Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ya ben ehliyetimi kaybettim dun, yapmam gerekenler neler simdi? 1- Tekrar sinav falan yok di mi? 2- Tuzla'dan almistim ehliyeti, Istanbul'da kaybettim ama Izmir'den babam araciligiyla cikartmam mumkun mu yenisini? 3- Ne kadar girecek?
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tekrar sınav yok ama muayene fln var sanırım. babam da kaybetmişti de tekrar muayene olmuştu o. belki belirli bir zamandan sonra da muayene gerektiriyo olabilir. diğer konularda bir fikrim yok mlsf
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 babamda cüzdanını kaybetmişti ehliyet de gg olmustu. emliyete kendinin gitmen lasım sanırım saglık raporunu tekrar istiolar onun haricinde bişe yok. 32 milyon gibi bişedi yanlış olmasın
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 en iyisi ehliyeti aldığın yere gidip sormak olacak. zırt pırt kanun değiştiriyorlar.
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hah kesin olarak ogrendim saglık raporu ikametkah 3 tane resim. OKe?
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tekrar muane falan var onun için babanın çıkarttırması imkansız ücrette bi 200 kağıt falan bayılırsın trafiğe muane parasınıda pek bilmiyorum 30 falandır en fazla
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben ehliyeti alali daha 2-3 ay kadar oldu onu sormu$tum,30 kusur milyon bi parayla trafik subeye gittiginde alabiliyorsun demi$lerdi
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 valla ben ehliyeti aldığımda 200 kağıt para bayılmıştım trafiğe 202 milyondu hatta ama 2. ye çıakrtıcağın için aynı parayı isterlermi tam emin olduğumu söylemeyim ama benim peder ödemişti zamanında aynı problemden dolayı...
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 15 km parkur koşturuyorlar diye biliyorum ben
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 peth hemen ehliyetmi kaybettim gecersizdir diye gazeteye ilan verdin di mi sonra snei evlendirmesinner adina sirket flena kurmasinnar
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Emliyet ve muane ne yahu. Konuştuğunuz gibi yazmayın şunları
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ya iste o ilani nasil vericem mesela o
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 gazeteye ilan verde cinayet mahalinde bulunan ehliyetin yüzünden hapislerde çürüme sfdsd
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ne ilana ne de başka bir şeye ihtiyiacın var kardeşim canım benim. Daha 1 hafta önce başıma geldi hemen anlatayım.. 2918 Sayılı Trafik Kanununa bağlı yönetmeliğin 83.maddesinde; "Zayi edilen ve yıpranmış olan sürücü belgeleri, sahibinin beyanı esas alınarak bir dilekçe ile müracaatı üzerine, yenisi verilerek değiştirilir" denilmektedir. * Zayiinden sürücü belgesi çıkarmak için istenilen belgeler: 1- Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne hitaben dilekçe. 2- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi (2Adet) 3- 2 Adet vesikalık fotoğraf. 4- Sürücü Belgesi ücreti.
skyly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben kaybettim yaklaşık 1.5 ay önce. Direk emniyete gidiyorsun 32.5 ytl ile. Orda ilk önce kayıp ettiğine dair belge alıyorsun daha sonra o belgeyi yandaki bankoya verip bekliyorsun. Sabah verdiysen öğleden sonra alırsın. Akşam verdiysen ertesi güne alırsın. Ama ben ankarada alıp, kaybedip tekrar ankaradan almıştım. Başka şehirden aldıysan problem olur mu bilmiyorum
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dostum ilan ver şakası yok. paticik e selamda gönder
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Allah razi olsun sizden ilk is gidiyorum pazartesi emniyete.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bu kadar korkcak bisi yok ki abi fazla germi$in kendini .. cok cok birini keseler,kimligini atarlar yatarsin 5-10 yil tatil niyetine ne olcak ki .
Öne çıkan mesajlar