sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Nedense başlık "Türk Krizi" ve bebek katilleri de Kürt Asiler olmuş. Buram buram cehalet kokan bir dünyada bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar arasında dolaşmak, hatta birkaç birşey yazmak isterseniz işte adresi: http://newsforums.bbc.co.uk/nol/thread.jspa?forumID=3691&edition=2&ttl=20071022033759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dikkatimi çeken tek şey mesaj atan türklerin çoğunun tarzanca derdini anlatmaya çalışması oldu maalesef. maksat üçüncü partilere kelam etmekse bunu yapamıyor çoğu kişi. sonra diyoruz "neden anlamıyor insanlar?" biz anlatabiliyor muyuz acaba? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 05:57 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yabancı basında hep böyle. BBC'de bayrak taşıyanlarından, gider kendine Irak Kürdistanı diyenlerle röportaj yapar falan. said: How should Turkey react to rebel attacks? demiş. Asıl soru şu Türkiye neden teröristleri isyancı diye anmalarına kayıtsız kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bunu o forumda da söylüyor musun sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: FUCK STRATEVOS FUCK GAYREEEK TURK ARE BISILER BISILER ANALDINIZMI BITCH COCUKLARI!!! gormedigimden daha tarzanca diyemiycem gordugu mcogu mesaj gayet duzgundu ulkucu KV den firlama tipleirn emsajalrini goremedim son 7 sayfada mesaj atanlara bakiyorum cogu turk avrupada yasiyan ingilizce bilen PKK sempatizani bikac kurt dalmis bide hala kibris dan yakinan kuyru kacisindan emsaj atan yunanlilar PKK diyoruz adam hala topragimizi caldiniz diye agliyor yeri orasi sanki bide sey mantigina hastayim "kendine ait ulkesi olmiyan tek irk" e hocam bunu diyip terorist eylemler yapan bir gurubu isin icine sivilelri katan bir gurubu savunursan en buyuk irkci sen olmuyormusun parcala&yonet en bilindik amerikan stratejisi oysa kendine tabi eyaletler ayrilip kendimiz devlet olucaz deseler nasil tepki verirler acaba avrupa parca aprca birlesmeye tek develt olmaya calisiyor ama obur yandan kendine tabi olmiyan develtlere etnik guruplara gore bolunun en demokratigi bu diyor e kardesim bolunmek parcalanmak bu akdar guzelse sen niye avrupa birligini kurdun birlesmek icin agzimi biraktim popomla guluyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bu gerçekten isyan hareketi çünkü halkın bir kısmıda destikliyor.PKKya hala sadece ''örgütdür'' diyen kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Viktor Amerika'nın stratejisi doğru fakat Avrupa bir birliğe bir bayrağa falan dönüşmek istemiyor. Adamlar Birliği Amerika'ya karşı ekonomik bir güç kullanıyor o kadar. Yoksa özellikle İtalyan ve Fransızlar kesinlikle kendi kültürlerinden vazgeçicek değiller. Bu bir politika, yarın işine gelmeyen çıkar ordan da gider. Politika dengelere ve zamana göre değişir. Mesele Türkiye'nin buna ayak uyduramaması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Avrupalılar hep bölünmyei desteklemişlerdir. Bkz. Yugoslavya, SSCB, Çekoslovakya örnekleri. Hatta kendi ülkelerinde bile mümkün olduğunca özerklik falan veriyorlar Bkz. Korsika, Katalunya, Bask, Valonya, Lapland, Kuzey İrlanda vs. Tabii iş kendilerine gelince hoba bölünelim demiyorlar ma bizde İrlandalı yok kardeşim demiyorlar. AB'nin ileride bütünleşebilmesi için bölünme gerekli zaten. Çünkü büyük ve güçlü devletler AB'ye egemenliklerini devretmekte nazlanıyorlar bu araştırmalarla sabit. Ülke ne kadar küçülürse ve güçten düşerse AB'ye bütüm yetkileri devretme, entegrasyonu arttırma isteği artıyor. Bkz.AB'nin DIş İlişkileri Prof.Dr. İbrahim canbolat. Türkiye eğer bölünürse AB'nin Batıda kalan parçayı kendine almak isteyeceği kanısındayım ben şahsen. Hep söz konusu edilen hazım kapasitesi geyiği aslında bunu anlatıyor. Böyle gelişmiş kısımları olsun boğazları olsun batı tarafındaki nispeten eğitimli kalifiye 40 milyon kişiyi alsak ne güzel olur diyorlardır. Ama zaten o zaman niye girelimki AB'Ye sadece gelişmiş kısımlar girecekse. O da ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bbc yi hackleyelim!!!bir1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 daha önceleri yazmıştım birşeyler bone ama denize bardak su atmaktan farksız. tek kişinin anlatmasına kalsaydı zaten ne güzel olurdu ama öyle değil. bazı güzel mesajlarımız var ama bazıları da tarzanca evet ve aşırı milliyetçi yaklaşımda. şu forumda bile "dtp ortağı süpermarketi yakanlar iyi etmiş" diyenler çıkıyor, sen çıkıp da yabancıya bu yaklaşımda şeyler söylersen onlar da burayı zulüm altındaki kosova sanırlar. ben burada yaşayıp öyle olmadığını bildiğim halde irkiliyorum yani bazen, 2007 yılında bir nevi krystalnacht yapanlara alkış tutan insan modelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Terrorism as defined by official U.S. documents as the calculated use of violence or threat of violence, to attain goals that are political, religious, or ideological instate. This clearly shows that US is a terrorist state! Barry, Sunderland said: This is a tragic TERRORIST ATTACK.There isnt any explanation about it.I dont understand why you define that is rebel attack.They crossed our border and killed our 12 troops.I think, west must be understand that terrorism is dangerous for every nation. In TURKEY,we have equal rights with kurdish people ,We have not death sentence and we had a kurdish president who name is Turgut Özal (1989-1993).So,what PKK does defend?.West want to seperate TURKEY and manage TURKEY.it can be seen from here. Abdullah BARANLI, İstanbul said: PKK terrorists are all over Europe, majority of European drug traffic is in their control, that's how they fund their terrorist attacks. One day will come, and just like Al-Qaida, PKK will start exploding bombs in your cities to make you come to terms with them on what they want to do, then you will need to go to northern Iraq and eliminate their training camps. Let's see, what country will you be asking for help from? I wonder if that country will want to help you. Betrayals won't be forgotten. Stephanie M McDonald, San Diego, CA, United States said: what European Countries and U.S think about Usame Bin Ladin. Is he rebellian? what people think about when their children death on 11 September or what England government do when there was a bomb in London. Why U.S came from thousands of miles away. nobody can say pkk is rebellian. if U.S can came Iraq for stopped terrorism why Turkey cant do nothing for the same aim. all world must know that Turkey is the most important thing for Turkish people even our soul... fatih, ankara I wonder why we call El-Kaide a terrorist group! What they did, killed American people. What does PKK do, kill Turkish people. But PKK is not a terrorist group for you, they are rebels according to you! So what is BBC now? Emrah Demir, Samsun Bu sonuncuyu bilerek bu şekilde yazdım. Sadece görünen ilk sayfaya yazılmış şeyler bunlar. Bunları okuyupta anlamayan birine terörün ne olduğunu terörü o kişiye yaşatmadan anlatabileceğinizi pek sanmıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bende mesajlar dikkat ettim. hep geçmişte yaptıklarımız tabak gibi önümüze koyuyorlar. Kıbrız işgali falan, adamın biri siz kurtuluş savaşı verirken iyidi kürtlerin ne farkı var gibisinden birşey yazmış.Bunlar çok önemli sorular siz bu soruları cevaplayamazsanız isterseniz 1000 kişi ölsün yine fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Kıbrız Kıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 [spo] 2006 - Hezbollah incurs into Israel kills three, wounds two and kidnaps two Israeli soldiers. US & Britain supplied arms to Israel to pound Lebanon almost into oblivion including use of banned unexploded cluster bombs. 2007 - PKK incurs into Turkey kills 12 Turkish soldiers. US urges restraint. Muhammad Aminu, Cambridgeshire [/spo] şu sanki özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Razien 22 Ekim 2007, Pazartesi - 12:39 tarihinde demis ki: Bende mesajlar dikkat ettim. hep geçmişte yaptıklarımız tabak gibi önümüze koyuyorlar. Kıbrız işgali falan, adamın biri siz kurtuluş savaşı verirken iyidi kürtlerin ne farkı var gibisinden birşey yazmış.Bunlar çok önemli sorular siz bu soruları cevaplayamazsanız isterseniz 1000 kişi ölsün yine fark etmez aradaki farkları söyleyeyim. kurtuluş savaşı sırasında 900 küsür yıldır bizim olan anadoluyu savunuyorduk. kürtler şu an hiçbir zaman onların olmamış toprakları amerikanın maşası olarak almaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tamamda 900 yıldır sana ait olan toprakların halkı seni artık istemiyorsa n'olucak?O topraklar oranın halkına aittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 silahlarıyla değilde çeneleriyle dertlerini anlatsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Çenelerıyle anlattıklarında dınledınız mı,kürtçe konuşan nezarete atılıyordu zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tek çözüm doğuyu kalkındırmak. Pkk'nın bu insanları kullanmasına sebep olan olguları yok etmek kısacası pkk'ya halkı kışkırtması için bahane bırakmamak ve dönüp batıya şu mesajı vericez ''bu topraklarda yaşayanlar bu toprakların insanlarıdır ve bu ülkeyi beraber kurduk ve zaten onlara da ait olan bu ülkede isyan söz konusu değildir''.Amerika'da 24235435 tane ayrı ırkı bir arada tutan aynı marşı söylettiren bağ toprak kardeşliğidir.Milliyetçilik çökmek üzere olan bir sistemdir [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:19 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:21 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:24 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bilip bilmeden kulaktan dolma şekilde o kadar güzel sallıyorsunki Razien ... Osmanlı devleti düşman devletler arasında paylaşılmış bir devletti. Türkiye Cumhuriyeti bu paylaşıma kafa tutarak var oldu. Türkler kalkıp Osmanlı devletini parçalayıp hadi Türkiye'yi kuralım demediler. Kaldıki Osmanlı yıkılmaya mahkum olmasaydı, yükselme devrini aynı şekilde takip edebilseydi şu anda dünya üstündeki tek güç olurdu. Belki bi çinliler kalırdı ... lol ... Doğuya harcanan paranın haddi hesabı yok. Bununla birlikte g.tü göbeği salmış doğudaki ağalar yatırımcıları köylerine kasabalarına sokmamaktalar. Geleni köyün sınırından geri çevirmekteler. Nasıl olur hak hukuk deme, bal gibi oluyor. Oranın halkına gayet iyi imkanlar sunuluyor fakat bir çoğu bunları hem sömürüp hem ağlayıp hem de her eylemde "Biji Apo" diye boy göstermekteler. Dahası nüfus olarak çoğalmak belli başlı amaçları. said: Tamamda 900 yıldır sana ait olan toprakların halkı seni artık istemiyorsa n'olucak?O topraklar oranın halkına aittir Özellikle şu kısmı anlamadım ve saçmaladığını düşünüyorum, kim kimi istemiyor ? Kökeni Türk olan kişiler yine Türklerin kurtuluşu için kurulan devleti mi istemiyor ? Halt etmişsin sen. Okumuyorsan bile bul bir yerlerden Türkiye tarihi ile Kurtuluş Savaşı ile ilgili belgesel onları izle. Bundan kaç sene önce kürtçe konuşanı hapse atıyorlardı ? Çatır çatır konuşuyor kürt vatandaşlar dillerini benim çocukluğumdan beri. Adam olanının başına birşey geldiğini görmedim şimdiye kadar. Yalnız şunu söyleyeyim bundan 25 sene öncesine kadar bu ülke çok daha medeni bir ülkeydi. Keşke 61 Anayasası korunsaymışta Kenan Evren gibi tipler hiç var olmasaymış. Yazdıklarımı anladığından bile şüpheliyim aslında. Git biraz oku, araştır. Boş boş konuşarak şu gergin halimizde asabımızı daha fazla bozma. Lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 işte"buralar bizim" diyip bağımszlık savaşı verdiğini iddaa eden şerefsizlerin sivillere saldırmasına terörizm diyorum. doğudaki insanların pkk ya destek vermesinin tek sebebi mezopotamya kendilerinin olunca bütün petrole vesaireye sahip olcaklarını düşünme gafletlerinden dolayıdır. aynı şeyi ermenilerde yaptı rusların ve fransızların maşası olarak.sonuç ortada.ne rus ne fransız zarar gördü.ermenilerin bir kısmı bütün dünyada bölük pörçük yaşıyor kalanıda ermenistanda şu an doğudan çok daha fakir bir şekilde yaşıyor. pkk cı kürtlerde şu an bölünerek çoğalmalarına güveniyorlar ama gözardı ettikleri 25 yıldır susan bir millet var. doğuyu kalkındırma konusuna gelince ne anlatsak boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Arkadaşım varsa okuduğun izlediğin bildiğin birşeyler bana bok atıyorsun diye yazana kadar yaz, görelim öğrenelim. Yazdıklarımın kaynağı bacaklarıma yakın bir yerse buyur çürüt belgelerle kaynaklarla yine öğrenelim, Zopik g.tünden uyduruyor desinler. Yazdığın iki satır şeyi bile üç kere editlemişsin. Ne ayaksa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Küfür etmiştim onu editledim lol. Bak şeker kardeşim yazdıklarım olayın felsefik ve ideolojik boyutuyla ilgili yani sizin ezberlemeye alıştığınız kalıp bilgilerden değil.Bu konuların tek kaynağı benim ama senin bir şey anlıyamayıp(kapasite meselesi) hiçbir tarihsel ve felsefik değeri olmayan yazılarınla YOU,SUX,NOOB diye ağzından salyalar akarak saldırmana şaşırmyorum [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:08 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:10 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Aferin de hala bekliyoruz hadi belge kaynak maynak ne varsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ehue razien sağlam atıyorsun rep verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar