Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2: Episode 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

said:
En beğendiğim adam Opposing Force'dan Adrian Shephard'dır o başka. Tam yalan oldu adam yazıktır ya.

said:
harbi ya adriana noldu adam karanlıkta takıldı kaldı ;(

said:
ardından adrian shephard da az sonra yanıma gelir herhalde dedim. etkileyici olması gereken olayı örttü bence bu hataları, ziyan ettiler

adrian shephard konusunda fazla ümitlenmeyin.

çünkü half-life opposing force oyununu, valve'dan başka bir firma yaptı.
bu yüzden genel senaryo bakımından OF'yi hesaba katmıyorlar.

Dikkat ederseniz OF'den sadece Adrian yok, ordaki yaratıklar da yok.
Belki gearbox gene bir expansion yapar, o zaman görürüz Adrian'ı.
öteki türlü bu kadar heyecanlanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Gangren
üye [şikayet et]
§ 10 Ekim 2007, Çarşamba - 21:17 [ özel msj ]

EP1 ile alakası var mı?

Benim için topiği bitiren soru bu olmuştur neden bilmiyorum ama çok güldüm ahah :)

Yok yani, Prologue olabilir, Epilogue olabilir, Animatrix gibi aralarda olabilir, o yüzden sordum :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gearbox zamanında zaten Valve'ın expansion'larını yapıyordu. Yani Valve'dan habersiz yapılan birşey değil. Fakat tabi hikaye valve'ın kinden farklı. Ama yinede adamlar ekleyebilir Shepard'ı. Belli olmaz.

Gearbox sadece expansion pack yaptı.
Ancak yaptığı expansion packin, "main" half-life hikayesinde hiç bir etkisi olmadı.

Valve, Gearbox'un yarattığı senaryoyu devam etmek, kullanmak istemedi.

Dikkat ederseniz sadece Adrian değil, Race X de yok.

Herhalde Valve, Adrian ve Race X'in işleri daha da karıştıracağını düşündüğü için kullanmadı.

Adrian'ı ve Race X'i dahil etmek isteseydi zaten çoktan dahil ederdi.
Yani dünyaya işgale gelen Race X bir anda buhar olup uçtu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim salaklığım, ya oyunu hard'da oynanam, ya da oyundaki bir bug neticesinde "Freeman Pontifex" bölümünün hemen başında takıldım kaldım. 2 tane Antlion Guardian geliyor ama elimde ne kadar silah/bomba, çevrede ne kadar varil ıvır zıvır varsa yine de bir tanesini bile öldüremedim. Var mıdır kolay bir yolu? =/
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim ağlıyorum ya gözümden yaşlar geldi. Hunterlar tabiri caizse ebemle ilişkiye giriyo ya. Shotgunla sağ tıklayarak 4-5 vuruşta anca iniyo, ayıptır.
Bi de bu yetmiyomuş gibi her Strider'ın yanına 19528812 tane koymuşlar. White Forest'ı Strider'lardan koruduğumuz yerde bi achievement var, binaların hiçbirinin patlamasına izin vermeme olarak, onu yapmaya kasıyorum kaç saattir ya. Yazık bize de yazık.
Ama oyun efsane olmuş o ayrı.

edit: Eklemeyi unutmuşum, binalardan birinin yakınında bi strider varsa ve sen oralarda diilsen hiçbi şekilde binayı patlatmıyolar. Sen ne zaman görüş alanına girersen direk patlatıyolar. Öyle oldu mu da achievement nerdeyse imkansız hale geliyo.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 21:53 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Valla ben arabayla tam gaz gidip eziyordum hunterları direk ölüyorlardı :) sonra inip arkadan topumu alıp strider ın kafasına atıp indiriyordum. ilk 3unu rahat alıyorsun base e varmadan da sonra 2serli gruplar gelince zorluyordu. Onun yanısıra su OK atan yay gibi bir silah vardı ( sabah sabah hiçbirseyin adını hatırlayamadım ) onunla da hunterlar cok rahat iniyorlar. Oyun sonunda starship troopers havası sezdim biraz :P[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...