knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 daha sc2 çıkmadı :P o değil de, yeni ne yapsın anlamadım. tf2, portal da yaptılar işte. hl serisine odaklanılmış belli ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 episode 4 ayrı bir hikaye ile çıkacak (adrian?) ayrıca doğal olarak source 2 ile felan half life 3 çıkacak çılgın atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 knoxville said: daha sc2 çıkmadı :P o değil de, yeni ne yapsın anlamadım. tf2, portal da yaptılar işte. hl serisine odaklanılmış belli ki... doğru. starcraft diyecektim, elim sürçmüş 2 de eklemişim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gnome achievement nasıl bir şey diye ararken bu siteyi buldum, resimlere baştan sonra bakmanızı tavsiye ederim oyunu bitirmişseniz (aksi taktirde spoiler dolu) şimdi bir kez daha baştan böyle oynayacağım oyunu hehe http://www.kfj.f2s.com/index.php/2007-10-15-gnome-quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi bi oyun bu kadar mı mükemmel olur ya Puttin' On a Clinic Defeat the chopper in Episode Two without any misses bunu ilk denemede yaptım bu arada ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Doğuştan demoman'sin chem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bi strideri o magnet şeyleri ile 2 defa ıskalamadım:b genelde direkt olarak vurdum hemde zıplayıp fırlatıyordum uzağa gitsin diye eheh var bi demomanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Cheers mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben internetten oyunu indirdim, aslında çokta anlamam ama oynamak istiyorum, sonuçta lisanssız ama ben nasıl oynamaya başlayacağımı anlamadım read me kısmında böle bir oyarı vardı nese uzun lafın kısası lütfen bu işlerden anlayan birisi varsa birkaç dakka ayrıp bana yardım edebbilirmi :) said: Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2 It will look like: X:somedirportalhl2.exe -steam -game ep2 Run the shortcut and have fun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hl2.exenin kısayolunu at masaüstüne. sonra sağ tıkla kısayola özelliklere gir. orada hedef var. onun karşısında exenin bulunduğu yer yazar. atıyorum "c:oh yeah" yazıyorsa sen onu "c:oh yeah" -steam -game ep2 şekline getireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sailor said: hakkaten süpermiş. bitti. bu arada portal 4.7, ep2 5.6 saat sürmüş bitirmesi. abi naptın ilk bitirişim 1.10 ikincisi 43.57 portalı sdf. bu arada oyun harbi süper pek oynamadım ama. başında bir ss çektim wallpaper yapasım geldi ehue http://img505.imageshack.us/img505/9343/ep2outland010006rj0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 @ PrudenT çok teşşekür ederim :) ben hedef yerine konuma yazıyordum ondan olmuyormuş demekki.. tekrar tekrar teşekkür ederim sana hemen şimdi deneyecem umarım herşey yolunda gider byzasz said: ben hedef yerine konuma yazıyordum ondan olmuyormuş demekki diyecektim ki sorun o da değilmiş ben tırnak işaretinin içine yazdığımdan olmuyormuş şimdi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hehe zamanında az çekmedim o tırnak işaretinden sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 zombie master diye bir mod gördüm bugün. çok bakma imkanım olmadı gerçi ama güzel gözüktü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Half Life 1'den Half Life 2 : Episode Two'ya zıpladım hemen, aradaki oyunları oynama fırsatım olmadı. Arada çok şey kaçırmışım değil mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Yuh demek istiyorum, ahanda demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 throine said: Half Life 1'den Half Life 2 : Episode Two'ya zıpladım hemen, aradaki oyunları oynama fırsatım olmadı. Arada çok şey kaçırmışım değil mi? :( obarey aborey 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 lost'a 4.sezondan başlamaktan az daha hafif olmuş seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yaz gelsin kendimi eve kapatıcam, asosyalliğin dibine vurucam ne kadar oyun varsa bitiricem. :) company of heroes, bioshock, hl serisi, crysis, cod 4... sayayım mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hl2 ep2 sorunlu olduğu için sildim. öncekileri hep oynadam. orange box indirmiştim netten. yürürken freeman tümsekten geçen araba misali zıplıyor sürekli. sildim tabi. bu zıp zıp probleminin çözümünü bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 asdfhgjhkl zıp zıp zıplıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben de daha dun bitirdim tf2'den kafami kaldirip. guzel olmus ama sonu harbi dandikti yani isi gucu yok 2 advisor gelip eli'i oldurcek pee :P oyunu portal'a baglamalari da sasirtti beni, demekki portalin sonundaki sarkida "we're out of beta" dedigi oymus :P edit: ayrica bu borealis'in ekibiyle yok olmasi olayi eski bi amerikan efsanesi hatirladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 eli direnişin başındaki adam niye uğraşmasınlar ki yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 valla ben hala mantıksız buluyorum, tıpkı filmlerde ana kahramanı öldürmeden önce konuşma yapma gereği duyduğu için vakit kaybedip sonra gg olan kötü adamlar gibiler. baştan gelselerdi işte, radar madar tespit edemiyorsa madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Yeni konu açmayayım dedim hazır bura varken. Oyunu ilk edindiim zamanla oynamıştım, bol Strider'lı yerde takılıp bırakmıştım. Şimdi tekrardan şöle bi EP1 ve EP2 yapayım dedim de, özellikle EP2'de aşırı zorlandım ya. Yani çook uzun zamandır bi oyunda bu kadar zorlanmamıştım. Üstelik normalde oynuyorum yani. Kısacası şunu sorayım dedim: oyun mu zor, WoW oynamaktan "önce targetla sonra saldır" olayına fazla alışıp körelmiş miyim, yoksa zaten yetemiyo muydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar