Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 2 The Fall of Max Payne çıktı!

Jaan

Öne çıkan mesajlar

matrix te trinity nin motosikletle uçtuğu yere benzemiyo mu sizce? sağdaki (fotoğrafa göre) binadan motorla ucuyo. motor soldaki kulübeye düşüyo. bana oraya benziyomuş gibi geldi.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ
Her şey daha güzel forumlar için...
.:LevieMaxilackOnline:.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Delucian, 22 October 2003 01:15 tarihinde demiş ki:
resmin tanıdıklıgını bilmemde insan bi painkiller ceker be ...
sadece kafa kalmıs ...
4 painkiller ı da mezara mı goturecen ...
(senın kendı oyununun ss i ise ...)[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı

yok öyle daha çok hoşuma gidiyo ondan. ama ara sıra kullanıyorum painkiller:)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ara loading süreleri çok mu uzun? sadece benim bilgdenmi kaynaklanıyor

128 ram p 4 1,6 32mb gforce 2[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 22 October 2003 17:08 tarihinde demiş ki:
said:
The_Delucian, 22 October 2003 01:15 tarihinde demiş ki:
resmin tanıdıklıgını bilmemde insan bi painkiller ceker be ...
sadece kafa kalmıs ...
4 painkiller ı da mezara mı goturecen ...
(senın kendı oyununun ss i ise ...)[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı

yok öyle daha çok hoşuma gidiyo ondan. ama ara sıra kullanıyorum painkiller:)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ

ben bir sefer ilk max payne'i hiç painkiller kullanmadan bitirmiştim senin gibi, slow mo sırasında alınan dmg'den ölemiyordun çünkü, ben de slow mo sırasında haklıyordum herkesi nasılsa, arada vurdurtmuyordum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

adam kurşunlardan hızlı hareket edecek bir ruh haline girebiliyorsa bu ruh halinde ölümü dahi kandırabilmesi de doğal değil mi? bilimsel gerçekliğe dayanacaksak zaten baştan bullet-time'ı çöpe atalım, kaldı ki bug değildi o olay..

ama fileas fogg peşindeki işgüzar dedektifimiz gerekirse yalan kanıt da uydurur..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Asiri kisa bi oyun, kisa surede bitirmedim, ama sadece 3 bolum var, bazi yerlerde orluyo, onun disinda bullet time ile asiri kolaylik. Ama gelistirmisler baya, tek ihtiyaclari olan ilk oyunun ki kadar iyi bir hikaye, ve Enter the Matrix de olacak kadar hareketler falan.
Mesela benim bir Max Payne fantazim vardir, desert eagle in mermisi bitince bullet time da, yere dusen sarjor u tekmeleyerek adamin bogrune koymak ve sonra reload edilmis taze deagle la kafasina ates etmek.
Boyle seyler cok ucuk olsa da oyundan zevk almamizi sagliyo, sirf bu yuzden 2 mermi harcayip reload ettigim oldu oyunda surekli :)[hline]Where are you when I need you,
Are you there?
Sosyal ağlarda paylaş

bu dedectıve den sonra (oyunu bıtırdıkten sonra) acılan modlar ne ıse yarar yenır mı ıcılırmı ...
pek bısı anlamadım ...
aynı oyun aynen devam 0 dan baslar gıbı zorluk derecesı geyıgımı ıstedıgın bolumden baslayabılmemı ...
sadece survıval ı anladım kı o da manasız geldı sızın yorumlarınız ???[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 24 October 2003 17:43 tarihinde demiş ki:
Oyun süper ya. Yılın fps sini alıcak gene galiba.
Ayrıca oyunda gene herzamanki max rüyalarına yer vermişler. Ve wintersonla mona nın arasında kalan max bölümü demosu harikaydı.
şimdi o bölümdeyim.[hline]bla bla bla ...

oyun fps olsa "belki" yilin fps si odulunu alabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Once tepedeki platformu tutan 4 tahtadan 3 unu vurucan (mp5, varsa sniper)
daha sonra ustundeki spike in odunlarini vurucan, ama iyi vurman ve ayni taraftan vurman lazim bu sefer daha zor cikiyolar
o da mp5, eger sniper varsa hemen yaparsin, tabii dinamit ler ve molotoflardan kacican surekli, sana onerim bir tarafa gecip iki odunu sana akan sag sol strafe yaparak vurman.

sonra adam atres ediyo dogrudan, sen kendin vurucan adami orda da, adami gordugun anda bullet time ya, kafaya nsian al sadece, desert eagle ya da colt kullan, dierleri guclu deil o kadar silahlarin bence[hline]Where are you when I need you,
Are you there?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...