Durotan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 öncelikle geyik değildir. şimdi ben böyle bişeyim; boyumu bilmiyorum, tam olarak 57 kiloyum. ama boyuma göre çok zayıf olduğuma eminim, eminiz. bay hekim'e başvurduk ve kan iğnesi şey etti (eğer istersen, dedi). işte tam olarak bunu sorucam. aranızda benden başka aşırı zayıflık dönemi geçirmiş olan var mı? kan iğnesi denen acı verici zımbırtı gerçekten bişeye yarayacak mı? yoksa boşa mı deldirmiş olucam? çünkü hiçbişeye karşı resistance kalmadı. üstüme kuş pislese sıtma kapıyorum nerdeyse. en kısa zamanda dombili olmam lazım. sakın "yemek ye" demeyiniz. yiyorum yiyorum bedenim kuru kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yannis yiyisoun o zaman eauhhea ben yiyoyrum mesela enfes kilo aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 1,80 boy 56 kiloyum yemek yedigim zamanlar ama :) tuvalete girince felan 55.5 felan oluyorum ama ben öyle kolay hasta olmuyorum nedense sadece küçüklükten kalma bi hastanede felan yattım zamanında bronşit var o azar arada sigaradan dolayı o kadar... [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 19:14 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 doktorun üstüne bizim birşeyler söylememiz biraz yanlış olur... ama hiçbir doktor gerekli değilse gidip kan iğnesi vermez, manyak değildir. (bkz. acısı) ama spor yapmanın bir faydası olup olmayacağını sorabilirsin. spor derken çıkıp arkadaşlarla haftada bir maç yapmaktan bahsetmiyorum. yüzme, günlük 3-5 km koşmak, fitness gibi kısa sürede kas yapacak sporlardan bahsediyorum. (özellikle de yüzme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: 1,80 boy 56 kiloyum yemek yedigim zamanlar ama :) tuvalete girince felan 55.5 felan oluyorum doğal abi orası bok deyip geçmeyin onunda bir kütlesi bir ağırlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kan iğnesi ne yahu? metabolizman mı zayıflamış? nedir olay? sindirim sisteminde mi problem? yoksa psikolojik mi? iyice araştırıldı mı? kansızlığı olanlara demir iğnesi yaparlar da hani pek alakası yok galiba dediğinle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 anskiii lan iğneyle kanmı enjekte ediyolar anlamadımki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Nasil yani 57?Ben 1,83'e 51 im ,doktorlar "iyisin iyi" diyorlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yemiş o doktorlar seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Yemesinler 2 gıdımsın zaten.. Ahah espiri nasıldı. Süperdi dimi. Biliyorum süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: Kartan, 16 Ekim 2007, Salı - 23:39 tarihinde demis ki: Nasil yani 57?Ben 1,83'e 51 im ,doktorlar "iyisin iyi" diyorlar?? abi metabolizmanda bi bozukluk yoktur belki, çok hızlı çalışıyodur ne bileyim. ama adamınkinde bozukluğa bağlı olarak bi zayıflık varsa hastalık teşhisi koyarlar yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben su içsem 5 kilo alıyorum püüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 erçin sen zayıfsın abi kilo alman lazım biraz. Ben ilkokuldan ortaokulun sonuna kadar hep zayıftım. Boy ile kilom arasında hep 15 fln fark olurdu. Simdi 5 e fln düştü bu fark biraz daha alıp bırakıcam belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 zayıf olmanın kansızlıkla bir alakası yok ki! Benim bi kız arkadaşım vardı. o feci zayıftı... daha sonra hergün kendini zorlıyarak yarım ekmek şokelle yedi ve ancak 8 ay sonra kilo almaya başladı. (tabi düzenli yemeğinide aksatmadan) Bu arada sen her ne kadar yemek yiyorum desende sanırım düzenli olarak yemiyor olabilirsin. Bunun içine düzensiz uyku, sigara gibi etkiler girince kilo alamaman normaldir. yanlışmıyım_? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 01:02 tarihinde, Matis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 düzensiz uyku çok etkiliyor bazılarında kilo yapıyor bazıları bu yüzden zayıf kalıyor kişiden kişiye değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ugrasip da alamiyorum ben napayim? :/ Ne kadar saglikli yasam rehberi varsa onlarin tersini yapiyorum,kilo alamiyorum reva mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 aga ben çok ufakken çok zayıftım sonra paso peynir ekmek yedim liseye kadar şişmanladım sonra bodye gittim kilo veriyim diye şimdi ayıboğan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 spor yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 179-180 fln boyum var. kilom da 55 fln, hatta bu yaz baya bi düştüm 51 flndı bi ara. ama ne hasta oluorm ne bişi, gayet de memnunum. o yüzden kilo alayım diye bi çabam da hiç olmadı (millet kilo vercem diye uğraşırken hiçhiç hiç olmadı :) görünüş fln demeyin, kötü görünüyor belki ama umrumda değil açıkçası :)). bence kolay hasta olmaman için bir çözüm ara, kilon ile ne kadar alakası var bilmiyorum, kilo alıp sonra yine kolay hasta olmaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben 1.87 yim 70 im zayıf oldugumu düşünüyorum siz napmıssınız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 metebolizma meselesi ben yiyorum kilo alıyorum diyen arkadaşlar için soylüyorum.sorun yaşayan arkadaşımız önünzde 1 tane inek yese siz bi tabak bonfile yeseniz siz kilo alırsınız o almaz. Diyetisyene baş vur arkadaşım.ama das.ağli bi diyetisyene başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kilo almayan almaz bu böyledir diyet işi filan değil. iğne filan oluyosun epey bi tedavisi var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben 1.80-1.85 civariyim 90 kiloyum zayif oldugumu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 çok şey düşünüyosun bence dfdfghfdf normalsin gibi =/ [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 20:14 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar