Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2: Episode 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knoxville said:
daha sc2 çıkmadı :P
o değil de, yeni ne yapsın anlamadım. tf2, portal da yaptılar işte. hl serisine odaklanılmış belli ki...

doğru.
starcraft diyecektim, elim sürçmüş 2 de eklemişim oraya.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gnome achievement nasıl bir şey diye ararken bu siteyi buldum, resimlere baştan sonra bakmanızı tavsiye ederim oyunu bitirmişseniz (aksi taktirde spoiler dolu)
şimdi bir kez daha baştan böyle oynayacağım oyunu hehe

http://www.kfj.f2s.com/index.php/2007-10-15-gnome-quest
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben internetten oyunu indirdim, aslında çokta anlamam ama oynamak istiyorum, sonuçta lisanssız ama ben nasıl oynamaya başlayacağımı anlamadım read me kısmında böle bir oyarı vardı nese uzun lafın kısası lütfen bu işlerden anlayan birisi varsa birkaç dakka ayrıp bana yardım edebbilirmi :)
said:
Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
It will look like: X:somedirportalhl2.exe -steam -game ep2

Run the shortcut and have fun ;)
Mesaj tarihi:
hl2.exenin kısayolunu at masaüstüne.
sonra sağ tıkla kısayola özelliklere gir.
orada hedef var.
onun karşısında exenin bulunduğu yer yazar.
atıyorum "c:oh yeah" yazıyorsa sen onu "c:oh yeah" -steam -game ep2 şekline getireceksin.
Mesaj tarihi:
Sailor said:
hakkaten süpermiş. bitti. bu arada portal 4.7, ep2 5.6 saat sürmüş bitirmesi.

abi naptın ilk bitirişim 1.10 ikincisi 43.57 portalı sdf.

bu arada oyun harbi süper pek oynamadım ama. başında bir ss çektim wallpaper yapasım geldi ehue

http://img505.imageshack.us/img505/9343/ep2outland010006rj0.jpg
Mesaj tarihi:
@ PrudenT

çok teşşekür ederim :) ben hedef yerine konuma yazıyordum ondan olmuyormuş demekki.. tekrar tekrar teşekkür ederim sana hemen şimdi deneyecem umarım herşey yolunda gider
byzasz said:
ben hedef yerine konuma yazıyordum ondan olmuyormuş demekki
diyecektim ki sorun o da değilmiş ben tırnak işaretinin içine yazdığımdan olmuyormuş şimdi oldu :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
throine said:
Half Life 1'den Half Life 2 : Episode Two'ya zıpladım hemen, aradaki oyunları oynama fırsatım olmadı. Arada çok şey kaçırmışım değil mi? :(

obarey aborey 8-)
Mesaj tarihi:
yaz gelsin kendimi eve kapatıcam, asosyalliğin dibine vurucam ne kadar oyun varsa bitiricem. :)
company of heroes, bioshock, hl serisi, crysis, cod 4... sayayım mı daha?
Mesaj tarihi:
hl2 ep2 sorunlu olduğu için sildim. öncekileri hep oynadam. orange box indirmiştim netten. yürürken freeman tümsekten geçen araba misali zıplıyor sürekli. sildim tabi.

bu zıp zıp probleminin çözümünü bilen varmı ?
Mesaj tarihi:
ben de daha dun bitirdim tf2'den kafami kaldirip. guzel olmus ama sonu harbi dandikti yani isi gucu yok 2 advisor gelip eli'i oldurcek pee :P oyunu portal'a baglamalari da sasirtti beni, demekki portalin sonundaki sarkida "we're out of beta" dedigi oymus :P

edit: ayrica bu borealis'in ekibiyle yok olmasi olayi eski bi amerikan efsanesi hatirladigim kadariyla.
Mesaj tarihi:

valla ben hala mantıksız buluyorum, tıpkı filmlerde ana kahramanı öldürmeden önce konuşma yapma gereği duyduğu için vakit kaybedip sonra gg olan kötü adamlar gibiler. baştan gelselerdi işte, radar madar tespit edemiyorsa madem.

• 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni konu açmayayım dedim hazır bura varken.
Oyunu ilk edindiim zamanla oynamıştım, bol Strider'lı yerde takılıp bırakmıştım. Şimdi tekrardan şöle bi EP1 ve EP2 yapayım dedim de, özellikle EP2'de aşırı zorlandım ya. Yani çook uzun zamandır bi oyunda bu kadar zorlanmamıştım. Üstelik normalde oynuyorum yani.
Kısacası şunu sorayım dedim: oyun mu zor, WoW oynamaktan "önce targetla sonra saldır" olayına fazla alışıp körelmiş miyim, yoksa zaten yetemiyo muydum :P
  • Yeni Oluştur...