Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hulk 2...

behran

Öne çıkan mesajlar

Hulktan bir onceki cizgi roman uyarlamasi daredevildi hatirlarsaniz. Onunla kiyasla tabiki hulk cok basarili. Ancak hulk genel olarak oldukca kotu bir film. animasyonlar kalitesiz, hikaye basarisiz. Sinemada izlerken ne zaman ara olacak diye saate baktigim pek nadir filmlerden biridir hulk. Hayir bazi sahneler oluyor, tam kendimi azicik filme adapte ediyorum, filmden `ben animasyonum, ben animasyonumm` cigliklari yukseliyor. [bkz. kanis sahnesi][hline]piyasada cok kalem var.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 26 October 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
1. si fena değildi en azından hulk funı olarak objektif olarak bakamıyorda olabilirim 1de hikaye ve kopukluk dışında herşey güzeldi kanatimce.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Daredevil fena değildi. Çizgi roman havası çok iyi verildiği için çok sevmiştim..

Spider-man fena değildi. Duvarlara tırmanmayı iyi yapmışlar. Daha sonraki filmlerde de örümcek adam gittikçe çevikleşirse fena olmaz.. Ama Mary Jane çok çirkin geldi bana filmde.. Green Goblin'in bazı adamları bir bombayla anında yoketmesi gibi saçma şeyler vardı.. Ama green goblin'i oynayan adam çok iyiydi. Sonraki filmlerde umudum var..

X-Men tek kelimeyle berbat bir film. 1. filmde olmadık film hataları var. Ayrıca çizgi romana hiç sadık değil. İlk filmde magneto ve xavier iyi yansıtılmış onların olayı peki tamam. Ama neden bu wolverine ve sabretooth'a yansıtılmadı? Kütük bir creed ve herşeyi umursayan logan'a çevirmişler olayı.. Bir de o kadar askeri operasyona katılmış, pençelerini yaptırdıktan sonra da dağa kaçan, ona yardımcı olmak isteyen alpha flight'a katılan "Weapon X" bu salak mı dedirten bir filmdi.. Wolverine'in saçı iyi. Ama sırf yeni X-Men dergilerinde (Uncanny 390'dan sonra) garip bir kararla kot + ceket şeklinde giydirdiklerinden bu filmde kot + ceket giydirmelerini yadırgadım. Sırf wolverine kötü olmamış. Cyclops çok ezik, storm çok güçlü ama çok geride, xavier çok güçlü, mystique çok "süper"... Sabretooth, Logan'ı öldürmek için yanıp tutan birisi. Deathstrike desen, Logan'ı öldürüp adamantiyum iskeleti almak için yanıp tutan, hatta kendini bu yüzden bu hale sokan birisi.. Yani X-Men'i, X-Men yapan öğeleri koymuycaksan, ossuruktan bir hollywood filmi çekeceksen, hiç çekme daha iyi.. X-Men 1 berbattı, 2 daha berbattı, 3 ise rezili rüsvan olcak..

Scooby-Doo mükemmel filmdi diyemicem.. Ama çizgi film hissini vermişler biraz, beğendim. Köpek animasyonları fena değildi. En azından yapmacıklık hissedilmiyordu..

Bana göre en iyi çizgiroman/çizgifilm uyarlaması film Batman 1'dir. Batman'in duyguları ve hikayesi iyi yansıtılmıştı. Joker, Tam Jokerdi, psikopat ve şakacı.. Batman 2'de de bu olay iyi yansıtıldı.. Belki usta oyuncular oynadığı içindir.. Daha sonra 3 ve 4'te bu olay bozuldu, sadece aksiyon filmine dönüştü, ama yine de keyifli bir film izlettiler.. Tabii hiç biri bana 1'deki tadı veremedi..

Spawn seven biri değilim.. Ama bu film tek kelimeyle mükemmeldi.. Batman'dan sonra sevdiğim bir başka uyarlama film.. Özellikle pelerinli sahnelere hayran kalmıştım..

Şu an diğer filmleri hatırlayamıyorum. Ama bir de Punisher'ın filmi geleceğini biliyorum.. Punisher bence film yapılacak biri değil.. Daha çok sidekick olacak bir adam.. Umarım fena olmaz. En azından psikopat birşey bekliyorum..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 27 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki:
Gerek yok..

Heayt Bea! Adam iki kelimeyle bitirdi işi siz tartışın uzun uzun[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki:
My head enter!
ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...