Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Garbagelik hale gelmeden su olayi tartisalim bakalim. 2 ay once Amerika'da gazete mansetiydi, "oha lan valla nolcak simdi" demistim okuyunca, fikirlerinizi alayim. ABD'de bir cift, sado-mazo olaylarina ilgili baya. Yine brutal gecen bir gece sonrasi kadin fazla hirpalaniyor ve oluyor. Adam mahkemeye cikarilacakti ama olayin devamini takip edemedim. Suclu mudur simdi bu adam? Yargic olsam napardim dedim, bilemedim acikcasi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 şmdi napmış da öldürmüş iice araştırılması caizdir,detay isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kadının isteği dışında yapılan bir şey olduğu kanıtlanabilirse suçludur yoksa değildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Amerika'da Özetledim senin yerine ben. Napmış ki tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 insan gibi sevişin der 20 yıl gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Şimdi ben ölmek istiyorum. Gel beni öldür dedim. Seni suçsuz sayarlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 saymazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 3. dereceden cinayete tesebbus gibi bisey cakabilir hakim bey, yargilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kadının rızası varsa bile amerikalıların release dedikleri sorumlu tutulmayacağını ifade eden bir belge imzalamadıysa kazaen ölüme sebebiyetten 10 sene yer. 5 senede şartlı tahliye olur ama seks suçu olduğu için ömür boyu takip edilir. Amerikan dizilerinde gördüklerimden bir karışım yaptım:DDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Eğer kadın da istemişse cinayet sayılmaz, ben hakim olsam tahminen "ölüme sebebiyet veren dikkatsizlik - kaza" hükmü verir kısa süreli hapis ve para cezasına çarptırırdım. Sonuçta bir iş kazası ya da mesela aşırı hızda araba kullanıp kaza yapınca yan koltukta ölen adam yüzünden de cinayet cezası almıyosun. Aynı şey bence. Ve hatta orada trafik suçu aşırı hız, toplum güvenliğini hiçe saymak falan gibi bisürü şey geliyo bunda yatakta başbaşasın bu suçlar da yok çok daha az suç var ortada yani. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 00:10 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Suçlu efenim. edit: detaylar lazım aslında, ölümüne sebep olan "ihmal"de elemanın payı nedir vs., ona göre vermek lazım kararı. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 00:11 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Hmm eğer kasıt yoksa ölümlü araba kazasıyla karşılaştırılabilir. Sonuçta onlara da hapis cezası veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bence kaza kategorisine girer. İhmalkarlıktan da ceza yer. öyle olur iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 onu bunu geçtimde nası öldürürsun hatuun yaf napmış yani pozisyon fln denerlerken hatunun boynu mu kırlmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 para cezası + bir kaç ay östrojen versinler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bir iki sene önce İstanbul Bahçşehirde bir çift oral seks yaparken kadın öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ölene kadar mokoko olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 oha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Adamın ne yaptığını bilmeden ceza vermek iyiymiş ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 olayın detayını bilmiyoruz ama adamın hatası tespit edilirse elbette ceza alır. rızalı ölüme bile izin yok sonuçta. almanya'da adamın birisi gazeteye "yiyecek adam arıyorum" diye ilan vermişti, biri de gidip kendini yedirmişti. yamyam herif gene müebbet yedi sanırım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bence kullanıcı hatası parası geri verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 tılsım 4 te de öluyodu kadım olduren sex yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Ölene kadar mokoko olmuş. lol ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yalnız cidden böyle bir ölümle dünyaya manşet olmak feci bir olay. bir de ingiltere'de manhole'da boğularak ölen bir işçi vardı. onun geyiğini çevirmişlerdi yabancılar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 öldürdüyse suçludur birader, bu kadar haşin davranmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar