Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thinkgeek.com t-shirtleri


Larva

Öne çıkan mesajlar

Daha önce açılmış konulara baktım en son 2 yıl önce varmış bende yeni bi tane açayım dedim.

Efendim site burası
Çok eğlenceli icatlar var ben bi kaç tane t-shirt beğendim açıkçası.

Yalnız çok bilgim yok ama kargo falan hayli pahalıya gelicek gibi duruyor o yüzden siteden bişeyler almak isteyen çıkarsa konuşalım kargoyu da paylaşırız diye düşündüm. Pm den yada [email protected] dan ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de eğer shipping konusunda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim ne kadar fiyata kadar ürün gümrükten sorunsuz geçiyo.
Kargo ücreti ne kadara geliyo tam bilmiyorum ama hayli masraflı gibi geliyo bana bi 40 dolar civarı gibi. Bişey almak isteyenlerle ortak sipariş verip kargo ücretini bölüşebiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100 dolar üstüne gümrük var. gidip tophaneden (gibi birşeydi) para verip ürünü alabiliyorsunuz. bayram zamanı gümrük alt sınırı 400 dolara cıkıyor. bu yüzden yetiştirecekseniz şimdi ismarlayın.
not: think geek'in kargosu pahalıydı galiba. (galiba)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben nba store dan 5 forma 2 tane bileklik istedim 100$ gibi bi vergi almıslardı fena girmişti bide eer adresinizde eer turkce karakter warsa sakın turkce karakter kullanmayın gondermiolar bide parayı cekiolar soora bisuru ugrasıosunuz (kendimden biliorm)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Bence hiç gerek yok böyle t-shirtlere..Yani 15 $ t-shirt alıp 35 $ da kargo vericegine ( = 50 $ eder ) gider güzel billabong olsun,levi's olsun,dockers olsun veya X marka olsun güzel yazın giyilebilicek şık,polo yaka falan t-shirtler alırsın yani.
Bunlar luzumsuz be.Kaliteli imajlar degil yani =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...