Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shoot'em Up!

fede

Öne çıkan mesajlar

filme gitmeden önce hakkında sadece çekilmiş en iyi silah sahnelerinin olduğu film olduğunu biliyordum. bugün gittim filme. salt ekşın filmi. bünyeye inanılmaz bi serotonin ve adrenalin veriyo. mutlu oluyosunuz filmden çıkınca. silah sahnelerine bu kadar güleceğimi hiç tahmin etmezdim.

kısaca ekşın seven herkes bu filme muhakkak gitsin. pişman olmazsınız.

edik: yanlış hormon ismi :)

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 00:48 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

clive owen ın paraya ihtiyacı varmış heralde diye düşündüm film bittiğinde aynı eragon da ki con malkoviç gibi hatta şöyle

abi sana şu kadar para vericez rolün karizma bide monica belluci var takılırsınız hı ?
owen- taam

parayı sokağa atmanın alternatif yolu.. "bence"

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 01:06 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
son derece saran bi film bence. yanlız herif immo resmen. o nası bi nişancılık arkadaşım. hiçbişeyde anlatmıyolar bu herif anadan doğma tetikçiymiş gibi önüne gelene sıkıyo. ulan bi anlatın herif nerden gelmiş nerden gitmiş. tamam karısı ölüyo anladık onuda. muallakta kaldım ben şimdi ne iş diye :P
Sosyal ağlarda paylaş

Film bir kere çok saçma. Aptalca sahne bol bol. Monica çok giyinikti.

Ama olmuş. Çok eğlenceliydi. Düşünmeden izlemek gerek. Saçmalık aranmadan izlenmeli. Çok eğlenceli bir film. Film bittiğinde arkadaşla ''Olm nası biter lan'' dediğimiz, daha 52134134 saat sürse hiç itiraz etmeden izleyebileceğim bir film.

Ayrıca en bol aksiyonun olduğu yerde Motörhead - Ace of Spades ile beni benden almış film. Gaza geldim o arada. Arkadaşın evde olmasam atlayıp zıplıcaktım koltuklarda. Ama tuttum kendimi.

İzlenmeli. İzletilmeli. Güzel bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...