Thalion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Chemical, vurulan kişinin geri tepmesi ile ilgili olarak, Magnum ilk olarak Vietnam savaşı sırasında denenen bir silah, amacı askerlere yakın mesafeden pala ile saldıran düşman'ın 9mm ile vurulduğu halde halen elindeki pala ile askerlere saldırması veya ölürken elindeki pala ile askerlerin üzerine düşerek onlara zarar vermeye devam etmesidir. Burada amaçlanan geliştirilecek yeni tip bir silah ile vurulan düşmanın etkisiz bir şekilde hedefinden uzaklaştırılmasıdır. O nedenle Magnum mermilerinin çekirdekleri ve kovan içerisinde bulunan maddeler farklıdır.. Magnum ile vurulan bir insan evet yaklaşık olarak 1-2 metre geriye uçar. Bunun nedeni kovan içerisindeki kimyasalların normal mermilerden çok daha fazla bir güçle patlaması ve çekirdek ucunda bulunan soft point'in vücuda çarpma anında genişleyerek 2cm çapında bir daire tava halini almasıdır. O hızla, o genişlikte bir parçanın vücudun içerisinden geçmesi sonucu oluşan kuvvet nedeniyle ceset ( ki göğsüne magnum mermisi yiyen birisine ceset demek yerinde olur ) geriye savrulur... Magnum silahlarının da diğer silahlardan güçlü olmasının nedeni çekirdek içerisinde sadece barut değil aynı zamanda toz halinde TNT olmasıdır. Barut ve TNT karışımı çok daha yüksek güçte patlama sağlar.. Bu tarz bir patlamayı kontrol altına alabilmek için silahın toplu olması gerekir. Aksi takdirde daha narin aksama sahip şarjörlü silahların hareketli parçaları zarar görür. Bu nedenle yaygın olarak Magnum silahlar topludur ( İsrail yapımı Desert Eagle'ı saymıyorum ) Desert eagle'da zaten az sayıda mermi aldığı halde, çok büyük ve yapılı bir silahtır. Sadece o gücü kaldırabilmesi için o kadar büyük yapılmıştır..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Thalion o pantelonunun on bolgesine yerleştirmiş bulunduun silahın emniyeti açıkmıydı ? Allah korusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 en iyisi kılıç kullanmak aslında.. metal gear soliddeki ninja gibi kurşunları bloke etçeksin, adamın yanından bağırsaklarını deşçeksin..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 desert eagle 2.5 kilodan fazla bi silah ben elimle tuttum ordan biliyorum. Bide kafatasına magnum sıkılan bi gencin ölmediğini gördüm.Beyninin sağ lobu kaybolmuş,sol lobuyla yaşıyordu. tabi sol tarafı felç ve düzgün konuşamıyodu ama yaşıyodu işte.Hatta uçan kafatasının yerine plastikten bi protez kafa yapmışlar Nouma gibiydin şerefsizim.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ha bu arada asıl sorcam soruyu unuttum: mesela desert eagle 7 kurşunluk şarjör kullanıyor.. içine 15 kurşun içeren bir şarjör takarsak, bir dezavantajı olur mu? bir de filmlerde silahlara birbirine bağlı 3'lü şarjör takıyorlar.. Bir şarjör bitince şarjör değiştirmek daha hızlı oluyor.. Ama gerçekte şarjör ısındığından sıkışma veya patlama olayı olabilirmiş.. ne kadar doğru?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Silah boştu ;) ilk silah sökme ve birşeştirme denememdi, çok eğlenmiştim.. aynı zamanda yusuf konumdaydım, üst sürgü'yü çıkartmak için gerekli olan mandal'ı indirdiğimde sürgü'yü çıkarttığımda içerisinden birkaç yay vs. fırlamıştı etrafa :P onların nereye ait olduğunu bulana kadar 3 saat uğraşmıştım, sonunda topladım silahı ama peder ile ilk atışa gittiğimizde, aletle ilk ben ateş edicem diye tutturdum, şimdi bişeyleri yanlış taktıysam pederin elinde patlamasın alet diye :) 3.5 vaziyette ateş ettim allahtan doğru toplamışım ;) Ufak bir tavsiye, birisi yakınınızda magnum ile ateş ediyorsa mümkünse arkasında durun, ateş edenin 3-4 metre kadar yanlarında durmayın kulaklarınız için sağlıklı bir ortam değil.. En zevkli kullandığım silah ise, S&W'un 9mm 21 mermi alan yarı otomatik tabancası.. İnanılmaz yumuşak bir aletti.. halen unutamam onu tabancayı.. Magnum'da nişan alması hedefi vurması çok zor, silah normal silahlardan çok ağır, ve atış anındaki siddetli patlama beklentisi hedeften şaşmanıza neden oluyor, Bu nedenle tetik mekanizması horoz kalkık konumdayken inanılmaz yumuşak, ve kısa.. Ufacık bir baskı horozun inmesine neden oluyor.. vs. vs. ay silah anılarım depreşti.. İlk kez kendim parasını verip de aldığım salak bir çek yapımı 7.65 vardı.. lise 2'yim o zaman pederden 1 yıl sakladım, sonradan peder örenince beni kendi vuruyodu :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 December 2003 14:12 tarihinde demiş ki: ha bu arada asıl sorcam soruyu unuttum: mesela desert eagle 7 kurşunluk şarjör kullanıyor.. içine 15 kurşun içeren bir şarjör takarsak, bir dezavantajı olur mu? bir de filmlerde silahlara birbirine bağlı 3'lü şarjör takıyorlar.. Bir şarjör bitince şarjör değiştirmek daha hızlı oluyor.. Ama gerçekte şarjör ısındığından sıkışma veya patlama olayı olabilirmiş.. ne kadar doğru?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Dez avantajı sanırım silahın dengesinin bozulması ile ilgli, denge merkezini değiştirdiğin için silah ile nişan alman çok daha zor hale gelir.. Normalde 14'lük 9mm otomatik silahlara uzun sarjör takarak mermi sayısını arttırıyorlar ama Desert Eagle için böyle bir opsiyon varmı bilmiyorum.. Sonuçta zaten çok seri ateş edebileceğin bir silah değil, adam gibi bir atış ile zaten 1 mermi yeterli karşı tarafı saf dışı bırakmak için..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Öyle kafana göre şarjör takamazsın, her silahın bellidir. Birde ikili şarjör kullanımı çok yaygındır da üçlü ne gördüm ne duydum. Özellikle keleşde 2li sorunsuz çalışıyor.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Özel yapım uzun şarjör takabilirsin her silaha ne kadar zor olabilirki? Ama ard arda ateşlersen hepsini namlu ısınıp yırtılma tehlikesi olabilir. Thalion u8n dediği gibi dengeside bozulabilir tabanca hedefinden şaşabilir milimetrik olsa bile.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Özel yapım bile olsa her silah için bu bellidir. Öyle hadi ben köşedeki kaynakçıda en uzununu imal ettim al sana 20 mermilik şarjör diyemezsin. Özel dediklerinizin bile belli bir standardı var ben onu anlatmaya çalışıyordum. Tabi illa imal edicem dersen seni tutan yokda, ateş ettiğin o eline elveda deme ihtimalinde baya bir yüksek, en azından kafanı uzak tutmanı tavsiye ederim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 1 metre şarjörü taktım desert eagle a içinde 69 mermi var bi mermi sıkarsam nolur ki? ard arda sıkamazsın zaten bileğine veda edersin.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Tabi birde şarjördeki yay meselsi var, mesafe arttıkça yayın sorunları da artar. Hem en alttayken bile deforme olmayacak, hem en üstteyken bile son mermiye kadar itebilecek.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hmm tabii yay sorunu var bir de...[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hee onu düşünmedim işte. cok yaylı bi sistem geliştirilebilir yada yağ basınçlı bi sistem :D[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Esas olarak nükleer enerji ile çalışan bir asansör sistemide geliştirilebilinir yani, hayal gücünün sınırı yok :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bilim ve teknik bölümü açılsın isterüük.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ya 2 tane desert alırsın olur biter alala! bide tomb raider gibi beline şarjör kemeri takıcan[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 İlk ateş ettiğimdeki heyecanı hala unutmam. Acaba ne kadar geri tepicek? Filmlerdeki gibi tam ortadan vurabilcek miyim? Seri ateş etsem zevk/ekonomi değer mi acaba? Birde ateş ederken yan duvara çok yakın durmayın fırlayan kovan sıcaksa duvardan sekip geri gelebilir :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bide silahın üzerine oturmayın:) dimi absolut[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 İlk ateş edişimi unutamam, hepimizi yanyana yatırmışlardı yere elimize de birer kaleş tutuşturmuşlardı her kez bam güm ateş edip duruyor. Solumdakinin bütün kovanları benim kafamdaydı :-P İlk çarpışında noluyooozzz lannnn diye iyi tırsmıştım. Birde ilk sesi duyuşumda vauvv derken bir süre sonta aynı anda bir sürüsünün sesine alışınca vızıltı gibi gelmeye başlamıştı. Son bir anektot, bizim malların bir kısmı namluyu tepince nasılsa yukarı kalkar diye aşağıya doğru tutmuşlardı bir anda 3-4 kişinin önünden toz bulutu havalandı :-) Herifler hemen önlerinde yerden sektirmişti kurşunu sonra atışa ara verdirtip bir daha bu şekilde yere tutmamamız söylenmişti. Allahtan o ilk gurupta değildimde atış sırası geldiğinde bir miktar tecrübelenmiştik.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben ilk tüfek attığımda çocuktum babam bidona dayadı tüfeğin dipçiğini havaya 90 derece dikti gel dedi gittim tetiğe bastım BAM! :)[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Fistan, 08 December 2003 11:49 tarihinde demiş ki: Şimdi o silahın üstündeki çekilen kısım şarjördeki mermiyi "ağzına vermek" tabiriylede belirtildiği gibi mermiyi şarjörden alır ve namlunun arkasına iğnenin önüne yerleştirir.tetiğe basıldıgında iğne kapsüle vurur ve bam! onu çekmezsen tetiğe bi kere basarsın ve tık sesi gelir iğnenin önü boştur. mermi ağzında ateş ettiğinde ise atılan merminin basıncı ile kendisi diğer mermiyi ağzına alır.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Dilimin ucundan aldın be :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ehehehe... Bir ara babamın evine gidip photo çekeyim. Gözünüz silah görsün =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla bizim evde bi tane tabanca var o da 1917 alman yapımı bişey adını unuttum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: eldar, 08 December 2003 18:38 tarihinde demiş ki: valla bizim evde bi tane tabanca var o da 1917 alman yapımı bişey adını unuttum ama Luger?[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar