Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövüş tekniği?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abimle ilişkim baya bi kızışmaya başladı, ciddi boyutlarda tehditler falan, her an suratıma patlatma riski var, ve buna karşı hazırlıklı olmalıyım. ben cılız kalıbına uygunum, ancak abim iri cüsseli. öyle profesyonel eğitim gerektirmeyen, youtube da falan eğitim vidyoları vs olan bi dövüş tekniği var mı ya? yakındır dayağı yicem suratım dağılcak çünkü bişekilde savunamazsam kendimi...
Mesaj tarihi:
tahammülsüz kendisi, aptal aptal konuşuyo cevap veriyorum, cevaplar dokununcada böyle bi yönteme başvuruyo... klasik "asabi abi" modeli işte

bugün "sen fazla muhalefet olmaya başladın" vesaire diyerek patlatayazdı işte yakınlığını ordan hissettim

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 21:33 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne yap ne et aikido öğren

the bigger they are, the harder they fall :P

uğraşamam dersen bacak arasına bi tekme de iyi iş görebilir tabi. hem tutoriala filan da gerek yok onun için

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 22:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi
üye
§ 21 Ekim 2007, Pazar - 21:40 [ özel msj ]
sturmbrightblade lütfen kaç yaşında olduğunu söyle paladine adına?! Bak paladine'ın adını verdim.
1994 lü falan :)
Mesaj tarihi:
tek yolu karşısına geç montunu giy ve oracıkta montla sıç o görüntü karşısında neye uğradığını şaşıran abin birdaha sana yaklaşmayacak hatta her istediğini yapacaktır
Mesaj tarihi:
Benim önerim çok çok yeterli.
Sıkıştır eline bi 100 ytl seninle övünüp gurur duysun ayrıca çokta kibar olsun :P
Ne zaman eskisi gibi oldu gene sıkıştır ha nerden bulacam bu kadar parayı diyorsan dayak yemeye mecbursun o kadar...
Mesaj tarihi:
Beni çağır. Takke bulmam lazım önce, sonra biraz din muhabbeti yapıp yola getiririm.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:13 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...