareket et, onları nasıl memnun edeceğini düşün, ama yaşamaktan vazgeçme. Kariyerinse, mesleğine ve okuluna odaklan, ama yaşamaktan vazgeçme. Bir kız arkadaş edinirsen ve uzun vadeli planlara girişirsen -ki çok erken, ilk seferinde verilen karar genelde yanlıştır ama o ayrı bir konu-, "ben" değil "biz" diye at her adımını, ama yaşamaktan vazgeçme. Sonuçta yaşamayı unutma, hele üniversitedeyken, yani bunu en yoğun yapabileceğin dönemdeyken sakın unutma, asıl pişmanlık sonra gelir yoksa. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hmm.. bence de pink haklı[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Cuce, 20 December 2003 00:30 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 19 December 2003 20:14 tarihinde demiş ki: Bone... Uzun sure senin gibi bi hayat yaşadıom, arklarım vardı ama cidden çok asosyal bi insandım. Bunu zamanında kabul edemezdim kendimi normal biri sanırdım sonra gordum ki oyle degilmisim. Lise2'de (geçen sene) bi ara fark ettim, bana hayatım doğru gelmedi. Oysa derslerim çok iyiydi, mutluydum fln ama ne bileyim iceriden çok da mutlu degildim. Bi de bi kız olayım çıktı, reddi de yedim doğal olarak; sonraki yaz da çok değişik geçti benim için. Bütün bunlar üst üste gelmesi tokat gibi geldi bana. Şimdi en azından biraz düseldiğimi dusunuyorum, ama okulda hala asosyal biri olarak imajım ağır basmakta biraz da bundan çekiyorum. Çok sıkma canını... Geçecek bi zaman EDIT: Yanlıslıkla göndere basmışım mesaj yarıda kalmıştı :) [hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you [Bu mesaj Saendul tarafından 19 December 2003 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Sen sus assosyal ezık herıf. Neyse saka bı yana aslında Saendul gosterdıgının kat kat fazlası duygusal bırıdır. Senın meselene gelınce Bonecrusher bana bırsey soylemek dusmez ama sunu soyleyım: Insanın tarvırları tarzı dusuncelerı ıstedıklerı arzuları nefretlerı hıssetıklerı sevdıklerı, ne cezadır nede odul sadece kendısıdır. Bırak gecen yıllar yasannalarla kalsın sen dıleklerıne yonel ve gecmısı "kendın" olarak yasadıgın yıllar olarak hatırla.[hline]Cuce iste bildigin cuce Hop ne öyle duygusallık fln yakısmaz :) Dogrudur ama yine de Simdi aglayacam var ya o kadar dertliyim ki... :-P LotR sana yaramadı galiba. Bone'a: Pink cidden haklı, bi kere başladın mı sonradan kurt oluyup bitiveriyosun. Çok da canını sıkma, hiçbir zaman çok geç değildir.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben de hemen hemen aynı durumdaydım, sonra bir anda herşey değişiverdi. sonuçta mizacın tamamen değişmiyor ama yaşam tarzın ve arkadaş çevren değişebiliyor. açıkçası bazılarının hoşuna gitmeyebilir bu tarz bir durum ama benim hoşuma gitti, şu an herşey güzel gidiyor. *!tahtaya vurur* Bir başlangıç noktası yakalarsan (biraz şansa bağlı, biraz da istek), inan gerisi gelecektir.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 20 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 - spor yap - müzik dinle - spor yap kendini zinde hissedeceksin negatif enerjilerini boşaltacaksın kendine güvenin artacak spor ve müzik vasıtasıyla arkadaş çevren genişleyecek ve konuşacak daha çok konun olacak. bol bol spor müzik ve üniversiteden vakit kalıyorsa, şu evindeki köşedeki gitarını al bir şeyler yap artık. ;) hadi görim seni, kendine iyi bak bone.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bize ne lan senin hayatından ipnetor.. :D şaka şaka... hayatın senin ellerinde en ii kararı sen verirsin.. bak bi geçmişine bu güne kadar neleri elde ettin ve olmak istediğin yerde misin? eğer diilsen hayata yeniden başlamak zorundasın.. ki bu çok daha zor bi iştir.. bence elindekilerin değerini bil ve en ii biçimde kullanmaya çalış.. geçmişin kötü olsada sana yol göstercektir.. kendine güven.. zamanını senelerini boşa harcama... atrıca CARPE DİEM sakın unutma.. yada başka bi yol olarak kendini dine ver böylece huzuru yakalayabilirsin aç kuranı oku namaz kıl.. ruhunu temizle tabi sen bilirsin..belki sana bu aptalca gelebilir ama bu şekilde huzuru yakalamış birçok insan tanıyorum... seçim senin..[hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 be happy for this moment this moment is your life.[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 şimdi yaşamdan tat alamama depresyon belirtisi de olabilir olmıcak sey değildir bence depresyon ihtimali olması bile profesyonel yardım iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 spor, iş, aşk, sanat. bunlardan herhangi biriyle ve ya birkaçıyla uğraş. kafanı dağıt. fazla düşünmek insanı depresyona sokar, başında saç bırakmaz. düşünerek geçmiş değiştirilmez. düşüncelerini bugünün ve geleceğin planlamasına harca. benim de seninkine benzer bir hayatım var, ben de çok düşündüm bu tarz olayları ve çok canımı sıktım, ama o düşünceler herhangi bir çözüm olmadı düşünme bu tür şeyleri, tabii boş kaldıkça düşünürsün, o yüzden diyorum ya "uğraş bul kendine" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Aileler soylar ve sıkıştırılan gençlerin yaşamları film ini herzaman izliyoruz ve izlemeye devam ediyoruz peki yok mu bunun bir çözümü diye sorulduğunda hemen Ergen kesim ''İntihar'' ı çıkış gösteriyor Biraz ileri kesim ''Asi'' ol yıkamasınlar beynini diyor Orta yaş ''Bırak kılıcı elinden savaş zaten var '' diyor Ama bana sorarsan sessiz ve sakin davran en mantıklısı... Bir de uzun uzun yazmama gerek yok Pink ve diğer dostlarda güzel güzel anlatmış israf günahtan çok aptallıktır demiş Boba ne güzel demiş...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar