Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Böyle karanlık tam uyumalık. Saati 5 e kurup 10 a ertelemelik. Kalkınca sıcacık kahvenle güne başlayıp camdan dışarıyı izlemelik. Aslında hava kendine göre ne kadar kötü ama yapılanlar ne kadar yumuşak. yumuşasım geldi. yumoş'a ne oldu bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Uzundur yağmur da yağmıyor İzmir'de. Bir de o yağsa, açsam camı yağmuru dinlesem. Hafif bir tütsü yaksam , azar azar dumana boğsa içerisini. Kahvemi alsam, hafif hafif yudumlasam. Cama başımı dayasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İstanbul'da az önce o kadar şiddetli gök gürledi ki, dedim Zeus düştü herhalde yukardan bakarken. Yağmur yağıyor da efendi gibi yağmıyor burda, allahtan uyanıktım anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kıştan, soğuktan, yağmurdan ve kardan nefret ediyorum KYOTO'YA HAYIR! YAŞASIN TROPİKAL KUŞAK! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Deli gibi yağmur yağsa yanında da süper bi rüzgar çok güzel olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hortum çıksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Hava tam uyumalık da sinekler içeri kaçıyo. Sabahın 8'inde kalktım suratıma inip kalkan sinekler yüzünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 en sevdiğim hava şekli :) sıcak bi süreden sora sıkıo beni.kışı cok seviyorum kar yağsın yağmur yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bıktım burdaki soğuktan yağmurdan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sıcakları yaşamaktansa böyle havayı tercih ederim hatta her türlü iklim olayına tercih ederim ne aşırı sıcak, ne de soğuk. istediğin kıyafetle çıkabilirsin ister kazak giy çık, ister t-shirtle çık. üşümezsin de terlemezsin de.çok güzel oluyo böyle havalar. bi ıslanması problem oluyo ki o da şemsiyeyle halledilebilecek birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sogux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bu havada sağlam bi nevale+süper filmler üst üste 3 film falan yatana kadar rahat bi ortam da varsa süper giderde bende yok o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 valla bide böle havalarda halı saha macı güzel oluyo 11-12 falan süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İzmir'e sonunda yağmur yağdı. Vapura bindim yağdı, indim durdu. Gene dönerken bindim yağdı, indim durdu. Sonra eve girdikten 5dk sonra yağmaya başladı ve hala yağıyor. Rastlantının bu kadarı. Çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abi korkuyorum, 500 metrekarelik bir alanda 3 tane şimşek çaktı, kedi tavanlarda geziyor zaten. ben de dışarı çıkacaktım, pis üşeniyorum haliyle, dışarı mı çıkılır lan bu havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İstanbulda çok fena yağıyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bu güzel havanın hatrına demin bir kez daha çıkıp bisikletle ıslandım , geldim, sıcak duşumu alıp oturdum. Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Sabah 6'da yatıyorum, hava karanlık, akşam 6'da kalkıyorum hava karanlık. Ne lan bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 isveç - sarisin tas hatunlar olduk sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Elektrikler gitti iki defa ardarda rated arena ortasında fırtıne yüzünden. direk yaradana küfrettim, bir şimşek daha çaktı, ''Elinden gelen bu mmuaaağğ!?!?'' diye bagırmak istedim ama yemedi. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 19:50 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Okul zamanı tam okuldan çıktığımız zaman yağmur bastırınca ben öyle bağırdım. 1 saat sonra eve geldiğimde çantam yere kayıp düşmem yüzünden sırılsıklam, cüzdanım o telaşta kaybolmuş ve cep telefonum bozulmuştu. Hala tanrıya inanmıyorum tabi o ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hava süper, üşümeyi özlemişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 üşümeyi özlemek?? o_O! ...insan ırkı hakkında anlayamayacağım bir şey daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 neyse. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:09 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: dasaaa, 13 Ekim 2007, Cumartesi - 21:58 tarihinde demis ki: üşümeyi özlemek?? o_O! bütün yaz eriyince insanın canı çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar