Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdaaaaat! (komsu eziyeti)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

efendim hep benmi goreve cagirilicam, patileri bu sefer ben goreve cagiriyorum :P

bizim komsunun ufak cocugunun beyinsiz bir ogretmeni var (ilkokul 3 filan) devamli esentirik salak salak odevelr veriyor apartmanin herbokubilen i olarakda benim ustume kaliyor

adamin odev verme tarzina hastayim 2 defa gittim okula bi bulsam ben ogreticem adama biseyler

cocuklara verdigi odevlerin tarz su

"cevre kirliligi ile ilgili icinde lastik kutup ayisi pelikan penguen ve pis deniz bulunan kirli cevre resmi ile gokkusagi balik marti ve inek bulunan temiz cevre resmi"

"gugil a su tasarrufu yazin en ilginc makaleyi bulun getirin"

"turkiyenin sinirlari daha genis olsaydi hangi ulkelerle komsu olmak isterdiniz? bu ulkelerin baskentlerinin resimelrini bulup getirin"

"Aile buyuklerinin otoritesini gosteren resim"

"cok televizyon izlemenin zararlari ile ilgili resim bulun getirin"

"magara adamalri ile ilgili soylenen ozlu sozler"

"30x30 boyutunda bir kartonu katliyarak neler uretebiliriz"

su veya bu sekilde bunlari atlattim ama bugun ebenin !#$@@!#$ dedirten son odevini vermis

"29 Ekimle ilgili 3 tane Atasozu bulun"

evet efendim bekliyorum, dogumgunumde bu adamin beni delirtmesine izin vermiycem!

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 14:58 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

onu bende dedim yok 29 ekimle ilgili olucakmis illa

hayir yani bunlara ogretmen olmayi kim ogretiyor aklim almiyor

said:
Geçmişten günümüze gelen, uzun deneyimlerden yararlanarak kısa ve özlü öğütler veren, toplum tarafından benimsenerek ortak olarak kullanılan kalıplaşmış sözlere Atasözü denir. Türkçe'de "sav" ve "darb-ı mesel" olarak da adlanılır.

Atasözleri bir toplumun duygu, düşünce inanç ve kültür yapısını yansıtır. Atasözlerinin kim tarafından ne zaman söylendiği bilinmez. Yani atasözleri anonimdir. Bu sözler topluma mâl olmuş, toplum tarafından benimsenmiş ve yüzyılların düşünce ve mantık isteminden geçerek günümüze ulaşmış kısa ve özlü sözlerdir. Atasözleri, bir düşünce açıklanırken ya da savunulurken tanık olarak da gösterilirler.

ya 80 yil once olmus bir olayin nasil atasozu olabilirki mumkunmu bu
defterdeki notu okumasam cocuk anlamadi ataturk un sozudur diyicem

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 15:02 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anasi yok babasi cahil zil zurna gezen bi adam
direk bana havale etmisler yok mantiksiz diyorum yapamam diyorum, internetten yaziyormussun cikiyormus bunun neresi zor ik idakikada bakiver diyorlar, hatta diplomatik girisimlerim itikamak icin annemi saldilar ustume "oglum sevaptir bak cok kolay biseymis hadi bakiver" diye

postal moduna giricem bu dangalak ogretmen yuzunden

ulan 3. sinfi cocukalrina boyle gerzek odevler verilirmi

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 15:08 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

keske bızede bole odev verselerdı ıhtıyar heyetının gorevlerınden tanzımat fermanına unıte dersının bılmem kacıncı sayfasındakı problemlerden meshur kırmızı kıtaptakı testlere kadar(o zamanlar anadolu lıselerıne ılk okul 5 ten sonra sınavla gırılıyordu) coz babam coz kıymetını bılın bole ogretmenın be
Sosyal ağlarda paylaş

Valla komşuda da var velet 1-2 tane, gıkları çıkmıyor. Anneleri öğretmen çünkü.
Askeri okulda. Yeni yüzbaşı oldu hatta sanırım ^^.

Psikopat komşuya gelirsek, yan apartmanda, 40 yaşında, büyük kolonları ve hastalıklı bir trance müzik zevki var. Ayrıca bu zevkini sabah 7, sabah 3 gibi saçma saatlerde kusmaya bayılıyor, yüksek sesle.
Müzik zevkine hastalıklı deme sebebim saçma sapan saatler seçiyor olması, tamamen bundan. Yoksa kim ne isterse dinlesin, müzik zevkidir saygım vardır orası ayrı. Ama kısık sesle. Ben duymayayım yeter veya, aramızda 40 metre mesafe var lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...