Larva Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Daha önce açılmış konulara baktım en son 2 yıl önce varmış bende yeni bi tane açayım dedim. Efendim site burası Çok eğlenceli icatlar var ben bi kaç tane t-shirt beğendim açıkçası. Yalnız çok bilgim yok ama kargo falan hayli pahalıya gelicek gibi duruyor o yüzden siteden bişeyler almak isteyen çıkarsa konuşalım kargoyu da paylaşırız diye düşündüm. Pm den yada [email protected] dan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 girişteki kravatın hastası oldum çok güselmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çok güzel t shirtler var japon kültüründen t shirtleri istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bi de eğer shipping konusunda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim ne kadar fiyata kadar ürün gümrükten sorunsuz geçiyo. Kargo ücreti ne kadara geliyo tam bilmiyorum ama hayli masraflı gibi geliyo bana bi 40 dolar civarı gibi. Bişey almak isteyenlerle ortak sipariş verip kargo ücretini bölüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 100 dolar üstüne gümrük var. gidip tophaneden (gibi birşeydi) para verip ürünü alabiliyorsunuz. bayram zamanı gümrük alt sınırı 400 dolara cıkıyor. bu yüzden yetiştirecekseniz şimdi ismarlayın. not: think geek'in kargosu pahalıydı galiba. (galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 dolar değil euro. ki bu da 140$ falan ediyor yaklaşık şu anki parite ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 walla ben nba store dan 5 forma 2 tane bileklik istedim 100$ gibi bi vergi almıslardı fena girmişti bide eer adresinizde eer turkce karakter warsa sakın turkce karakter kullanmayın gondermiolar bide parayı cekiolar soora bisuru ugrasıosunuz (kendimden biliorm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 thinkgeek danasal kargo ücreti almıyor mu ? almıyorsa alışveriş yapmak lazım, bilen varsa çıtlatsın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://www.thinkgeek.com/computing/bags/817c/ işte bu beni benden aldı. AHAHAHA! sırta tutunan yoda şeklinde çanta muahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 oha mükemmelmiş o çanta :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 17-18 dolarlık bi tişört seçsek, kaça patlar toplam? kargosuyla şusuyla busuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 http://www.thinkgeek.com/geektoys/warfare/8a0f/ bu bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 up! ahaha t-shirt süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 İmba tshirtler var da kargo parasıyla beraber abartı pahalı oluyo :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben de yeni keşfettim burayı, aramaya inandım direkt buldum. Şu 8 bit kravat ile There is no place like 127.0.0.1 e hasta oldum :) Ama fiyatlar cidden imba. Anca USA de oturan birilerine ısmarlatıp getirteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 8bit kravat alıcam iki kravat 14 dolar 35 dolar shipping olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bence hiç gerek yok böyle t-shirtlere..Yani 15 $ t-shirt alıp 35 $ da kargo vericegine ( = 50 $ eder ) gider güzel billabong olsun,levi's olsun,dockers olsun veya X marka olsun güzel yazın giyilebilicek şık,polo yaka falan t-shirtler alırsın yani. Bunlar luzumsuz be.Kaliteli imajlar degil yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 anca gidince ordan alırsın shipping kayda değer olmaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bunlara para verene kadar aynısına bakıp kendim yaparım diye fikirler geliyo aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 kesinlikle. fikri çalıp, burada kaliteli baskı yaptırmak çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 tabii wireless alıcısı veya ekolayzır veya yaklaşınca artan kalpli tshirtler illa oradan olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 "space invaders" kravatı da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mr_Hand said: tabii wireless alıcısı veya ekolayzır veya yaklaşınca artan kalpli tshirtler illa oradan olabilir :P sanayide bunları bile yaparlar! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 horten said: up! ahaha t-shirt süper :D mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 I see dead pixels. süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar