Drall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abimle ilişkim baya bi kızışmaya başladı, ciddi boyutlarda tehditler falan, her an suratıma patlatma riski var, ve buna karşı hazırlıklı olmalıyım. ben cılız kalıbına uygunum, ancak abim iri cüsseli. öyle profesyonel eğitim gerektirmeyen, youtube da falan eğitim vidyoları vs olan bi dövüş tekniği var mı ya? yakındır dayağı yicem suratım dağılcak çünkü bişekilde savunamazsam kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 PARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 o.O FINISH HIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Abi bi gün uykudayken bunu bağla yatağa..Sonra patlat ağzına burnuna bi daha dokunursan kafanı kırarım de.Olay biter.Ama harbi acıtman lazım canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 neden patlatacak sana peki? naptın adama ya da o sana naptı da böyle oldu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 tahammülsüz kendisi, aptal aptal konuşuyo cevap veriyorum, cevaplar dokununcada böyle bi yönteme başvuruyo... klasik "asabi abi" modeli işte bugün "sen fazla muhalefet olmaya başladın" vesaire diyerek patlatayazdı işte yakınlığını ordan hissettim [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 21:33 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sturmbrightblade lütfen kaç yaşında olduğunu söyle paladine adına?! Bak paladine'ın adını verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hababam Sınıfı aç Badi Ekremi'i izle -Yanıma gel,Çekirge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ne yap ne et aikido öğren the bigger they are, the harder they fall :P uğraşamam dersen bacak arasına bi tekme de iyi iş görebilir tabi. hem tutoriala filan da gerek yok onun için [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 22:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 her daim klavyenin oralarda bi ekmek bıcagı bulundur. kasıktan tak çıkar kaçar o zaten o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ceviz kıracağı varsa al yanına . Şakağına alıştırırsın geldiği zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 fiyatta anlasırsak abınle bı konusurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Muhallebi üye § 21 Ekim 2007, Pazar - 21:40 [ özel msj ] sturmbrightblade lütfen kaç yaşında olduğunu söyle paladine adına?! Bak paladine'ın adını verdim.1994 lü falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 tek yolu karşısına geç montunu giy ve oracıkta montla sıç o görüntü karşısında neye uğradığını şaşıran abin birdaha sana yaklaşmayacak hatta her istediğini yapacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi-kardeş arasına girilmez hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kullandığı şampuana tüy dökücü krem karıştır bıçak tekniği de öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Uyurken gözüne tükür herşey çok güzel olucak. Uyanana kadar. Bi 5 sn, max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 horlarken ağzına işe boğulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sıçarken poposunu tıka patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Benim önerim çok çok yeterli. Sıkıştır eline bi 100 ytl seninle övünüp gurur duysun ayrıca çokta kibar olsun :P Ne zaman eskisi gibi oldu gene sıkıştır ha nerden bulacam bu kadar parayı diyorsan dayak yemeye mecbursun o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 koruma tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Run or Die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Beni çağır. Takke bulmam lazım önce, sonra biraz din muhabbeti yapıp yola getiririm. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:13 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 brotherlity yapcak sana yeni bi kombo :D finish him :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ara beni ben abinin ağzını yüzünü kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar