Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mDsm_-Ia1HU Yunanistan maçı öncesi Yunan basının sorularını cevaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=190296&syf=8 said: AutolycuS 18 Ekim 2007, Perşembe - 11:42 tarihinde demis ki: Hoca ders vermeye devam ediyor :P http://uk.youtube.com/watch?v=ChkFtdzDKxs [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 21:04 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 İşte bu sebeple dil öğrenirken öğrenilen dilin gramerine göre düşünmek lazım. Fatih hocanın şu söyledikleriyle ne anlatmaya çalıştığını Türk olmayan birinin anlaması zor. Ben en çok başbakanın İngilizcesini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 şu yorumun konuyla alakasını çözemedim; "Iam Arab sunni, I call you to islam and paradise. you need islam to put your life right. come and read more about islam. do not love any woman or man, love ALLAH only. all will disappoint you but ALLAH will not" belki de videoyu daha izlememiş olmamdan kaynaklanıyodur x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 XVIIdelipedro (8 hours ago) : I'm a table You're a chair desem anlarmı beni fatih terim? AŞSFLADLGSŞDGLDŞSGLDSŞGLDSŞGLSDŞGLAŞFLASŞFL ASŞFLASŞFLAŞSLFASŞFLASŞFLASŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 fatih hocanın italyancasıda böleyse oho.. direk istifa.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 tabele ne yahu tabele. heyhat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bilmiyorsun sus işte be abicim..tercümanın mı yok sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 uaıejuaehuaehuaehuahse i dont want to look back i want to look front aeuhauehsdhfuasdfasefadsf asdfuhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: i dont want to look back i want to look front yok artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 "In the tabele" Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 its dı fıtbol thats dı fıtbol hsdfasaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Ub1-4DCTF3k&mode=related&search= italyanca konuşabiliyor ama terim hocam =) alakalı video lar kısmında buldum, ingilizcesi eksik bir siyah kurdele de yerinde olmuş [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 23:41 tarihinde, jarjar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hahaha yarildim adamin kurdugu her cumle yanlis anasini satim ulan madem bilmiosun ne diye havalara giriosun curumun neki ingilizce basin aciklamasi yapiosun aha yaparsan boyle kapak olur i want the see the front dersin in the tabela dersin some big okazyons nedemektir ya mahuahu bitiren an bu oldu one point moo hjahaha bide bu aciklamayi varya ordan bi kisi anladiysa kafami kescem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yorumları okuyun abi süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 everything something happened super hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bunun italyancasida ingilizcesi gibi olmasin sakin? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 21:21 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 fatih terim'le dalga geçmek bazı vucut parçalarını ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 adam cahilse bu yasa kadar ingilizce ogrenmemisse benim vucudumdan verebilicek tek bi parcam var ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Olay ingilizce bilmemesi degil. BIlmedigi halde oraya cikip dunyaya maskara olmasi. Amerikali arkadaslara izlettim dogru duzgun birsey anlamadilar ama baya guldu hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Dil bilimciler günlerce uğraşıp Türkçe'ye çevirmişler (:P) said: "bize bana farketmez' buyuk mac kolay oteki maclardan' maalesef' her zaman biz maclari kontrol maclarin altinda kontrol etmeliyiz' mac sirasinda bazi muhtemel buyuk sanslarimiz bazi buyuk okazyon(!)´larimiz var' yani boyle birsey' ama bazi zamanlar ne yapabilirim ki? ve o futbol su futboldur' herseye birseyler oldu ise birseyler olmustur ve hersey birseyler olması sonucu olur' herneyse simdi hersey tabela(!)´da' biz durumu gormus olmaliyiz simdi ikinci pozisyon ve bir puan daha' arkayı görmek istemiyorum ' önü görmek istiyorum ve umit ederim ki yarin benim takimlarim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar