Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu simit deliliği??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Babama zamanında önermiştim bunu, daha bunların hiçbiri açılmadan önce. "Yau" demiştim. "Baba".. "Düşünsene bi böyle simitçiler olsa, mcdonalds ayarında, fastfood diye tür tür simit satsalar, kaşarlısından sucuklusuna bilmemnesine. nası olur iyi para kırmaz mı?" babam da "hade len, etrafta milyon simitçi var kim naapsın simitçi dükkanını" diye koymuştu lafı. O gün bugündür ne zaman bi simtçi yada simit sarayı görsem göğsümü gere gere yürürüm :P

Uzun lafın kısası, çok iş yaptılar. Yolda, soğumuş, servisi ve sunumu rezalet olan simidi alıp adam gibi pazarladılar ve para kazandılar.
  • Admin
Mesaj tarihi:
sakaryada bile açıldı öle 1-2 tane :)

bu arada ilk açıldıgında gayet iyiydi süper iş yapıyodu simdilerde pokunu cıkartmaya basladılar ama olsun rekabet olur bölede güzel :)

seviyorum ben kaşarlı simit
sucuklu simit
karısık falan süper yani:)

tabi bildigimiz sade çıtır simitde süper

simit severim hastasıyımdır
simite uzanan eller kırılsın[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Mesaj tarihi:
Okulun duvarındaki bi yazıyı hatırlattın ha:)
Bşörtülere uzanan eller kırılsın diye
Baş örtülü erine Bşört yazması garibime gelmişti:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
ne dionlan seeeaan hüleeaayn simite laf yok üleaaaaaaaaan![hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
Simit degıl, gercek ısmı gevrektır onun. Aksını ıdda edenler bıraz arastırsın.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Taksimdekinin önünden geçen gün geçerken inanamadım...Millet kuyrukta bekliyordu ve nası uzun bir kuyruk.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
EagleEye sensin Konya :P
Lol,lan bir mesajından ikisinde Konyacığa laf sokmadan duramıyorsun dimi?
ehe
Satışa başlar,
*!Gevreeeeeek bunlaaaaaaar
Gelllll geeeeeelllllll tazzzzzzzeeeee Taaazzzzzzeee*

Öle simit evi felan uymaz..Eski zamanlardaki simitlerin efsanesini tutmaz..
Buradada bir tane varmış,geçenlerde gördüm..Bayağı güzel..
Gdiip Bastırmalısını Yicem..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 15 December 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
Dogmeat, kız kesmek için simit mi yenir Allah aşkına :) Susamlarını geçtim, karizmasıda yokki.[hline]Every man dies, not every man really lives.

o simit saraylarına çoğ8u insan yeni aldığı timberland botları giyip kız kesmek için gidiyor.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
Eski oturduğumuz yere hergün bir adam gelirdi.Seside kalındı aynen şunları söyleyerek sokaktan geçerdi.
-Simitçi geldi dedik
-Adamı sinirtmen dedik
-Simit dedik[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 15 December 2003 20:09 tarihinde demiş ki:
benim simitten aldığım en fazla zevki şehir hatlarında yarısını martılara fırlattığım simit verir,soğuk bir kış ayazında cebimdeki son parayla otobüsün kalkmasını beklerken çayıma bandırıp yediğim simit verir,gidip döner ekmek alacakken arkadaşlarımında karnına bişiler girsin diye aldığım 4 simit verir.
cebimdeki son paraya kıyıp kar altında soğuk bankta oturup sefgilmle paylaşıp yediğim simit verir.

gidipte kızları kesmek için,"in" bir mekanda olmak için,popülerite arttırmak için simit yemem,yiyenleri sevmem.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

albendende okadar[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
antalyadada var si
mit sarayı simit+peynir+çay 950bin lira ve güzel bi yer full oluyo herkes seviyo[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?
Mesaj tarihi:
simit kaldırımdan alınır.
bankta oturarak yenir veya kaldırımı ayaklarken yenir.
simitle birlikte sade ankara gazozu içilir.
vapurda simite yakalanılmışsa yarısından fazlası martılarla paylaşılır.
12 sene yurtdışında kaldıktan sonra uçaktan inince ilkin toprak öpülür sonra simitçi aranır.
'simit sevmem' diyen kişiyle sosyal siyasal ve cinsel bütün ilişkiler kesilir.

simitin puf puf pofuduk olanı olmaz, simit sıkı olur.
izmirliler gevrek demeye devam etsinler, simitsever adam simiti adıyla sever.
artık ankara gazozu yok, çamlıca da olur.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
Ahh ahhh ne güzel simit alıp çayla yerdik okula giderken hergün vapurda. Şimdi iş yeri diye allahın bir dağına geliyoruz her gün tani burda simit hak getire. Canım simidim benim, özledim seni be. Bu haftasonu bir hasret gidereyim bari simidimle.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Mesaj tarihi:
Türk icadı mucizevi yiyecek :)[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
  • Yeni Oluştur...