Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olduren Seks

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Garbagelik hale gelmeden su olayi tartisalim bakalim.
2 ay once Amerika'da gazete mansetiydi, "oha lan valla nolcak simdi" demistim okuyunca, fikirlerinizi alayim.

ABD'de bir cift, sado-mazo olaylarina ilgili baya. Yine brutal gecen bir gece sonrasi kadin fazla hirpalaniyor ve oluyor. Adam mahkemeye cikarilacakti ama olayin devamini takip edemedim. Suclu mudur simdi bu adam? Yargic olsam napardim dedim, bilemedim acikcasi : )
Sosyal ağlarda paylaş

kadının rızası varsa bile amerikalıların release dedikleri sorumlu tutulmayacağını ifade eden bir belge imzalamadıysa kazaen ölüme sebebiyetten 10 sene yer. 5 senede şartlı tahliye olur ama seks suçu olduğu için ömür boyu takip edilir. Amerikan dizilerinde gördüklerimden bir karışım yaptım:DDDDDDDDDDDDD
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kadın da istemişse cinayet sayılmaz, ben hakim olsam tahminen "ölüme sebebiyet veren dikkatsizlik - kaza" hükmü verir kısa süreli hapis ve para cezasına çarptırırdım.

Sonuçta bir iş kazası ya da mesela aşırı hızda araba kullanıp kaza yapınca yan koltukta ölen adam yüzünden de cinayet cezası almıyosun. Aynı şey bence. Ve hatta orada trafik suçu aşırı hız, toplum güvenliğini hiçe saymak falan gibi bisürü şey geliyo bunda yatakta başbaşasın bu suçlar da yok çok daha az suç var ortada yani.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 00:10 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

olayın detayını bilmiyoruz ama adamın hatası tespit edilirse elbette ceza alır. rızalı ölüme bile izin yok sonuçta.

almanya'da adamın birisi gazeteye "yiyecek adam arıyorum" diye ilan vermişti, biri de gidip kendini yedirmişti. yamyam herif gene müebbet yedi sanırım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...