Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ps2 versiyonunda kendini yere atma yok galiba? Olmuyor bende çünkü.. Edit: Allah belalarını versin şerefsiz Konami forma çekme ve kendini yere atma olayını ps2'ye koymamışlar.. Ps3 alalım diye yapıyor *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 PrudenT said: o kaydetmeme olayı da soccercenter.net forumlarına bak, orada yaması var. evet buldum ordan da ne saçma olaymış yahu.sorun olmaması için bir joystick olucak + ayarlarda da controller1 olarak joystick ayarlanacak. evet yaptım ve sorun düzeldi x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 PC versiyonunu bilmem ama PS2 versiyonunda comp terletiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben çok beğendim. Grafikler henüz ownage mertebesine erişmemiş olsa da güzel yapmışlar. Seyirciler hala yetersiz olsa da daha bir canlı duruyorlar. Yeni çim textureları bariz daha iyi. Oyuncuları çok güzel yapmışlar. Çoğu menü işlevsel olarak aynı olsa da daha şık ve kimisi biraz daha kullanıcı dostu olmuş (ana menü hariç, o felaket kullanışsız) Ingame olarak uzun pas ve kalecinin topu elle başlatması hala çok iyi olmasa da eskisine göre baya iyi. Yandan geçen topa kalecinin el uzatması gibi detaylar eklenmiş. Tweak ayarları da bence çok daha iyi olmuş. Omuz omuza, hava topu, korner ve frikik hepsi çok daha kullanışlı yalnız duran toplarda sağa sola dönme baya bir hantal. Bunlar sadece birkaç maçta gözüme çarpan şeyler kim bilir daha neler vardır. En büyük eksisi takım lisansı olayının ilerleyeceğine gerilemiş olması. Böyle bir oyuna kesinlikle yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 pes6>pes08 bariz. topun fiziği, kafa topu mücadelesi, kalecinin oyuna sokması hiçbişey düzgün değil. 4 kişi bilgisayarı tutuyoruz gene kafa topunu alıyo nası oluyosa... bi de en sinir olduğum şey bariz senin olan tacı falan rakip kullanıyo. modellerin görünmez uzuvlarından kaynaklanıyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 işte oyun o kadar gerçekçi, hakem hatası bile var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ehe keşke öyle olsa :p bi de şey var mesela bariz topla beraber taca çıkmış oyuncu çıkıp hakeme sövüyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o daha gerçekçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hasan şaş benzememiş ama servet tıpatıp benziyor :D nedense level dergisinde bu ay servete takmışlar.oyun güzel ama bundan onceki oyunların yanına yaklaşamaz bence tabi grafik olarak aşmış umarım seneye bu grafiklerle eski pes zevkini tekrar yakalayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sonunda bol bol oynayacak vaktim oldu. Kalecinin topu el ile oyuna sokması hakkında söylediklerimi geri alıyorum hatta uzun pas ile de söylediklerimi geri alıyorum. Hala eskisi gibi yetersizler. Yeni kısa pas mekaniği de iyi değil hatta acil fixlenmesi lazım ancak yine de genel olarak önceki oyunlardan iyi olduğunu düşünüyorum. Ekran kartının payı sandığımdan fazlaymış. Malesef 6000 serisi kartlarda oyun akıcı oynanabilir olsa da detayı kaybediyor. Ne var da kaldırmıyor kart diye düşündürüyor, bu açıdan başarısız, konsoldan kırpma olmasına bağlıyorum. Performans iyi olmasa güncel bir ekran kartı ile şık görsellere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bi de bi kaç yerde okuduğuma göre oyunun zorluk seviyesi grafikle de alakalıymış:O bayaa irdelemiştler soccersenterda lowda maçlar 6-5, 4-4 gibi skorlarla biterken grafiği high yapınca max 2-2 falan oluyo gibisinden ki hatta bi topik gördüm orda mroalim çöktü: "oyunu lowda oynayanlar pes2008 oynuyorum demesinler" resmen küfür etmiş bana, lowda çok bug olduğundan bahsetmiş ki haklı.ama high deneyemediğimden highdaki durumu göremedim tam olarak :D ekran kartıma burdan sevgilerimi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Low nasıl bilmiyorum ama Medium oynuyorum ve High gördüm. Medium ve altı oynayanlar oyunun grafiklerini tam manasıyla yaşadım diyemezler tabii ancak yerlerde sürünen frameratelerde değilseniz oynanabilirliğe bir etkisi olmaması lazım. Bende baya bir tearing oldu ama v-sync açınca eser kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 highda oynadım 11-0 yendim bi maçta chelsea-liverpool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Grafik ayarlarının bi etkisi olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bendeki oyun mu sorunlu anlayamadım ama kramponlar hep tek tip. Biraz fifayı andırmış. Yaması falan varsa hemen kuralım diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 medium la high arasında dağlar kadar fark var.. resmen oynanış değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o zaman networkten oynayınca high oynayanlar hep yenicek mi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 high da zor tersine :D ztn forumlarda tartışılıyo şu an, medium ile oynadığımda 7 8 gol oluyo 1 maçta ama high da oynadıgımda 1 2 gol anca oluyor diye asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 PrudenT said: highda oynadım 11-0 yendim bi maçta chelsea-liverpool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Oyunun grafikleri ps3 ve hakiki HDTV kombinasyonunda oldukça iyiymiş. Fakat normal olarak asıl grafik abartmasını serinin bir sonraki oyununda görürüz herhalde. Mesela PS3 gamepadinin hareket algılayıcısı da bu oyunda hiç kullanılmamış; herhalde PS3 biraz daha satılsın diye beklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 high da oynuyorum gayette memnunum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 high details açık oynuyorum, öyle çok gollü maçlar olmuyor. 2-2 genelde maçlarımın sonucu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben de lowda oynuyorum mecbuuren.. 5dk lık top playerda, 5-1 biten maçlar da oluyo 1-0 biten maçlar da.çözebilmiş değilim :D hele barcelona maçı 4-4 bitti adamlar durmuyo atıyo sürekli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 futbolsu isimlerinin altindaki mavi ucgenin etrafi bazen kirmizi çevrili oluyo. bunun oyun içi manasi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yoruldu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar