Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Saçı sağa (edit: sola yazmışım yanlışlıkla) yatan arkadaşlara imrenerek bakıyorum. Yaklaşık 3 senedir emekle, azimle sola yatırmama rağmen hala yatırdığım anda hafif sağa kayma gözlemliyorum. Yataktan kalktığımda hep sağa yatmış oluyor, kız arkadaşımla aynı eve çıktığımda ne yapacağımı bilmiyorum. Sağa yatırdığımda olduğu gibi hiç kıpırdamadan kalan saç sola yatırdığımda nedense birden sağa hafif meyilleniyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kimyasallar önermeyin saçlarım dökülmeye başladı onlar yüzünden... Teşekkürler. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 02:58 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 benim de hep sağa yatıyo. ama uçları kıvrılıyo hep gıcık oluyorum ama takmıyorum. dağınık dağınık geziyorum. hayata karşı bi duruşum oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 değilim sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abo. saçlarım sabah kalktığımda asimetrik oluyor filan diye topic açsaymışım ben de salak olmakla itham edilirmişim meğer. neyse, REPORTED BAM BAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Yataktan kalktığımda hep sağa yatmış oluyor, kız arkadaşımla aynı eve çıktığımda ne yapacağımı bilmiyorum Alaka kuramadım , yardım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Saçı sağa yatmadığı için, kız arkadaşının bunu gördüğünde kendisini terkedeceğini düşünüyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Canım ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Aga saçları sağa taranmış bir peruk tak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ve liseli talat konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Kafanı kazıt, böylece sabahları kalktığında saçların sağa yatık olmaz, sevgilin de evi terketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Şöyle bir saçım olması için çoğu şeyimi verirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ay yazık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 saçını istediğin şekle sok, çorap geçir kafana :D böyle birşey duymustum dene istersen euheuhuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 duştan sonra saçını kurularken havluyu istediğin tarafa doğru sil. sağ mı sol mu neyse işte. üzerine de fön çek, bi hafta içinde sorunsuz olarak yatar.. bu arada sana göre mi sağ? yoksa aynada bakınca mı sağ? hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yattıktan sonra kayması doğal bir şey , çorap morap geçir derdi büyüklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ben öne doğru itekliyorum. Mis gibi dümdüz valla (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sabah kalkıyorum afro bi tarıyorum memur saçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 benim sacim saga sola yatmiyor ben napicam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 benim saçımda kalkmıyor nolcak :P sağ sol ve ikisinin karması hareketinden başka hareketi yok :) [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 14:07 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Benim de saçımın sol tarafı kendiliğinden gözümün önüne geliyo. Ne kadar tararsam tarıyim, fayda etmiyo. Islatsam da durmuyo. Bağlamayı denedim öyle bi parça duruyolar gibi ama en ufak bi rüzgarda kurtulup yine iniyolar gözümün önüne Hayır aynı olay sağ tarafta da olsa saçım hem uzun hem dağınık, ondan diycem ama tek taraflı kapatıyo hep. Sol taraflarda bi asilik var sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Asilik değil o, emoluk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 abi halk arasında inat deniyor ona.benim saçımda sörf dalgası gibi mesela sağ tarafı hiç inmez.jöle sürsen bile 2 dk durur sonra yine kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 pardon abi bi sorum olucak ama benim sacım yok ben naapıcam yani kellesme var ben hiç bi yere yatıramiyorum naaapcam cora gecirsem olurmu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 dyna'ya nispet yapıyorsunuz bu topicleri di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar